Gelirli kanal alınacaktır

vatanyazilim

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.bilgitakvimi.com
Merhaba,
Adsenseye bağlı yt kanal almak istiyorum,

Bütçem dahiline giren satmak istediğiniz kanallarınız varsa, kanalınızın anayltics, durum ve adsense gelirini gösteren bilgilerini pm gönderebilirsiniz.

Teklif edeceğiniz kanala videolar en az 30 gün önce yüklenmiş olmalı.

Ek olarak adsense değişikliğinde kanal kapanma riski fazla olduğundan, kanala bağlı pinli adsensenizi de satmak isterseniz ücreti dahilinde alabilirim.

Kalan bütçe : 0

Önceki alışverişlerim:

@vatanyazilim arkadaşa 1 adet kanal satılmıştır . Teşekkür ederim bol kazançlar hocam . Allah utandırmasın :) ;)

@vatanyazilim arkadaşla 1 adet kanal + adsense için anlaşma sağlanıp ödeme alınmıştır..Hayırlı kazançlar dilerim.

@vatanyazilim Arkadaşa 1 adet kanal 1 adet adsense satılmıştır.Arkadaşa iyi kazanç getirmesini dilerim.

[MENTION=54942]vatanyazilim[/MENTION] 1 adet kanal satıldı teşekkürler hocam allah utandırmasın hayrını gör inşallah ;)

Son düzenleme:
bende tekliflere açığım, arkadaşın almadığı veya alamadığı kanallar varsa bana da pm atabilirsiniz.. partner/adsense fark etmez

günlük ortalama gelir aralığını ve verebileceği fiyatı yazın kanal alacak olan kişiler bana kısa bi pm atsın .

Günlük 10$ gelirli uzun zamandır aktif sağlam kategoriye sahip (3 yıldır kullandığım kategori) ağustos sonu alinacak ve itibari ile içeride toplam 1300$ biriken freedom partnere bağlı 2k kusur aboneye sahip kanalim duruyor. Düşünürseniz pm atın detaylıca goruselim.

Günlük 10$ gelirli uzun zamandır aktif sağlam kategoriye sahip (3 yıldır kullandığım kategori) ağustos sonu alinacak ve itibari ile içeride toplam 1300$ biriken freedom partnere bağlı 2k kusur aboneye sahip kanalim duruyor. Düşünürseniz pm atın detaylıca goruselim.
partner hesabım yok ve partner olayına da yabancıyım hocam,
adsense bağlı tercih ediyorum şimdilik. Teşekkür ederim.

[MENTION=54942]vatanyazilim[/MENTION] arkadaşa 1 adet kanal satılmıştır . Teşekkür ederim bol kazançlar hocam . Allah utandırmasın :) ;)

[MENTION=54942]vatanyazilim[/MENTION] arkadaşla 1 adet kanal + adsense için anlaşma sağlanıp ödeme alınmıştır..Hayırlı kazançlar dilerim.

[MENTION=54942]vatanyazilim[/MENTION] Arkadaşa 1 adet kanal 1 adet adsense satılmıştır.Arkadaşa iyi kazanç getirmesini dilerim.

günlük kaç tl gelirli kanal istiyorsun ve vereceğin fiyatı yazarsan bir bakayım :)

pm at hocam :)
bütçemi ilk mesajda belirtim hocam, alım yaptıkça ilk konudaki bütçeyi güncelleyeceğim.
sizin ilk mesajda yazdığım bütçe dahilinde satmak istediğiniz kanalınız varsa kanal bilgilerinizi pm gönderin görüşelim.

Bende kapaınca ödeme yapan bir partnerden kanal alımı yapabilirim ilgilenenler pm atabilirler bütçe 2k kadar çıkabilir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri