Gelirli Kanal Fiyat Araştırması

Ali Tahsin

Kayıtlı Üye
Aslında bu ay satmayı düşünmüyorum. fiyat öğrenmek istiyorum, diyeceksiniz satmıyorsan neden buraya açıyorsun, nereye açacağımı bilemedim. Fiyat araştırmasına göre satışa çıkarabilirim bellide olmaz :)

Kanal Adi : ?
Kanal Kategorisi : ?
Kanal Dili : İngilizce
Abone Sayisi : 800+
izlenim Sayisi : 1m+
Kanalinizda UYARI Varmi : HAYIR
Kanalinizin Gunluk Kazanci : 35 -65 dolar arası değişiyor
Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi : Hepsi yeşil satmaya kalkarsam fotoğraf koyarım..
Kanal Satis Fiyatiniz : ?
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : Kanal Kasım 2013 de açıldı.. 100+ civarıda twitterde organik takipçisi var. Bu bir alt kanal olduğundan mecbur yanında diğer alt kanalıda vermek zorundayım, onunda 100+ abone 200k izlenmesi mevcut. Buda Ekim 2013 de açıldı.. Uyarı vs yok adsenseye bağlı ve Ünlem problemi yoktur..

Asıl kanal Creativede idi ve atıldı, Bu ayın 20 sinde kanalı Freedom adlı partnere geçirdim. (Otomatik adsenseye geçtiğinde videoların hiçbiri ünlem almadı, sonradan yüklediklerimde dahil, Sanırım 4 gün adsensede tuttum kanalı tam emin değilim). E o zaman partnere Neden geçirdin diyeceksenizde efam yaptım (Çekindim) sanırım. Diğer yani alt kanalım olan adsensede olan kanaldada ünlem problemi yoktur.

NOT: Kanal sabit geliri oturmuştur yani son günlerde ivme kazanmış değil.. İstisnasız her gün min 35 dolar gelmektedir, altına düşmüyor. gün gün analyticini gösterebilirim satacağım zaman. Creativeden atıldığım için o günlerin kazançları 0 landı ama Freedome geçtikten sonra ‘’yani 20sinden sonra kazanç 467 Dolardır. Ayın 30 u ve 31 i henüz yansımamıştır.. Minimum kazançtan hesaplarsak bu 2 günde toplam 70 dolar gelse 537 dolar yapar 10 günlük kazanç..

NOT 2: Partner firması tarafından kanalın dashboard bilgileri gelmemiştir. Nedenini kendileride bilmiyor, forumdan dashboarda Google yani kanalın bilgileriyle girilebileceğini bir problem olmayacağını söylendi.. Yani dashboarda kanalla girilebiliyor.

NOT 3: Kanaldan şimdiye kadar 3 ödeme alınmıştır, maalesef bu ay creativenin b...! yemesinden dolayı bu kanaldan ödeme alamadım, kısmetse bi sonraki ödeme nisanın sonunda..

Hayırlı günler dilerim :)

Bilgilendirme: 1-3 Nisan Kazancı 165 Dolar..

Gül Gibi KAnalı Ne Üdüğü Belirsiz Freedoma Neden Bağladın Kimse Freedom Hakkında Çok Fazla Bişey Bilmiyor Ödeme Alan Yok Böyle Kanalla Quize zoomine yada tekrar creativeye başvursaydın...

veya adsenseye bağlayıp her gün 100 tl kazansaydın videolar ünlem olmazsa tabi.

1m izlenmeye 800 abone çok az :)

Hayırlı Stışlar...

ederi 4k + dır

Gül Gibi KAnalı Ne Üdüğü Belirsiz Freedoma Neden Bağladın Kimse Freedom Hakkında Çok Fazla Bişey Bilmiyor Ödeme Alan Yok Böyle Kanalla Quize zoomine yada tekrar creativeye başvursaydın...

veya adsenseye bağlayıp her gün 100 tl kazansaydın videolar ünlem olmazsa tabi.

1m izlenmeye 800 abone çok az :)

Hayırlı Stışlar...

ederi 4k + dır

Adsenselere bağlı gelirli kanallarım var zaten, bunuda bağlayıp kazançların katlanmasıyla göze batmaktan korktum.. Birazda kendimi sadece 1 taraftan gelecek kazanca bağlamak istemedim. Önceden Creativede idi zaten oradan atıldı yine oraya başvuramazdım. Quizi hiç duymadım ya da araştırmadım zaten, zoominede o an hiç aklıma gelmedi şimdi sen söyleyince jeton düştü valla :) O zaman freedom un konusu devamlı tepedeydi ve insanlar oraya sokmaya başlamıştı, konuyu açan arkadaşda baya övmüştü bende başvurdum direk.. Belli olur bakalım bu ay, 10 günde 554 dolar alacağım var freedomdan ne yapacaklar bakalım.

1m ye 800 abone evet az ama yapacak bişi yok çok şükür işimi görüyorlar :)

Teşekkür ederim ama şuan satmıyorum, freedomdan kazancımı alırsam o zaman satılığa çıkarırım, şimdi durduk yere kimseyi mağdur konumuna düşürmeyelim, şimdilik ederini öğrenmem kafi :)

Adsenselere bağlı gelirli kanallarım var zaten, bunuda bağlayıp kazançların katlanmasıyla göze batmaktan korktum.. Birazda kendimi sadece 1 taraftan gelecek kazanca bağlamak istemedim. Önceden Creativede idi zaten oradan atıldı yine oraya başvuramazdım. Quizi hiç duymadım ya da araştırmadım zaten, zoominede o an hiç aklıma gelmedi şimdi sen söyleyince jeton düştü valla :) O zaman freedom un konusu devamlı tepedeydi ve insanlar oraya sokmaya başlamıştı, konuyu açan arkadaşda baya övmüştü bende başvurdum direk.. Belli olur bakalım bu ay, 10 günde 554 dolar alacağım var freedomdan ne yapacaklar bakalım.

1m ye 800 abone evet az ama yapacak bişi yok çok şükür işimi görüyorlar :)

Teşekkür ederim ama şuan satmıyorum, freedomdan kazancımı alırsam o zaman satılığa çıkarırım, şimdi durduk yere kimseyi mağdur konumuna düşürmeyelim, şimdilik ederini öğrenmem kafi :)

Evet freedomu Övüyorlar o konu açıldığı gün çok kanallar bağladım yaklaşık 30 kanal bağladım suan elimde 2-3 tanesi var neden diyecek olursan partnerden atıyorlar hele bide telif yersen bi kaç kişiden duydum paranıda ödemiyorlar :)

kanala girdim telif yemişim kabul ettim girdim baktım videoların para kazanma sekmesi yok kanal ayarlarına baktım telif aldıgım an partnerden atmışlar ve atar atmaz para kazanmam gitmiş :)

ederi 4k+ dır ama uzun zamandır sabit kazancı devam ediyorsa satmanı tavsiye etmem yattıgı yerden para kazanmak herkesin hali bu kanal sana bu konuda büyük yardım sağlar..

Evet freedomu Övüyorlar o konu açıldığı gün çok kanallar bağladım yaklaşık 30 kanal bağladım suan elimde 2-3 tanesi var neden diyecek olursan partnerden atıyorlar hele bide telif yersen bi kaç kişiden duydum paranıda ödemiyorlar :)

kanala girdim telif yemişim kabul ettim girdim baktım videoların para kazanma sekmesi yok kanal ayarlarına baktım telif aldıgım an partnerden atmışlar ve atar atmaz para kazanmam gitmiş :)

ederi 4k+ dır ama uzun zamandır sabit kazancı devam ediyorsa satmanı tavsiye etmem yattıgı yerden para kazanmak herkesin hali bu kanal sana bu konuda büyük yardım sağlar..

Yeni adsense açtım, atarlarsa bu adsenseye kaydırırım kanalı büyük ihtimal. Şimdilik bir hareket yok bakalım :D Ne zaman kesinleşiyor freedomda kazançlar? creative gibi 23 ünden sonra mı?

Satış konusuna gelirsek Bakalım hocam şuan erken, hem muhtemelen o fiyatı kimse tak diye vermez, veremez kanal bende kalır diye düşünüyorum. :)

Yeni adsense açtım, atarlarsa bu adsenseye kaydırırım kanalı büyük ihtimal. Şimdilik bir hareket yok bakalım :D Ne zaman kesinleşiyor freedomda kazançlar? creative gibi 23 ünden sonra mı?

Satış konusuna gelirsek Bakalım hocam şuan erken, hem muhtemelen o fiyatı kimse tak diye vermez, veremez kanal bende kalır diye düşünüyorum. :)

KEsinleşme Tarihini Bilmiyorum..

Sabit KAzanç Aylardır Sıkıntısız Devam Ediyorsa 4k Olsada Versek :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri