Geçersiz Tıklama ve Ban :(

Roni

Kayıtlı Üye
Selamlar ve Saygılar;
Youtube yeni başlamışken adsense'den ban yedim. 5 ay önce onayım geldi kullanıyorken 20 gün önce "Geçersiz Tıklama Etkinliği" gerekçesiyle adsense kapatılmış. Haliyle youtube para kazanma özelliği devredışı bırakıldı. gerekli mailleri attım itiraz formu yolladım yanıt olumsuz. Biraz forumlarda gezindim ama sanırım o adsensi ve yt kanalını kurtarma şansım yok. Eğer böyle bir Şansım varsa biri yardım edebilirmi.

ve ayrıca bir sorum daha olacak, ben tekrar adsense başvurusu yaparsam onaylanırmı ?

Teşekürler Bol Kazançlar ve İyi Çalışmalar...

Hayır Facebook'tan Hit Alıyordum. Yani videoları Bir Facebook Sayfasında Paylaşmıştım.

kendi adınız kara listeye eklenmiş aynı bilgilerle alamazsınız, fakat adres değişlikliği ve farklı banka olursa olabilir bu şekilde alanları duydum.

Kanal ise telif yemediyse, akraba eş dost adına aç bir hesap yine devam et.

Kanalda Telif yok. adres degiştiririm bankada tamam ama ben tekrar kendi adıma başvursam olur değilmi ?

benimde bir adsense hesabım banlandı aynı bilgilerle yeni bir tane daha açtım kaç aydır kullanıyorum sorun çıkmadım.

kendi adınız kara listeye eklenmiş aynı bilgilerle alamazsınız, fakat adres değişlikliği ve farklı banka olursa olabilir bu şekilde alanları duydum.

Teşekkürler Deneyecem ve Hesabım Onaylanmıştı.

---------- Mesaj saat 16:50:22 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:49:36 civarında gönderildi. ----------

Teşekkürler deneyecem, ve hesabım onaylanmıştı.

---------- Mesaj saat 16:51:48 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:50:22 civarında gönderildi. ----------

hayır ismi dahi değiştirmedim hiç bir şeyi değiştirmedim ama o hesap onaylı değildi. aynı bilgilerle yenisini açtım.

Benim Hesabım Onaylanmıştı Onay Zarfım Gelmişti

Teşekkürler Deneyecem ve Hesabım Onaylanmıştı.

---------- Mesaj saat 16:50:22 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:49:36 civarında gönderildi. ----------

Teşekkürler deneyecem, ve hesabım onaylanmıştı.

---------- Mesaj saat 16:51:48 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:50:22 civarında gönderildi. ----------

Benim Hesabım Onaylanmıştı Onay Zarfım Gelmişti

onu bilmiyorum artık benim onaylı değildi ama pin oluşturulmuştu

kendi reklamlarınıza mı tıkladınız acaba? wep sitesi blog gibi yerlerde hileli tıklama vs kodları kullandıysan sorun olabiliyor, benim arkadaşa sormuştum kendisinin şirketi var wep siteleri yapıp satıyor, bi aralar modaydı reklamın çarpı işaretine tam bascağınız sırada reklam yukarı kaçıyor dolayısıyla reklama tıklıyordunuz bu gibi şeyler hileli tıklama oluyor ve banlanıyor dedi... geçmiş olsun

kendi reklamlarınıza mı tıkladınız acaba? wep sitesi blog gibi yerlerde hileli tıklama vs kodları kullandıysan sorun olabiliyor, benim arkadaşa sormuştum kendisinin şirketi var wep siteleri yapıp satıyor, bi aralar modaydı reklamın çarpı işaretine tam bascağınız sırada reklam yukarı kaçıyor dolayısıyla reklama tıklıyordunuz bu gibi şeyler hileli tıklama oluyor ve banlanıyor dedi... geçmiş olsun

Yok videoları face'te paylaşıyordum kasti bir durum olabilir. biri fazla fazla tıklayıp durmuş muhtemelen. Şuan ki sıkıntım tekrar başvuru yapıp adsense kayıt olmak. ve hep şunu merak ediyorum. Dizi ve müziklere reklam alıyor adamlar. aynı dizinin farklı bir bölümü veya fragmanını atıyorum, bende telif uyarısı geliyor. bu adamlar bunu nasıl aşıyor. keza müziklerde de aynı durum.

aynı isim alabilrisiniz fakat farklı banka hesabı olacak + farklı adres

Yardımcı Olan Bütün Arkadaşlara Teşekkürler. Bol Kazançlar...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri