Gelirli AWeSomess Kanallar Alınacaktır.

maxiimuss

Kayıtlı Üye
Merhabalar Arkadaşlar

Film,dizi,tv programı konularında günlük 10 ile 50 dolar arası kazandıran awesomeness kanallar alınacaktır.

Bu şartlar dışında olan kanal sahipleri lütfen pm atmasın.

Merhabalar Arkadaşlar

Film,dizi,tv programı konularında günlük 10 ile 50 dolar arası kazandıran awesomeness kanallar alınacaktır.

Bu şartlar dışında olan kanal sahipleri lütfen pm atmasın.

Günlük 60-70-80$ kazandıran bir kanalım var dün Mart ödemesini aldı.Nisan ayı için içinde 1500$ bulunmakta.

Hocam adminleri huzurunda alım yapayım.Nisan ayı kazancını da sen alacaksın.Ben kanalı sıfır kazançlı halde alıcam.Bana düşündüğün fiyatı son oluru ile pm atarmısın.Birde kanal linki mahsuru yoksa eğer.Hemen ödemeyi geçip almak istiyorum.

Hocam adminleri huzurunda alım yapayım.Nisan ayı kazancını da sen alacaksın.Ben kanalı sıfır kazançlı halde alıcam.Bana düşündüğün fiyatı son oluru ile pm atarmısın.Birde kanal linki mahsuru yoksa eğer.Hemen ödemeyi geçip almak istiyorum.

PM gönderdim hocam

Aylık 1300 dolara yakın kazandıran kanalım var, telif riski düşük aylardır çalışıyorum.. Gerekirse sattığımda yapman gerekenleri öğretebilirim sana.. 1 aylık garantide verebilirim size sözümden çıkmadığınız sürece telif yemeyeceğinize dair.. çok çok komik rakamlar olmadığı sürece anlaşabiliriz diye düşünüyorum.. Normalde istikrarlı kanallar kazancın 3 katına satılıyor ama ben fazla abartmamak için sadece katına satacağım. Alırsan aynı kategoride 2 miz at koştururuz :D

NOT: 45 doların altına düştüğünü görmedim, bu kanalla gördüğüm en yüksek rakam 150 dolar..

Aylık 1300 dolara yakın kazandıran kanalım var, telif riski düşük aylardır çalışıyorum.. Gerekirse sattığımda yapman gerekenleri öğretebilirim sana.. 1 aylık garantide verebilirim size sözümden çıkmadığınız sürece telif yemeyeceğinize dair.. çok çok komik rakamlar olmadığı sürece anlaşabiliriz diye düşünüyorum.. Normalde istikrarlı kanallar kazancın 3 katına satılıyor ama ben fazla abartmamak için sadece katına satacağım. Alırsan aynı kategoride 2 miz at koştururuz :D

NOT: 45 doların altına düştüğünü görmedim, bu kanalla gördüğüm en yüksek rakam 150 dolar..
skype adresini pm lermisin hocam

Günlük 5-10 dolar arası degişen fragman kanalım var.için 750 dolar var.Daha ödeme almadım.Tek telifli.Fazla ilgilenmedigim için satabilirim.

musicnation alıyorsan ben de 2 tane satılık var -film kanalları -
hepsi 3 aylık kanallar

hocam sizin kanalınızın konusunu gördüm.Ancak benim malesef bütçemin çok üzerinde fiyatı.Almam pek mümkün değil.Ama varsa böyle 20,30 civarı kazandıran alabilirim.

yok maalesef 20-30 kazandiran awe de , kolay gelsin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri