Merhabalar,iyi geceler dostlar,youtubeden elimi ayağımı çektikten sonra ytparadan kopamıyorum,hiçbir konuya cevap yazmasam dahi sayfayı yenilemekten işlerimi gücümü bırakıp dizi izler gibi ytparayı izliyorum gün boyu,acaba para kazanabileceğim bir konu açıcakmı insanlar diye düşünürken,bu gece kazmanın biri ile tanıştım yüzüne baktığınız zaman bilgisayarın p'sinden anlamıycak,whatsapptan fotoğraf göndermek için interneti açmamız lazım mı diye soru sorabileceğini düşüneceğiniz biri ile tanıştım.Eleman e-ticaret yapıyormuş elektronik üzerine çin'den ürün getirip paranın ağzına ediyormuş hepsiburada,n11 raporlarını telden gösterip aylık cirosu gördüğüm kadar 30-40 k civarında idi,ki bu benim içimde çılgın duygular uyandıran bir girişimci ruhumu açığa çıkardı o yapıyomuş ben neden yapamayayım... Artık adımlarımdan çok emin olacağım,başaramasam bile bu sefer olmaZ ama diğer denemem de belki bir adım ileri gitmiş olurum,velhasıl kıskançlık duygularım kabardı doğruyu söylemek gerekirse,ne olursa olsun diye düşünüyorum vakit geldi o savaş bugün bile başlamalı bile işten eve gitmeden domain bile almalıyım diyorum 
Soru-1
Sizlere nacizane olmazsa olmaz sorularım var,çalıştığım sektör ise hiç bitmeycek denilen sektör 'sağlık'.
Şuan bir inşaat şantiyesi revirinde geceleri nöbet tutmakda aynı zaman da bir sağlık kabinine ortağım(özel sağlık ocağı olarak düşünebilirsiniz,ama doktor yok küçük cerrahi girişim ve işlemler yapıyoruz sgk anlaşması felan söz konusu olmuyor),sorum ise ben bu vergi levhası ile e-ticaret yapabilirmiyim?
Soru-2 Nerden başlamalıyım acele etmelimiyim yoksa beklemeli hep araştırmalıyım?
Soru-3 Doğru bilgi ve tecrübe için hangi kaynakları kullanmalıyım?
Soru-4 Doğru kategoriyi nasıl seçerim?
Soru-1
Sizlere nacizane olmazsa olmaz sorularım var,çalıştığım sektör ise hiç bitmeycek denilen sektör 'sağlık'.
Şuan bir inşaat şantiyesi revirinde geceleri nöbet tutmakda aynı zaman da bir sağlık kabinine ortağım(özel sağlık ocağı olarak düşünebilirsiniz,ama doktor yok küçük cerrahi girişim ve işlemler yapıyoruz sgk anlaşması felan söz konusu olmuyor),sorum ise ben bu vergi levhası ile e-ticaret yapabilirmiyim?
Soru-2 Nerden başlamalıyım acele etmelimiyim yoksa beklemeli hep araştırmalıyım?
Soru-3 Doğru bilgi ve tecrübe için hangi kaynakları kullanmalıyım?
Soru-4 Doğru kategoriyi nasıl seçerim?