Gecenin Köründe Kaydolduk :)

muzikmagduru

Kayıtlı Üye
Hayırlı Geceler herkese

Üniversite hayatı, maddi durumlar ve kredi kartımın borcu yüzünden para kazanma işine girmek istiyrodum. Kısmet bugüneymiş.

Konuları okumaya başladım bile. Bu bölümü yeni gördüm karalayayım birşeyler dedim. Muslere06 dan Allah razı olsun. Adam bildiklerini vs paylaşıyor. İnternette bir çok kişi bu adamı örnek alması gerek.

Konuyu çok uzatmak istemedim. Bıraksanız 3 sayfa yazarım hani. Adım Mehmet Elazığda Fırat üniversitesi kimya mühendisligi 3.sınıf öğrencisiyim. Elektro gitarla uğraşırım. Sanırım bu tür videolar yükleyeceğim. Ama uyarı vs alır mı onu bilmiyorum işte.

Hoşgeldin Kardeşim
Burası güzel bir forum, bende senin gibi yeni sayılırım ve bu forumdaki herkesten memnun olacağını söylebilirim içtenlikle.Güzel bir aile ortamı var.
Uyarı alırmısın almazmısın, dene ve gör sonucunu :)
Ondan sonra paylaşmak istersen de paylaş:)
Tekrardan hoşgeldin:)

Hoşgeldin Aramıza. Gecenin köründe geldin fakat burda oluşun ve ortamımızı anlamak isteyişin senin için hayırlı bir karar olduguna inanıyorum ve inşallah forumumuzda kalıcı olursun. Kalıcı olan bir çok kişi başta serkan abimiz olmak üzere bir çok kişi bu güzel nimetten faydalanıyor. Doğru bir yoldasın dediğin gibi Kuşkusuz artık [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] yı çoğu internet kullanıcısı tanıyor. Tekrar aramıza hoşgeldiniz Öncelikle ilk 1 haftanı bu konuları inceleyerek geçirebilirsin. Muslera06 Konulari-Paylasimlari - YTPara.Com - YouTube-Adsense Destek Forumu Şimdikten çalışmalarınızda başarılar ve Bol ve Hayırlı Kazançlar Dilerim :)

Hayırlı Geceler herkese

Üniversite hayatı, maddi durumlar ve kredi kartımın borcu yüzünden para kazanma işine girmek istiyrodum. Kısmet bugüneymiş.

Konuları okumaya başladım bile. Bu bölümü yeni gördüm karalayayım birşeyler dedim. Muslere06 dan Allah razı olsun. Adam bildiklerini vs paylaşıyor. İnternette bir çok kişi bu adamı örnek alması gerek.

Konuyu çok uzatmak istemedim. Bıraksanız 3 sayfa yazarım hani. Adım Mehmet Elazığda Fırat üniversitesi kimya mühendisligi 3.sınıf öğrencisiyim. Elektro gitarla uğraşırım. Sanırım bu tür videolar yükleyeceğim. Ama uyarı vs alır mı onu bilmiyorum işte.

hocam kimya mühendisliği bölümünden memnunmusunuz ? üni bitince işsiz kalma gibi bir durum varmı

Hos Geldin Ise Bashlamadan once forumu done done okumani tavsiye ediyorum

Bol Kazanclar

Hoşgeldin bende gecenin körün kaybolduk yazdın sandım - dedim acaba dışarı da mı - yoksa forum içerisinde mi kaybolmuş. :)

Berkan abimin tavsiyelerini dinlemelisin. Bol kazançlar.

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah razı olsun..

hocam kimya mühendisliği bölümünden memnunmusunuz ? üni bitince işsiz kalma gibi bir durum varmı

o her meslekte var. Kendini geliştir der herkes. iş tamda orada. İngilizce varsa kendi hakkınla bir işe girersin. ingilizce yoksa torpille işe girersin. İkisi de yoksa işin gerçekten çok zor.

Hoşgeldin Allah hayırlı bol kazanç nasip etsin. İnan buradaki ortam samimiyet yardımseverlik saygı hiç bi yerde görmedim başta Serkan abi olmak üzere çok değerli insanlar var.

hoşgeldin hocam benden sana tavsiye ilk haftanı formu okumakla geçir kafanda bi plan çiz ve yardırr :)

şuan sadece araştırma yapıyorum zaten. Arkadaşın biri pm den yardımcı oluyor sağolsun. Kafamda ufak birşeyler oluştu hayırlısı bakalım.

cevap yazan herkese teşekkürler bu arada.

Uykusuz bir gece daha hosgeldin iyi yaptin bence

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri