Geforce NOW alternatifi

Rewossky

Administrator
Web sitesi
www.ytpara.com
Selamlar, bulut oyun sistemlerine ihtiyacım var, pc toplamak istedim de yok yani şu dolar kurunda ciddi rakamlar var ve inanın ki eski teknolojik parçalar ilk çıktığından daha pahalı.

Bu sebeple arada oyun oynamalık bulut oyun sistemi arıyorum, geforce now'a kayıt oldum ama bir türlü stok gelmedi sanırım ya da ben yanlış yapıyorum.

Google stadia var ama onun hakkında bilgim pek yok, istediğim oyunu satın alıp ekleyebilir miyim ?

Güzel bir oyun deneyimi sunuyor mu hocam bu tarz bulut sistemleri? Daha önce hiç denemedim de.

Yanlış hatırlamıyorsam internet hızı iyi olsada saniyelik bir gecikme oluyordu oyunlarda, geforce kanadında. Ama online olmayan oyunlar oynanır diye düşünüyorum. Steamde olan oyunlarımızı oynayabiliyorduk sanırsam

Merhabalar.

Cloud gaming için Paperspace önerebilirim, ancak cloud gaming için minimum olarak 32 mbps bir ağ gücüne sahip olmanız gerekiyor firmalar genelde 16 mbps yeterli derler ancak tam stabil görüntü akışı için 32 mbps öneririm.

Paperspace kendim kullanıyorum, öneririm, satın almadan önce deneyebilirsiniz.

Teşekkürler.

Merhabalar.

Cloud gaming için Paperspace önerebilirim, ancak cloud gaming için minimum olarak 32 mbps bir ağ gücüne sahip olmanız gerekiyor firmalar genelde 16 mbps yeterli derler ancak tam stabil görüntü akışı için 32 mbps öneririm.

Paperspace kendim kullanıyorum, öneririm, satın almadan önce deneyebilirsiniz.

Teşekkürler.

32 üzeri bağlantım var hocam deneyeceğim

İnternet bağlantım 35 down 5up, kasma konusunda sorun yok, donma da pek yaşamıyoruz ama gecikme biraz söz konusu o da pingle alakalı.
Ne açıdan bakarsanız bakın size kendi pcniz gibi bir deneyim sunmuyor.

Yorum belirtmek istedim.

İnternet bağlantım 35 down 5up, kasma konusunda sorun yok, donma da pek yaşamıyoruz ama gecikme biraz söz konusu o da pingle alakalı.
Ne açıdan bakarsanız bakın size kendi pcniz gibi bir deneyim sunmuyor.

Yorum belirtmek istedim.

Yeni pc dizmek için acele etme kanka, 2021'de ddr5 ramlere geçilecek.Samsung'a göre ddr5 ile ramlerin 4800mhzlere yaklaşılacağı söyleniyor.

Yeni pc dizmek için acele etme kanka, 2021'de ddr5 ramlere geçilecek.Samsung ddr5 ile 4800mhzlere yaklaşılacağı söyleniyor.

Tatile gidecek pek bir güvenilir ortam yok virüsten, gezeyim desem dağları tepeleri karışına kadar gezdim, sıkıldım :D Oyun oynuyorum orada geziyorum ama pc şart. Bu zamana kadar neden almadım onu da bilmiyorum. Şimdi orta bir pc hesapladım 6bin tl ediyor, yine bütçem var ama önceliğimde başka işler var o yüzden bekleyeceğim bakalım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri