Gelirli Kanal Satılıktır.

• Kullanıcı IYI3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

IYI3

Kayıtlı Üye
Kanal Adi : (alıcıya)
Kanal Kategorisi : (alıcıya)
Kanal Dili : (alıcıya)
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : (12 Kasım 2015)
Abone Sayisi : (939)
izlenim Sayisi : (550.134)
Kanalinizda UYARI Varmi : K1 - Hızlı Resim
Kanalinizin Gunluk Kazanci : K2 - Hızlı Resim , K3 - Hızlı Resim , K4 - Hızlı Resim , K5 - Hızlı Resim , K6 - Hızlı Resim , K7 - Hızlı Resim
Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi : K1 - Hızlı Resim , http://hizliresim.com/WkkqW8
Kanal Satis Fiyatiniz : 3000 tl
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz :4 aydır telif almayan kategoridir bu kanaldaki videolar dışındaki videolar genelde alt sıralardadır ilk sayfada'dır videolar 4 aydır sıkıntı yaşamadım alacak olan kişide sıkıntı yaşamayacaktır büyük ihtimalle.Kanal Adsenseye bağlıdır.
Garanti yoktur.
1 Marttan 10 marta kadar olan Adsense kazancı : http://hizliresim.com/NAEWOO
Kanalın 10 gunluk kazancı şuana kadar 903 liradır.Kanal satış fiyatı 3000 tl'ye düşmüştür.

Son düzenleme:
öncelikle hayırlı satışlar hocam da, büyük ihtimalle sıkıntı yaşamayacaktır gibi bir teminat şu durumda zor hiç değilse düşünecek kişilere bi garanti verirseniz sizin açınızdan daha iyi olacaktır. Örnegin satıldıktan sonra 1 ay boyunca kapanırsa para iade garantisi gibi.

Kanal Adi : (alıcıya)
Kanal Kategorisi : (alıcıya)
Kanal Dili : (alıcıya)
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : (12 Kasım 2015)
Abone Sayisi : (920)
izlenim Sayisi : (529.767)
Kanalinizda UYARI Varmi : K1 - Hızlı Resim
Kanalinizin Gunluk Kazanci : K2 - Hızlı Resim , K3 - Hızlı Resim , K4 - Hızlı Resim , K5 - Hızlı Resim , K6 - Hızlı Resim , K7 - Hızlı Resim
Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi : K1 - Hızlı Resim , Adsız - Hızlı Resim
Kanal Satis Fiyatiniz : 3500 tl
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz :4 aydır telif almayan kategoridir bu kanaldaki videolar dışındaki videolar genelde alt sıralardadır ilk sayfada'dır videolar 4 aydır sıkıntı yaşamadım alacak olan kişide sıkıntı yaşamayacaktır büyük ihtimalle.

hayırlı satışlar olsun hocam kanal adsense'mi partner mi bunu belirtirseniz iyi olur.

öncelikle hayırlı satışlar hocam da, büyük ihtimalle sıkıntı yaşamayacaktır gibi bir teminat şu durumda zor hiç değilse düşünecek kişilere bi garanti verirseniz sizin açınızdan daha iyi olacaktır. Örnegin satıldıktan sonra 1 ay boyunca kapanırsa para iade garantisi gibi.

Malesef garanti yok hocam.

Hayırlı işler. Son günlerde kazanç yükseldi 3500 nedir dicektim ama kanal uzun zamandır güzel kazançla gidiyormus :) İngilizce değil belliki :D Ayakta tutmazlardı ingilizce içeriği. Güzel kanal alana hayırlı olsun

Hayırlı satışlar hocam kazançlar Manşallah istikrarlı bir şekilde gidiyor para olsa kaçırılmayacak fırsat.

1 ay mi?? 10 yıl versin hocam. Çamaşır mak sanki.

1 ay boyunca kapanmazsa zaten verdiğinden fazla para kazanıyor :D

Bence verilirse en iyisi 1 hafta veya 10 gün boyunca bi garanti verilebilir.

Hocam o zaman kanal bağlı olduğu adsense ile birlikte satılacak? çünkü bildiğim kadarıyla kanalı adsenseden ayırmanın bir yolu yok son 1-2 aydır adsense kullanıyorum varsa da yolunu bilmiyorum.

Hocam o zaman kanal bağlı olduğu adsense ile birlikte satılacak? çünkü bildiğim kadarıyla kanalı adsenseden ayırmanın bir yolu yok son 1-2 aydır adsense kullanıyorum varsa da yolunu bilmiyorum.

Hocam kanalı taşımakta sorun yok.Sorunsuzca taşınıyor.Sizin kanal yada adsense'de var bi aksilik demekki.

---------- Spam Engelliyici 9.03.2016 01:06 ---------- Önceki Mesaj 8.03.2016 23:43 ----------

Güncel .

Güncel.Fiyatta pazarlık vardır..

hocam adsenseye ne zaman bağladınız. Bir de önceden ödeme aldınız mı adsenseden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri