Gene olmadı morelim sıfırlandı

turks00

Kayıtlı Üye
canım sıkıldı bare konu açayım dedim muazzaf astsubay sınavına girmiştim büyük ümitlerle bekledim bugün sonuçlar açıklandı 68 küsür almışım 50 soru 35 doğru istiyor doğru yanlışı götürüyor 70 puan almalıydım 36 doğru yaptım ama doğru yanlış götürünce puanım buraya düşmüş gelde sinirden çatlama okadar emek verdim çalıştım istediğim meslekti doğru sayım yettiği halde olmadı morelim sıfırlandı konu açayım dedim bare ne yapayım kısmet değilmiş seneye subaylığada başvurucam belki nasibim oradadır

canını sıkma seneye kazanırsın bence.

canım sıkıldı bare konu açayım dedim muazzaf astsubay sınavına girmiştim büyük ümitlerle bekledim bugün sonuçlar açıklandı 68 küsür almışım 50 soru 35 doğru istiyor doğru yanlışı götürüyor 70 puan almalıydım 36 doğru yaptım ama doğru yanlış götürünce puanım buraya düşmüş gelde sinirden çatlama okadar emek verdim çalıştım istediğim meslekti doğru sayım yettiği halde olmadı morelim sıfırlandı konu açayım dedim bare ne yapayım kısmet değilmiş seneye subaylığada başvurucam belki nasibim oradadır

Hiç üzülme deymez hocam astsubay olacaksın 30 sene geçecek hala astubaysın gelecek 20 yaşında üni bitirmiş adam sana emir verecek doğuda şark görevi vs. tüm hayatın geçer.

Hayırlısı neyse hakkınızda o olsun hocam. nasip değilmiş. seneye birdaha denersiniz. üzmeyin kendinizi

Son düzenleme:
Kısmetden ötesi olmaz hocam.Sıkma canını ,Bu gün olmadığı için üzüldüğümüz şeylere ileride iyi ki olmamış diye sevinebiliriz..Her şeyin hayırlısı

İnş bu kapanan kapı daha hayırlı bir kapı açılacağı içindir.Hep deriz ya hani bu hayat boş diye gerçekten boş hiçbir şeyi kafayı takıp üzülmeye değmez.Ben böyle üzgün anlarımda sahip olduklarımı düşünüp içimi rahatlatırım benim için ideal bir yöntemdir.Bir aile bir sağlık çok daha önemli.Kısacık hayatında yüzün hep gülsün.

Hiç üzülme deymez hocam astsubay olacaksın 30 sene geçecek hala astubaysın gelecek 20 yaşında üni bitirmiş adam sana emir verecek doğuda şark görevi vs. tüm hayatın geçer.
yok hocam üniversite bitiyor zaten seneye o yüzden astsubay olarak girip daha sonra subay sınavına girmek istiyordum direk subay sınavları çok zor soru soruyorlar mülakatları insansı değil diyim sana manken arıyorlar harp akademisinden değilde dışarıdan alınırken çok dikkat ediyorlar o yüzden enazından ast olarak başlasaydım benim girdiğim sınav liseden sonraki sınav değil muazzaf ast. 6 ay okuyorsun 4. aydan sonra para alıyorsun liseden sonra olanlar 2 yıl bekliyor göreve başlayıp 1 yılda 12*3 =36000 tl para birikirdi artık millet soruyor ne iş yapıyorsun diye yt mi diyim sıkıntı oluyor yani

Benim polislik kadar kötü olmamış.
sormaya doğru sayım yetiyordu sınavda ama sorun fazladan yanlış yapmam doğrularımın 3 tanesi yanlış götürdü 68 puanda kaldım

Yorum yapan herkese teşekkür ederim nekadar takma desenizde insan üzülüyor son gün uyku uyumadan sınava gittim asker yada polis olmak hedefim zaten ikisindede rütbesiz kalmam inş asker olsam subay sınavına girip albay olmak enazından hedefim polisde komiser enaz ama gene olmadı hayırlısı seneyede subaylık denicem

---------- Spam Engelliyici 18:20 ---------- Önceki Mesaj 18:18 ----------

geçmiş olun hocam bende 69,51 almışım :) allahtan janada barajı geçtim o teselli ediyor :)
jana sınavına giremedim orası ayrı dert gerçi jandarma içişlerine bağlandı o yüzden tsk daha cazip geliyor

Bazen istediğin gibi gitmez hayatta ...O yüzden hayırlısı de subaylık için hazırlan üstad ...
Şer zannettiğimiz hayır, hayır zannettiğimiz şer olabilir...

Vatan asker lazım. O bu şu diğeri asker olmazsa ne olacak ? Sahipsiz vatanın batması haktır.

---------- Spam Engelliyici 19:51 ---------- Önceki Mesaj 19:51 ----------

Hacı bidaha çalış bir daha gir hiç pes etme.

Vatan asker lazım. O bu şu diğeri asker olmazsa ne olacak ? Sahipsiz vatanın batması haktır.

---------- Spam Engelliyici 19:51 ---------- Önceki Mesaj 19:51 ----------

Hacı bidaha çalış bir daha gir hiç pes etme.

Vatana asker değil bilim adamı lazım hocam.10bin ordulu israil bugün dünyanın en büyük gücüyse asker sayısına bağlı değildir.

Saygılarımla..

Vatana asker değil bilim adamı lazım hocam.10bin ordulu israil bugün dünyanın en büyük gücüyse asker sayısına bağlı değildir.

Saygılarımla..

Siyasal , Askeri ve Maddi gücün olması lazım. Bizim siyasiler anca 7k para alıp yatıyorlar, maddi desen her gün bi hırsızlık vakası çıkıyor.

Asker olmadan bunu kim uygulayacak? En güçlü silahlar bizde olsa bile asker olmadan daha doğrusu askeri dehalar olmadan nasıl savaş kazanabiliriz ki?

Siyasal , Askeri ve Maddi gücün olması lazım. Bizim siyasiler anca 7k para alıp yatıyorlar, maddi desen her gün bi hırsızlık vakası çıkıyor.

Asker olmadan bunu kim uygulayacak? En güçlü silahlar bizde olsa bile asker olmadan daha doğrusu askeri dehalar olmadan nasıl savaş kazanabiliriz ki?

Hocam gözünü seveyim 2015 yılındayız tüm herkesin ölmesi 2 tane nükleer bombaya bakar...

Senin yaşadığın duyguları çok iyi biliyorum hocam. Zamanında bende astsubay temel kursu sınavını girmiştim. Benden önceki dönemde çok alım oldu arkadaşların çoğu gitti ben heveslendim geceli gündüzlü çalıştım sınava ama 10 net matematik yapamadım diye gidememiştim.

matematikten nefreet ettiğim kadar hiç bişeyden nefret etmedim :) devlet kapısana gitmek için okadar çok deneme yaptımki olmadı. Napalım sağlık olsun dedik bizde umudu kestik kendi işimize gücümüze baktık. herşeyde vardır bir hayır hocam okadar da üzme kendini.

üzülüyorum 1 yılım gitmesine yt hiçbir zaman bel bağlamadım evet 5 haneli bile para aldığım oldu ast aldığım paranın 3-4 katı ama herşey para değil bir komşunuz sorunca tsk subay astsubay demek varken ben sınava hazırlanıyorum diyorum pc başında işsiz görüyorlar bu koyuyor işte ama seneye subaylık sınavına giricem Allah kısmet ederse onu kazanırım inş neyse herkese teşekkürler buradaki bu ortamı seviyorum muhabbet felan insan rahatlıyor

Üzülme kardeşim ben 1999 yılında jandarma astsubayliga girdim mülakatta elediler beni, tartışma konusu olmaması açısından elenme sebebini ve mülakatta sorulan soruları burada açıklamanın bir getirisi yok,2001 yılında da polislik sınavına girdik arkadaslarla ben zaten üniversitedeyim, sorulan sorular o kadar basit ve geyik ki gülerek soruları yaptık 59 dan kalmıştım,tesadüf buya o sene benimle aynı puanı alan arkadaş Coğrafya Öğretmenliği gündüz bölümünü kazanmıştı iyi bir puanla, hayatta her şey oluyor kardeşim kafana takma,şu akar yolunu bulur mücadele etmeyi bırakma. ..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri