Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu outlook hesapların olayı nedir peki hocam yandex gibi mi ?
Skype adresi lütfen...
nasıl kayıt olunuyor outlook la arkadaşlar ?
ki bilmem gerekende bir şey değilmiş gmail harici tüm oto açılan hesaplar kapanmaya başlandıbilmemek ayıp değil bilmiyorum evet sorun ne bunda ? araştırmadım merak etmedim veya aklıma gelmedi bu olamazmı ?
Bana ters geldi arkadaş.Bir program yazabilen adam normal sıradan bir hesap açma işlemini manuel olarak yapamaması gibi bir durum olacağını sanmıyorum.Neden olmazmıs ben açamıyorum işte dersen de bu kayıt olma formları falan zaten açıklayıcı bir şekilde olur ki 7den 70e herkes üye olabilsin.Bu açıdan düşündüğüm için bana ters geldi.Yanlıs anlama yani Örneğin facebook a kaydolmak için kimse eğitim almadı ancak her yastan insan kayıtlı ve kayıt olabiliyor.ki bilmem gerekende bir şey değilmiş gmail harici tüm oto açılan hesaplar kapanmaya başlandı
yandex ve outlook dahil.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.