Geleceği Parlak 35K Hitli 43$ Bakiyeli 37Aboneli 2 Haftalık Youtube+AdSense Hesabı

• Kullanıcı Ripped
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Knal Sağlam beyler.Blogdaki videoların içinde başka kanalın da videoları var.Kanal patlamış diye mesaj atanlar oldu.Kanal sapa sağlam ayakta.Alıcıları birkaç tane var.Hala konuşuyoruz.Alacaklar varsa skype ulaşsın.

aha bir çaylak daha hem tıktan hemde bgbg denen şeyden para kazandığını zannediyor dostum senin kazancın 21.06 dolar sen iki katını yazmışsın tbm ve tıkı çarp bakayıım bir bide bgbg ile görüntülenmeyi çarp birebir aynı çıkacak sonra düşün matematiği ben nasıl öğrendim
eğer unutmadıysan 2 dakika boyunca tabloya bakarak çözebilirsin sistemi
hem bir haftalık kanal bir videosu patlamış 2 günlüğüne 5 dolar almışsın zannediyorsun her gün böyle alacak sen bu kanalı içinde para olmasaydı 50 tlye zor satardın buraya gelip daha 1 günlük adamsın milletimizi kandıramazsın diğer forumdada yok lagalugu tv bana partnerlik gönderdi en iyi partner yazmışsın ayrıca oda spam heralde. hangi forumda kimleri kandırdığına dikkat et bu foruma bulaşma burası temiz kalsın.:mad::mad::mad: ve yönetici arkadaşlardan bu kişinin uyarılmasını istiyorum aksi taktirde banlayın;)

Foruma bugun uye olunmus ve hemen kanal satis ilani verilmis. Kimin multi hesabi acaba?
Yasinin 16 alti oldugu kesin. Anca senin yas grubun bu kazancla kose donecegini sanir.

En az 3 aylik hesap ve 100 mesaj alti olan kisilere ticaret hakki verilmemesinden yanayim.

Az daha aşağılasaydiniz? Kimsenin multi hesabi degilim bu bir.İkincisi acemi gordugunuz yere konu baltalamayin.İnsan gibi aciklamayi yapin ben anlarim.

Foruma bugun uye olunmus ve hemen kanal satis ilani verilmis. Kimin multi hesabi acaba?
Yasinin 16 alti oldugu kesin. Anca senin yas grubun bu kazancla kose donecegini sanir.

En az 3 aylik hesap ve 100 mesaj alti olan kisilere ticaret hakki verilmemesinden yanayim.

Yakında bu konuda bi düzenleme yapılacak.
Bununda duyurusunu buradan yapmış olalım.

Kac paraydi ki, 250'ye dusurdun?

Konu başında ciddi sorular sorulmuş konunun devamı için yanıtlamalısın.

Beyler kanalı ilgilenemeyeceğim için satıyorum.Yoksa her türlü köşeyi dönerdim.
[/SIZE]

Kardeşim baltalamak gibi algılama ama köşeyi dönmekten kastın nedir? Benim bildiğim köşeyi dönmek zengin olmak.Şimdi sen zengin olabilirdin ama ilgilenemiyosun.O zaman senin ilgilendiğin iş zenginlikten başka bişey veriyor sana :)

Kardeşim baltalamak gibi algılama ama köşeyi dönmekten kastın nedir? Benim bildiğim köşeyi dönmek zengin olmak.Şimdi sen zengin olabilirdin ama ilgilenemiyosun.O zaman senin ilgilendiğin iş zenginlikten başka bişey veriyor sana :)

Kanalın iyi getirisi var ama özel durumlardan dolayı satıyorum.İzlenme ve abone oranları iyi.Zenginlikten daha önemli şeylerle uğraşıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri