Gelir Testi

rhaegar

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar selam, SGK borcu için gelir testi yaptırmak zorundayım. Fakat şimdi sorum şu, ytdan kazandığımız paraları gelir testinde görüyorlar mı, görürlerse ne olacak? Tecrübesi olan arkadaşlar bilgilendirirse çok memnun kalırım.

Alakası yok hocam. Sen gidiyosun bişiy doldurtuyorlar sana form gibi ama uzun sürüyor biraz. İmzalıyosun ana baba kim sorumluysa o imzalıyor bide sanırım yanlış hatırlamıyorsam. Sonra onlar doğruluklara bakıp sana ya borc cıkartıyorlar biraz yada hıc cıkartmıyorlar. Bana 60 lira falan çıkartmışlardı.

60/1(c-1) Gelir Testine Tabi Olanlar 22.08.2013 Devam Ediyor 60/c-1

bende böyle diyor ne diyor acaba , en son 1 sene önce borcumu sildirmiştim

sadece resmıyette ısın sıgortan varmı dıye bakıyorlar ben gıttım resmı hıç bır ısım olmamasına sagmen 3k sgk borcu odettıler oyle bır sıstem

Bu prim olayına en çok sinirlenenlerden biri olarak anlatayım. Olayın YT ile hiç alakası yok ama şunu bilmende fayda var. Maaşımı gelirden saymasına rağmen, o maaşla aldığım arabayı aylık gelire ilave ettiler.

Örnek vermek gerekirse evde 4 kişi ikamet ediyor ve ev size ait. Evde çalışanların maaşları toplamı 2400 ₺ olsun. Çıkan rapor: Hanedekilerin kişi başına düşen geliri 1200 ₺ nin üzerindedir. Yani bu eve her ay en az 4800 ₺ para girmektedir. Yoksa bu evi alamazlardı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri