Gerçek sim kartlar ile online onay

• Kullanıcı Emredms
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Gmail Hesapları Alış - Satışı

Emredms

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.btcfrm.com
Tüm mail creatorlar için geçerlidir.

Gerçek telefon kartları ile online onay yapılır.Detaylar için skype: temasatis ekleyiniz

Saygılar iyi forumlar.

Öneriler ve iş teklifleride kabul edilir

Son düzenleme:
Bunu ekip değil de bir web sitesinden ücret karşılığı otomatiğe bağlayarak yaptırabilseniz...

Hocam gerçek sim kartlarda o şekilde web üzerinden yapmak için cihazlar gerekiyor.O şekilde işler ancak büyük firmalar yapabilir.Bizimkisi günlük 2000 kadar onay görünüyor şimdilik.Hepsi elle birebir görüşerek onaylatma.Tamamen sağlıklı sorunsuz olacak.

Hocam gerçek sim kartlarda o şekilde web üzerinden yapmak için cihazlar gerekiyor.O şekilde işler ancak büyük firmalar yapabilir.Bizimkisi günlük 2000 kadar onay görünüyor şimdilik.Hepsi elle birebir görüşerek onaylatma.Tamamen sağlıklı sorunsuz olacak.

10 adet + 15 dk onaylaytatıra bilri miyim hemen

10 adet + 15 dk onaylaytatıra bilri miyim hemen

Hocam şu anda gelecek onay toplamları ile günlük ortalama alarak ekip kurmayı düşünüyorum.Eğerde talep olmazsa onay işi askıya alınacaktır.

Sim kartlar satışı devam ediyor bu arada şuanda 500 adet istanbulda ve kargo bekliyor bana ulaşınca siparişler dağıtılacak.Sizinde sipariş listesinde adınız var hocam.

Bu cihazlar gsm modem gibi birsey mi oluyor? Bunun hakkinda bilginiz var mi?

[MENTION=9780]Alkatyan[/MENTION] hocam sadece mail satıcıları değilde normal kendi kanal açanlar içinde paketler oluştursanız bizde girip alsak online kendimiz onaylasak kanalları bence siz sistemi kurun alıcısı çok olur hocam

[MENTION=9780]Alkatyan[/MENTION] hocam sadece mail satıcıları değilde normal kendi kanal açanlar içinde paketler oluştursanız bizde girip alsak online kendimiz onaylasak kanalları bence siz sistemi kurun alıcısı çok olur hocam

Hocam herkes için geçerlidir sistem.Eğer günlük 1-2 k toplamda herkesin isteği olursa yapmayı düşünüyorum.CANLI 3cx sistemi olacak :)))
fakat destek gerekiyor bunun içinde.

Son düzenleme:
Hocam listeye yönetimden [MENTION=12033]daralll[/MENTION] ve [MENTION=11620]era[/MENTION] yı fazladan eklemişsiniz. :D

Hocam sen sistemi kursan anynı 3cx gibi olsa bir numaranın ücreti ne olacak

Hocam sen sistemi kursan anynı 3cx gibi olsa bir numaranın ücreti ne olacak

Hocam herkes kendisi şu kadar olursa günlük veya haftalık veya aylık şu kadar ortalama onay yaparım derse.bende genel bir ortlama ile kurtaracak fiyatı belirleyip yapmayı düşünüyorum.Yani herkes kendine göre ne kadara olur ne kadar onay yapar yazarsa sevinirim.

Hocam herkes kendisi şu kadar olursa günlük veya haftalık veya aylık şu kadar ortalama onay yaparım derse.bende genel bir ortlama ile kurtaracak fiyatı belirleyip yapmayı düşünüyorum.Yani herkes kendine göre ne kadara olur ne kadar onay yapar yazarsa sevinirim.

Bende varım ama rakam vermek şu an çok zor benim için

Evet hocam fakat bildiğim kadarıyla çok fazla almıyor. Örnek
Uzun vade yatirim icin 64 port yeterli olur. Günlük belli saatlerde hatlar degistirilebilir. Tabi asil sorun bunlari web sitesine entegre yapmak sanirim:) Konuyu dagitmis oldum kusura bakmayin, bayagidir merak ettigim bir sistemdi o yüzden size sordum. Elimde 2k kadar telefon hatti var, anca böyle sistem olursa degerlendirilebilir. Size Hayirli satislar, bol kazanclar dilerim,

Uzun vade yatirim icin 64 port yeterli olur. Günlük belli saatlerde hatlar degistirilebilir. Tabi asil sorun bunlari web sitesine entegre yapmak sanirim:) Konuyu dagitmis oldum kusura bakmayin, bayagidir merak ettigim bir sistemdi o yüzden size sordum. Elimde 2k kadar telefon hatti var, anca böyle sistem olursa degerlendirilebilir. Size Hayirli satislar, bol kazanclar dilerim,

yazılım ile entegre edilir.yeterki cihaz pc ye baglantısı olsun.Sizede bol kazançlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri