General mobile discovery elite 32gb

Yüksek mi :) Ciddimisin.. 16 mp arka kamera 8 mp ön kamera Snapdragon 2.2 ghz işlemci ve dahası. Bu özelliklerde bu telefonu tanınmış markalar sunsaydı fiyat 2000'den aşağı olmazdı :) Ayrıca ön kamerası bildiğim iphone'un kamerası.. Ben 12 mp note 3 kamerasını iphone kamerasına değişmiyorken bu telefonda beğendiğim kamera önde :) 1 ay önce note 3 aldım. Sonra bu telefonun tanıtım videolarını vs. gördüm çok pişman oldum aldığıma.. Fakat tek bir dezavantaj var telefon çok büyük.. Taşıyabilirim diyorsan sıkıntı değil. Tam bir f/p telefonu.

üstad bu aralarda söylüyolardı fiyatı için zaten ama gerçekten hakeder baya güzel şeyler duydum

bu arada aleyküm selam..

bence fiyatı çokda fazla değil özelliklerine bakarsanız discovery fiyatıyla karsılastırmayın :)
İşlemci: 2,2 GHz X 4 (Snapdragon 800)
Bellek: 3 GB RAM / 32 GB ROM
Kamera : 16 Megapiksel, LED Flaşlı
boyutuda 5.5
8mp de ön kamera koymuşlar daha ne istiyosun 3 gb ram snapdragon elimdekini satıp bunu almayı planlıyorum.

telefonu 1 aydır takıp ediyorum beklıyorum ilk snapdragon 800AC olarak cıkacak 2,5ghz felan olacak dediler tabiki öyle olmadı. Ama bu fiyata General Mobile alacagıma gıder 100 lira daha koyarım üstüne g2 yada s4 alırım mantıklı değil mi sizce

fiyatı 2k yı bile hakediyor ne yükseği kardeş:)

Bu arada Telefon almayı düşünen arkadaşlara fikir olmuş olsun

telefonu 1 aydır takıp ediyorum beklıyorum ilk snapdragon 800AC olarak cıkacak 2,5ghz felan olacak dediler tabiki öyle olmadı. Ama bu fiyata General Mobile alacagıma gıder 100 lira daha koyarım üstüne g2 yada s4 alırım mantıklı değil mi sizce

kardeşim özelliklerini kalitesini boyunu falan karşılaştır öyle al

şahsen discoverey alırdım..

S3 ü olan biri olarak söylüyorum..

çıkmasını bekliyorum çıktığı gibi alıcam

samsung çıkarsaydı 3000 derdi eminim

G2 veya s4 mü :) Şuan note 3 kullanıyorum piyasaya çıksın değiştirip almayı düşünüyorum.

G2 veya s4 mü :) Şuan note 3 kullanıyorum piyasaya çıksın değiştirip almayı düşünüyorum.

telefonu 29 Ocak 2014, Çarşamba dan beri takip ediyorum ha çıktı çıkacak çıktı çıkacak sonra general mobile facebook sayfasında bu resmi görünce rahatladım. (Resim bugune ait)

https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/t1.0-9/970939_10152264035404501_1702962076_n.jpg

---------- Mesaj saat 20:49:03 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:48:11 civarında gönderildi. ----------

Fiyatı çok uygun hocam.Arkadaşların dediği gibi samsung olsa fiyatı 1800-2000 tl arasında tutardı.Ama benim anlamadıgım nokta surası bu linkteki telin aynısı gm elite ne farkı varki bunun Gionee Elife E7 - Full phone specifications

aynı hocam Türkiye ye Elite diye gelmiş hiçbir farkı yok

fiyat ve fayda kıyası yapıldığında çok ucuz bence

General iyidir hoşturda o fiyat segmentinde rekabet edebilecek bir marka değil,özellikler iyi ama o fiyat bandında ben pek şans vermiyorum en azından discovery başarısını zor yakalar.Bi noktadan sonra artık marka olayı da işin içine giriyor sadece teknik özellikler değil.

o açıdan haklısınız hocam General Mobile Dicovery modelide cok iyiydi özelliklerine göre fiyatı güzeldi. Ama cogu kişi sarj girişinde vs. sıkıntı yaşadığını duydum

elektronik biraz şans işi ben gittim wd almıyım dedim seagate daha iyi dedim 1TB lik disk aldım çarpmadım düşürmedim %5 sağlık şuan gitti içindeki bütün verim elektronik böle malesef

1100 dediler 1200 şimdide 1300 kur düştü bunlar fiyat yükseltiyorlar

LG-P700 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Samsung olsaydı 2000 diyenler samung kalitesi eksik bu telde onu unutmayın. Discoverynin çürükşüğü ortada. Lg g2 alın aynı fiyata

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri