Gerçek USA Telefon Onaylı Youtube Hesaplarımız Satışta !!

• Kullanıcı Darkman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Gmail Hesapları Alış - Satışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Darkman

Yasaklanmış
il dışında olduğum dan satış yapamıyorum konu kilit lütfen..

Cevap: Gerçek ABD Telefon Onaylı - Outlook Tabanlı Youtube Hesaplarımız Satışta !!

bol şanslar ;)

Cevap: Gerçek ABD Telefon Onaylı - Outlook Tabanlı Youtube Hesaplarımız Satışta !!

Hayırlı satışlar :)

Teşekkür ederim arkadaşlar bu arada ön siparişler tekrar açılmıştır..sipariş verenlere hesaplar 04.05.2014 tarihinde teslim edilecektir

Stok: 75

edit son 50 adet kaldı

saygılarımla..

Pm Attım...

10 adet daha satıldı Son 30 adet kaldı arkadaşlar..

Bu outlook hesapların olayı nedir peki hocam yandex gibi mi ?

Bu outlook hesapların olayı nedir peki hocam yandex gibi mi ?

Evet hocam benzer sistem ondan iyi mi dir kötümüdür yorum yapmam doğru olmaz satın alan müşterilerimizin yorum yapması daha sağlıklı olur teşekkürler..

Satışlarımız devam etmektedir..

Skype adresi lütfen...

nasıl kayıt olunuyor outlook la arkadaşlar ?

nasıl kayıt olunuyor outlook la arkadaşlar ?

Adam otomatik gmail açma programı yaziyor ancak outlook a kaydolmayi bilmiyor :)

Discovery cihazımdan yanlışlıkla gönderildi.

bilmemek ayıp değil bilmiyorum evet sorun ne bunda ? araştırmadım merak etmedim veya aklıma gelmedi bu olamazmı ?

bilmemek ayıp değil bilmiyorum evet sorun ne bunda ? araştırmadım merak etmedim veya aklıma gelmedi bu olamazmı ?
ki bilmem gerekende bir şey değilmiş gmail harici tüm oto açılan hesaplar kapanmaya başlandı
yandex ve outlook dahil.

Evet arkadaşlar şimdi rağbet gmail başka tabanlı maillere aldanmayın.

Merhaba Arkadaşlar Yandex'ten sonra malesef bizim sistemede büyük darbe geldi Outlook tabanlı açtığımız bütün hesaplar kapanmıştır.

ve Outlook tabanlı satışları durdurmuş bulunuyoruz bundan sonra gmail tabanlı hesap satışlarımız olacaktır sipariş vermek isteyenler pm ile veya skype ekleyebilir

Saygılarımla..

2 hafta sonra bambaşka olucak

ki bilmem gerekende bir şey değilmiş gmail harici tüm oto açılan hesaplar kapanmaya başlandı
yandex ve outlook dahil.
Bana ters geldi arkadaş.Bir program yazabilen adam normal sıradan bir hesap açma işlemini manuel olarak yapamaması gibi bir durum olacağını sanmıyorum.Neden olmazmıs ben açamıyorum işte dersen de bu kayıt olma formları falan zaten açıklayıcı bir şekilde olur ki 7den 70e herkes üye olabilsin.Bu açıdan düşündüğüm için bana ters geldi.Yanlıs anlama yani Örneğin facebook a kaydolmak için kimse eğitim almadı ancak her yastan insan kayıtlı ve kayıt olabiliyor.
http://goo.gl/F8dC5f Verdiğim linkteki formu dolduruyorsun olup bitiyor.
Bol kazançlar.

:) hiç facebook a kaydolmak istemedi uğraşmadıysa bilmiyordur hocam gayet normal bende araştırmadan direkt sordum nsıl yapılıyor diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri