Gelirli Quiz Kanalım Satılık

• Kullanıcı FaBemol
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Partnerli Kanal Alim-Satim

FaBemol

Kayıtlı Üye
Kanal Adi : Pm ile
Kanal Kategorisi : PM ile
Kanal Dili : İngilizce
Kanala ilk Video Ekleme Tarihi : 5 Temmuz 2015
Kanala son video eklenme tarihi : 10 Temmuz 2015
Abone sayısı : 710
İzlenim sayısı : 780.000
Kanalınızda uyarı var mı : Yok
kanalınızın günlük kazancı : Max 36 Dolar Ortalama 15 Dolar
Kanal özellikleri kısmının caps'i : Tüm Resimler Aşağıdadır
Kanal satış fiyatınız : 3.000Tl Pazarlık Sünnettir
Kanal hakkında ek açıklamanız : Arkadaşlar merhaba öncelikle herkese. Kanalı mn olarak açmıştım ancak mn toplu kıyım zamanı kanalı çıkarttı. Ben de quiz e soktum. Kanal mn partnere bağlı iken 25-30 dolar kazancı vardı. Ancak siz de takdir edersiniz ki kıyımla birlikte kaybım büyük oldu. Kanalımı işe gireceğimden ve ilgilenemediğimden ötürü satıyorum. Kanala 10 temmuzdan itibaren video eklenmemiştir. Aşağıda tüm resimler mevcuttur. Pazarlık sünnettir. Herkese bol kazançlar. Şimdiden iki tarafa da hayırlı olması dileğiyle...

Son düzenleme:
Özel mesajlar gönderilmiştir. İlginize teşekkür ederim arkadaşlar :)

Pm alayım hocam

Sent from my iPhone using Tapatalk

Maalesef hocam. Ticarette hiç bir şeyin garantisi olmaz zaten :) . Ama kanala 10 temmuzdan beri video atılmadı ve maşallah bir sıkıntısı yok .

hocam aslında sıkıntı benden kaynaklı. Daralldan kanal aldım 1 yıllık kanala o gün dünya engeli geldi. palipletenden kanal aldım 8 aylık kanala o gün dünya engeli geldi :D :D ben bu kanalı alırım başına kesin bişey gelir :D hayırlı satışlar hocam ben uzak olayım en iyisi

hocam aslında sıkıntı benden kaynaklı. Daralldan kanal aldım 1 yıllık kanala o gün dünya engeli geldi. palipletenden kanal aldım 8 aylık kanala o gün dünya engeli geldi :D :D ben bu kanalı alırım başına kesin bişey gelir :D hayırlı satışlar hocam ben uzak olayım en iyisi

Hocam benden yana sıkıntı yok bi şansını deneyebilirsin belki bu sefer tutar :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri