nicomedya
Yasaklanmış
Arkadaslar merhaba;
Bugun sizlere, son bir yıldır faal olan, resmi bir bulut mining firması GENESIS MINING ten bahsedecegim
Referanslı Kayıt ve İndirim İçin: https://www.genesis-mining.com/a/32520
Referansız Kayıt: www.genesis-mining.com
İndirim Kodu
Şu indirim kodunu kullanarak yapacağınız tüm işlem gücü alımlarında %2,5 indirim kazanırsınız: ( 1jHVIq)
Başlıca Özellikleri
1) GENESIS MINING, ciddi ve resmi bir şirkettir.(
Bitcoin Expo 2015 London Bitcoin
Conference - BitcoinExpo 2015 London )
2) Gerçek mining ve gerçek kazım yapar.
3) Ürettiğiniz coinleri hesaplarınıza günlük olarak gönderir.
* Bunun için allcoin.com veya cryptsy.com adreslerinden istediğiniz türde cüzdan oluşturabilirsiniz.
4) Veee tercih sizin, istediğiniz alanda ve oranda çalışabilirsiniz.
* sha256 türünde: Bitcoin, BitcoinDark, Darkcoin, Litecoin, Unobtanium,Dogecoin
* Scrypt türünde: Auroracoin, Bitcoin, Blackcoin, Darkcoin, DNote, Dogecoin, Şuan stok yok ama kısa zamanda gelecekmiş.
Feathercoin, Litecoin, Lottocoin, Megacoin, Novacoin, Potcoin, Reddcoin, Viacoin, Worldcoin,Dogecoin
* X11 türünde: Cok yakinda mining
5) Kolaylıkla ve istediğiniz oranda hashpower yani işlem gücü satın alabilirsiniz.
6) Kazım yapacağınız coin'lere göre işlem gücünüzü kendiniz bölebilirsiniz.
* Hashpower yani işlem güçleri ömür boyu size aittir ve istediğiniz kadar kazım yapabilirsiniz.
* Hashpower satın alimi; BTC, LTC, DRK, DOGE veya Kredi kartıyla mümkün.
7) Kredi kartı ile yurt dışı çekimi ise çok çok kolay.
8) Herşeyden önemlisi, bizlere hayalleri değil, gerçekleri sunuyorlar.
İşlem Gücü alabileceğiniz panel: Buradaki istediğiniz oranda işlem gücü satın alabiliyorsunuz.
kredi kart Btc ,doge ,Darkcoin,litcoin ve kredi kartıyla ödeme yapabiliyorsunuz,
Kredi kartıyla 5 gün sürüyormuş galiba,ben btc ile işlem gücü alıyorum 15dk aktif oluyor.
Sha256 türündeki coin'ler için oranlama yapabileceğiniz sayfa:
İşlem Gücü alabileceğiniz panel:
Scrypt türündeki coin'ler için oranlama yapabileceğiniz sayfa:
Tecrübelerim:
2015-01-18 Tarihinde 0,25 th ile başladım ve şuan 2.85 Th ile devam ediyorum
2.85 th ile yaklaşık 3.65$ civarı kazanç elde ediyorum.
Daha ciddi yatırımlar ile daha yüksek kazançlar elde edilebilir.
Şuan için Scrypt stokları tükeli ama yakında Scrypt ve X11 stoklarını açacaklarını söylüyorlar.bunlar açıldıgında daha kazançlı olabilir .
beni cezbeden güvenilir yeri yurdu belli bir şirket olması oldu şuan kazanç az
görünsede en azından ha kapandı ha kapanacak endişesi fazla duymuyorum,tabi hiçbirşeyin 100% garantisi yok.
ayrıca şunuda belirteyim bu adamlar th/s başına 2$ bakım ücreti kesiyorlardı şuan bu ücreti sanırsam yeni üyelere th/s başı 1.5$ düşürmüşler tabi bu otomatik bizden günlük kesiliyor ve kesildikten sonraki çıkarımlarımız hesaplarımıza günlük yatıyor,yani benim bu bakım ücreti çıktıktan sonra ortalama 3.65$ civarı kazancım oluyor şuan tabi coinlerin yükselmesi yada düşmesi bu kazancı artı veya eksi yönde etkiliyecek.
Bana göre en büyük artıları Hashpower yani işlem güçleri ömür boyu bizlere ait ve farklı farklı altcoinlere bölebilmemiz.. hiçbirşeyin garantisi yoktur yatırım tavsiyeside degildir bende bu işlere yeni girdim ve bu piyasa çok dalgalı onun için sizi üzmeyecek rakamlarla girip işi ögrenip iyice araştırdıktan sonra yatırım için karar verin lütfen..
İndirim Kodu
Şu indirim kodunu kullanarak yapacağınız tüm işlem gücü alımlarında %2,5 indirim kazanırsınız: 1jHVIq
Ödeme kanıtlarım

Bugun sizlere, son bir yıldır faal olan, resmi bir bulut mining firması GENESIS MINING ten bahsedecegim
İndirim Kodu
Şu indirim kodunu kullanarak yapacağınız tüm işlem gücü alımlarında %2,5 indirim kazanırsınız: ( 1jHVIq)
Başlıca Özellikleri
1) GENESIS MINING, ciddi ve resmi bir şirkettir.(
Bitcoin Expo 2015 London Bitcoin
Conference - BitcoinExpo 2015 London )
2) Gerçek mining ve gerçek kazım yapar.
3) Ürettiğiniz coinleri hesaplarınıza günlük olarak gönderir.
* Bunun için allcoin.com veya cryptsy.com adreslerinden istediğiniz türde cüzdan oluşturabilirsiniz.
4) Veee tercih sizin, istediğiniz alanda ve oranda çalışabilirsiniz.
* sha256 türünde: Bitcoin, BitcoinDark, Darkcoin, Litecoin, Unobtanium,Dogecoin
* Scrypt türünde: Auroracoin, Bitcoin, Blackcoin, Darkcoin, DNote, Dogecoin, Şuan stok yok ama kısa zamanda gelecekmiş.
Feathercoin, Litecoin, Lottocoin, Megacoin, Novacoin, Potcoin, Reddcoin, Viacoin, Worldcoin,Dogecoin
* X11 türünde: Cok yakinda mining
5) Kolaylıkla ve istediğiniz oranda hashpower yani işlem gücü satın alabilirsiniz.
6) Kazım yapacağınız coin'lere göre işlem gücünüzü kendiniz bölebilirsiniz.
* Hashpower yani işlem güçleri ömür boyu size aittir ve istediğiniz kadar kazım yapabilirsiniz.
* Hashpower satın alimi; BTC, LTC, DRK, DOGE veya Kredi kartıyla mümkün.
7) Kredi kartı ile yurt dışı çekimi ise çok çok kolay.
8) Herşeyden önemlisi, bizlere hayalleri değil, gerçekleri sunuyorlar.
İşlem Gücü alabileceğiniz panel: Buradaki istediğiniz oranda işlem gücü satın alabiliyorsunuz.
kredi kart Btc ,doge ,Darkcoin,litcoin ve kredi kartıyla ödeme yapabiliyorsunuz,
Kredi kartıyla 5 gün sürüyormuş galiba,ben btc ile işlem gücü alıyorum 15dk aktif oluyor.
Sha256 türündeki coin'ler için oranlama yapabileceğiniz sayfa:
İşlem Gücü alabileceğiniz panel:
Scrypt türündeki coin'ler için oranlama yapabileceğiniz sayfa:
Tecrübelerim:
2015-01-18 Tarihinde 0,25 th ile başladım ve şuan 2.85 Th ile devam ediyorum
2.85 th ile yaklaşık 3.65$ civarı kazanç elde ediyorum.
Daha ciddi yatırımlar ile daha yüksek kazançlar elde edilebilir.
Şuan için Scrypt stokları tükeli ama yakında Scrypt ve X11 stoklarını açacaklarını söylüyorlar.bunlar açıldıgında daha kazançlı olabilir .
beni cezbeden güvenilir yeri yurdu belli bir şirket olması oldu şuan kazanç az
görünsede en azından ha kapandı ha kapanacak endişesi fazla duymuyorum,tabi hiçbirşeyin 100% garantisi yok.
ayrıca şunuda belirteyim bu adamlar th/s başına 2$ bakım ücreti kesiyorlardı şuan bu ücreti sanırsam yeni üyelere th/s başı 1.5$ düşürmüşler tabi bu otomatik bizden günlük kesiliyor ve kesildikten sonraki çıkarımlarımız hesaplarımıza günlük yatıyor,yani benim bu bakım ücreti çıktıktan sonra ortalama 3.65$ civarı kazancım oluyor şuan tabi coinlerin yükselmesi yada düşmesi bu kazancı artı veya eksi yönde etkiliyecek.
Bana göre en büyük artıları Hashpower yani işlem güçleri ömür boyu bizlere ait ve farklı farklı altcoinlere bölebilmemiz.. hiçbirşeyin garantisi yoktur yatırım tavsiyeside degildir bende bu işlere yeni girdim ve bu piyasa çok dalgalı onun için sizi üzmeyecek rakamlarla girip işi ögrenip iyice araştırdıktan sonra yatırım için karar verin lütfen..
İndirim Kodu
Şu indirim kodunu kullanarak yapacağınız tüm işlem gücü alımlarında %2,5 indirim kazanırsınız: 1jHVIq
Ödeme kanıtlarım