Genelde Reklamlara Tıklayan Biri Misiniz?

вαттυѕαу

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.youtube.com
Merhaba arkadaşlar , İyi Forumlar herkese ,

Böyle bi konu açmak istedim , Aramızda diger insanların reklamlarına tıklayan kişi sayısı oranını merak ettim , Genelde bi sitede dolaşırken reklamlara tıklar mısınız ? Sonuçta Tıklayın Verin TBM'Ye Can Verin gibi bi muhabbet bu :D

Ben kendimden örnek vereyim youtube işine girmeden önce reklamları görmezdim bile , dikkatimi dahi çekmezdi ama örnek veriyorum mesela bi sitede aradıgım bişi çıktı faydalandım o sitede , Şahıs kazansın diye reklam ne olursa olsun tıklarım . Bi faydamız olsun gibisinden , Sonuçta cebinden para çıkmıyo kardeşim , tıkla adam 3 5 bişi kazansın dimi :)

Benim Şahsi düşüncem ; TR İçerikte Türklerde reklama tıklama alışkanlıgı yok aldıgımız tık sayısının %75i kapatırken yanlışlıkla tıklayanlardan geliyor :D :D

kendi adsenseme birşey olur diye tıklamıyorum
(adsenseden baska reklam varsa arada tıklarım :D)

tıklıyorum. genelde teknoloji reklamlarında güncel fiatları takip etmek için oda:) hatta gecen sene tcell reklamını tıklayıp paket + telefon almıştım

Dikkati mi çekerse, ilgi alanımla ilgili bir şeyse tıklarım. Örneğin tablet arıyordum bir ara Microsoft'un tablet reklamını gördüm bir video da hemen tıkladım.

İlgimi çeken yüksek indirimli falan bir şeyse tıklıyorum, çok kerede alış veriş ettiğim olmuştur.

ben sadece adsense olanlara aklıma geldikçe tıklıyorum. diğerlerinde 50 tane sayfa açılıyor spy bile olabilir güvenmiyorum. ytpara ya reklam gelsin mesela hergün 1 kere tıklarım. bu tarz siteler az kazanıyor...

tıklıyorum. genelde teknoloji reklamlarında güncel fiatları takip etmek için oda:) hatta gecen sene tcell reklamını tıklayıp paket + telefon almıştım

Dikkati mi çekerse, ilgi alanımla ilgili bir şeyse tıklarım. Örneğin tablet arıyordum bir ara Microsoft'un tablet reklamını gördüm bir video da hemen tıkladım.

İlgimi çeken yüksek indirimli falan bir şeyse tıklıyorum, çok kerede alış veriş ettiğim olmuştur.

Ben hiç öyle reklama tıklayıp alışveriş yapmamıştım , dedim ya reklamları farketmemiştim bile ama bu işin içine girince insanda bu konu hakkında düşünce tarzıda degişiyor :D

"Tıklayın Verin TBM'Ye Can Verin" haha çok iyimiş tuttum bunu.:D Çok işime yarayan bir site olduğu zaman bende tıklıyorum reklamlara kazansın diye ama reklam veren adına haksız bir durum olduğunu düşündüğüm içinde çok istisnai durumlarda yaptığım oluyor. Onun haricinde ilgimi çeken bir reklamsa orası başka tabi.

Reklamlar aradığım konu ile alakalı ve ilgimi çekiyor ise tıklarım. Yoksa tıklamam, sonuçta yayıncı kazanırken diğer taraftan reklam verenin cebinden çıkıyor :)

Sadece 1 kere tikladim oda filmin video reklamiydi tiklamam nefret ederim.

Kendisi tv den kayıt yapmış, iyi bir kalitede yüklemişse, emeğine karşılık reklamları tıklarım. Botla video atanların asla (hemen belli oluyorlar zaten) :-)

"Tıklayın Verin TBM'Ye Can Verin" haha çok iyimiş tuttum bunu.:D Çok işime yarayan bir site olduğu zaman bende tıklıyorum reklamlara kazansın diye ama reklam veren adına haksız bir durum olduğunu düşündüğüm içinde çok istisnai durumlarda yaptığım oluyor. Onun haricinde ilgimi çeken bir reklamsa orası başka tabi.

Reklam vereni hiç düşünmemiştim orasıda dogru ama sonuçta bizde bundan kazanıyoruz :D Herkes böyle düşünürse ne olur :D

Reklamlar aradığım konu ile alakalı ve ilgimi çekiyor ise tıklarım. Yoksa tıklamam, sonuçta yayıncı kazanırken diğer taraftan reklam verenin cebinden çıkıyor :)

Orasıda öyle onu düşünmemiştim :D

Sadece 1 kere tikladim oda filmin video reklamiydi tiklamam nefret ederim.

E siz nasıl kazanmayı bekliyosunuz ki , herkes sizin gibi düşünse ? :confused:

Kendisi tv den kayıt yapmış, iyi bir kalitede yüklemişse, emeğine karşılık reklamları tıklarım. Botla video atanların asla (hemen belli oluyorlar zaten) :-)

Kesinlikle katılıyorum :D

Aşırı benciliz, şimdi eğri oturup doğru konuşalım; reklamları tıklarımda yükleyen para kazanır diye ödümüz kopuyor:-)

Şu yumurtalı sucuk reklamı var çızır çızır ses çıkartıyor mousela üstüne gelince ona tıkladım, sanki tıklayınca eve sipariş gelecekmiş gibi hissettiriyor insanı, bide siteyi merak ettim tabi yemeksepeti'nin şarküteri sepeti tarzı bi sitesiymiş. Genel olarak ilgimi çeken reklamlara tıklıyorum.

Aşırı benciliz, şimdi eğri oturup doğru konuşalım; reklamları tıklarımda yükleyen para kazanır diye ödümüz kopuyor:-)

Dimiii
kimin reklamı olursa olsun sahte tıklama yapmam. reklam verenin yerine kendimi koyarım her zaman. ve ayrıca bu işin dini yönü var kul hakkıdır.

Sahte tıklama degil ki ? Siteden yararlandın faydalandın , kişinin emegini nasıl ödicez peki

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri