Gelirsiz Eski Kanallar Alınacaktır (En az 1 Yıllık - Aktif olması şart değil, Çöp Kanal)

• Kullanıcı Incubus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Incubus

Administrator
Kayıtlı Üye
Toplu satın alım yapıldı, tekrar gerek olana kadar konuyu kilitliyorum, teşekkürler.

Düzenleme: Tamamen özgün olma şartı değiştirildi, çeşitli kategorilerde yarı özgün ve spam kanallar da değerlendirmeye alınabilir.

En az 1 yıl önce belirli bir süreliğine de olsa (en az 1-2 hafta) düzenli video atılmış tamamen özgün içerikli kanallar alınacaktır. Kanalların şu an aktif olup olmadığı çok önemli değil, yani en son video 1 yıl önce atılmış olsa da olur. Tekliflerinizle birlikte PM yollarsanız sevinirim. Uygun fiyatlı olanları alıp değerlendirmeyi düşünüyorum.

Ayrıca para kazanma durumunu belirtirseniz sevinirim.(Partnerde, partnerde değil, adsense bağlı, adsense bağlı değil, para kazanma aktif, aktif değil, 3 aşamalı, 4 aşamalı)

En az 1 yıl önce belirli bir süreliğine de olsa (en az 1-2 hafta) düzenli video atılmış tamamen özgün içerikli kanallar alınacaktır. Kanalların şu an aktif olup olmadığı çok önemli değil, yani en son video 1 yıl önce atılmış olsa da olur. Tekliflerinizle birlikte PM yollarsanız sevinirim. Uygun fiyatlı olanları alıp değerlendirmeyi düşünüyorum.

Ayrıca para kazanma durumunu belirtirseniz sevinirim.(Partnerde, partnerde değil, adsense bağlı, adsense bağlı değil, para kazanma aktif, aktif değil, 3 aşamalı, 4 aşamalı)

Mail olarak bir kaç tane attım onur bi incele bakalım

Piyasa kaçdan gidiyor hocam ben en son yıllar önce bırakmıstım elbet bir yerlerde kanal vardır ona göre bakayım piyasadan cok uzagım fiyatları bilmiyorum 1/2tl mi 5-10tl mi

Piyasa kaçdan gidiyor hocam ben en son yıllar önce bırakmıstım elbet bir yerlerde kanal vardır ona göre bakayım piyasadan cok uzagım fiyatları bilmiyorum 1/2tl mi 5-10tl mi

Hocam benim şu an tekrar ayağa kaldırıp devam ettirebileceğimi düşündüğüm içerikse 100 tl de verebilirim kanal başına. Ama eğer devam ettiremeyeceğimi düşünüyorsam 5-10 tl de verebilirim. Yani çok değişken. Eğer toplu varsa özgün başlattığınız toplu da verebilirim fiyat. Müsait olduğunuzda bakarsanız sevinirim.

Kanalın para kazanmasının durumu ve videolar atıldığında ne tarz başlıklar açıklamalar kullanılmış benim için önemli olanlar bunlar videonun kalitesindense :o Yine de kaliteliyse videolar daha yüksek ödemeler de yapabilirim.

Konu sahibi izin verirse bende detaylı pm almak isterim.

Konu sahibi izin verirse bende detaylı pm almak isterim.

Şu ana kadar gönderilen 5 kanal oldu hocam onları satın aldım; ancak bundan sonrakilerde tabi size de gönderebilir gönderecek arkadaşlar.

Alımlar uzun süreli olacak, konu aktif ;)

Düzenleme:

Toplu satın alım yapıldı, tekrar gerek olana kadar konuyu kilitliyorum, teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri