Gelirli Satılık Freedom Kanal

bLueworLd

Kayıtlı Üye
Kanal Adı : Alıcıya
Kanal Kategorisi : Film
Kanal Dili : İngilizce
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : 28 Ekim 2014
Abone Sayısı : 157
izlenim Sayısı : 54.385
Kanalınızda UYARI Var mı : Hayır 4.30 dolardır
Kanalınızın Günlük Kazancı : Ortalama olarak
Kanal Satış Fiyatınız : 280 TL
Kanalda Kaç Video Var: 3
Kanal Hakkında Ek Açıklamalarınız : Kanalın içinde 121.67 dolar vardır oda 279.70 Türk Lirası yapıyor . %40 freedom alıyor size 168 Tl para kalıyor arkadaşlar vds ödemem olduğu için acil satılıktır

İlk kazanç günü

dgCyROg.png

l1rIwjg.png

Aralık ayı kazancı

PS8ZYv4.png

Ocak Ayı Kazancı

baLX3yq.png

Ödeme Yöntemi : Paypal - Garanti

Son düzenleme:
0DG8gY8.png

bu resmin öncesinide eklemeniz gerekiyor hocam.en azından 25 kasımdan itibaren görünmek zorunda burası...

1 haftalık kazancı yetiyor sanıyordum pardon

---------- Spam Engelliyici 16:23 ---------- Önceki Mesaj 16:21 ----------

Aralık ayı kazancı eklendi

Kanal Adı : Alıcıya
Kanal Kategorisi : Film
Kanal Dili : İngilizce
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : 28 Ekim 2014
Abone Sayısı : 37
izlenim Sayısı : 12.452
Kanalınızda UYARI Var mı : Hayır
Kanalınızın Günlük Kazancı : 2-2.60 $
Kanal Satış Fiyatınız : 150 TL
Kanalda Kaç Video Var: 4
Kanal Hakkında Ek Açıklamalarınız : Kanalın içinde 39.74 dolar vardır oda 92 kusur Türk Lirası yapıyor . %40 freedom alıyor 56 Tl size kalıyor arkadaşlar 2 aylık kazancına kanalı satıyorum . Pazarlık sünnettir

l1rIwjg.png

d5UYxOs.png

Son 1 haftanın kazancı

0DG8gY8.png

Aralık Ayı kazancı

nQgKBY2.png

Ödeme Yöntemi : Paypal - Garanti

Geçen 60 tl ye bana satıyordun fiyat baya yükselmiş kusura bakma bu fiyatada alıcı bulmaz ki çıkma isteği göndermişsin. 60 tl teklifim geçerlidir.

Geçen sen almak istediğinde kanal bu haldeydi

http://www.ytpara.com/partnerli-kanal-alim-satim/56902-gunluk-1-dolar-gelirli-freedom-kanal.html

Kanaldan çıkma işteği gönderilmedi ayrıca kanalın içinde 92 tl var kesintiyide hesaplayınca 57 tl alıcıya gidiyor dediğiniz gibi 60 tlye bulursanız bu durumda bi kanalı bana da haber verin bende alayım

---------- Spam Engelliyici 16:52 ---------- Önceki Mesaj 16:38 ----------

Benle aynı kazancı sağlayan kanalların satış linkleri onlar ile karsılaştırırsanız ben gayet makul bir fiyat belirledim

http://www.ytpara.com/partnerli-kan...luk-1-2-dolar-kazanan-quiz-kanal-satilik.html

http://www.ytpara.com/partnerli-kanal-alim-satim/58440-gunluk-1-2-kazancli-kanal.html

Son düzenleme:
Geçen sen almak istediğinde kanal bu haldeydi

http://www.ytpara.com/partnerli-kanal-alim-satim/56902-gunluk-1-dolar-gelirli-freedom-kanal.html

Kanaldan çıkma işteği gönderilmedi ayrıca kanalın içinde 92 tl var kesintiyide hesaplayınca 57 tl alıcıya gidiyor dediğiniz gibi 60 tlye bulursanız bu durumda bi kanalı bana da haber verin bende alayım

---------- Spam Engelliyici 16:52 ---------- Önceki Mesaj 16:38 ----------

Benle aynı kazancı sağlayan kanalların satış linkleri onlar ile karsılaştırırsanız ben gayet makul bir fiyat belirledim

http://www.ytpara.com/partnerli-kan...luk-1-2-dolar-kazanan-quiz-kanal-satilik.html

http://www.ytpara.com/partnerli-kanal-alim-satim/58440-gunluk-1-2-kazancli-kanal.html

80 tl?

Bence bu kanal için fiyat fazla. Garanti de vermiyorsun. 70 TL civarına gider. Piyasası bu. [MENTION=23458]ceyo[/MENTION] arkadaşa sat gitsin. 80 TL demiş. Garantisiz bir kanal için iyi para.

Fiyat fazla geliyorsa yazmayın arkadaşlar. Yorum yapmak zorunda değilsiniz. Gayet normal bence fiyatı.

Fahiş bi fiyat değil arkadaşlar almak isteyen alır zaten

1 hafta degil hocam,30 gün...

Buyrun hocam kanalın ilk kazandırdığı gün ve sonrası

dgCyROg.png

---------- Spam Engelliyici 22:40 ---------- Önceki Mesaj 22:38 ----------

Bence bu kanal için fiyat fazla. Garanti de vermiyorsun. 70 TL civarına gider. Piyasası bu.

[MENTION=23458]ceyo[/MENTION] arkadaşa sat gitsin. 80 TL demiş. Garantisiz bir kanal için iyi para.

Bu fiyatlara satan bulursanız bu durumda kanalı bana da bi pm atın bende alayım

Fahiş bi fiyat değil arkadaşlar almak isteyen alır zaten

Güzel yorumunuz için teşekkür ederim hocam

---------- Spam Engelliyici 22:40 ---------- Önceki Mesaj 22:40 ----------

Fiyat fazla geliyorsa yazmayın arkadaşlar. Yorum yapmak zorunda değilsiniz. Gayet normal bence fiyatı.

Teşekkürler hocam piyasası bu dediğiniz gibi hatta uygunda

ayın 27sinde 7 dolar kazandırmıştır arkadaşlar . Bilgiler güncellenmiştir

23'ünden sonraki kanalın kazancınıda ilk mesajınıza eklerseniz kanalı daha hızlı satmanıza katkı sağlar hocam.
Bu arada kanalı alacaklara tavsiyem ocak ayı düşüşünü göze almalarıdır.

23'ünden sonraki kanalın kazancınıda ilk mesajınıza eklerseniz kanalı daha hızlı satmanıza katkı sağlar hocam.
Bu arada kanalı alacaklara tavsiyem ocak ayı düşüşünü göze almalarıdır.

bu ayki kazancı eklenmiştir satış günceldir arkadaşlar

Kusura bakma ama senin kanalından an an post yazarak haberdar olmak zorunda değiliz.
Resmi güncellersin olur biter ve Bugün kanal çoktan satılırdı ama satılmama sebebini biliyorsunuz, Freedom bugün ödeme yapması gerekiyorken yapmadı, Freedom ödeme yapmazken bu mesajı istediğiniz kadar güncelleyin çok zor satılır.
Kolay gelsin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri