uzun bir hikaye olucak
merhaba ben hasan 21 yaşındayım doguşan kas erimesi hastasıyım 13 14 yaşlarında malesefki tekerlekli sandalye'ye düştüm ozamanlar bütün hayatım bilgisayar olmuştu. tabi yıllar sonra yt platform tanıdım 1 sene boyunca bişey kazanamadım vine attım 2 ay ödeme aldım tabi aşırı mutluyum 2016 aralık ayında kanalımı kapadılar tabi hayellerim vardı. neyse 1 sene boyunca flas oyun kanalı yaptım 1 sene sonra 2018 agustos ayında inceleme girdi hala incelemede
artık yt iyice umudumu kesmiştim ama bişeyler yapmam lazımdı para kazanıp yeni bir akülü sandalye alma planım vardı. tabi aylarca ugrastım 2019 ocak ayında bir kanal actım tekrar inceleme yolladım yine cevap yok okadar emekle ugrasıyorumki artık daralmıştım forumda yine herzamanki gibi bakınıyordum artık kanal alma zamanı gelmişti tabi bütçem cok yoktu 1000 tl kadar bir param vardı. dikkatli güvenilir birinden kanal almam lazımdı. forumda görüyordum paraları alıp kaçan insanları benim zaten aileme yük olup birde paraları kaybetmem benim iyice morelimi bozucaktı. son 1 hafta iyice hayata küsmüştüm. acaba beni kandırlarsa ne olucak kanal alıp para kazanamassam ne olucak diye kara kara düşünüyordum . forumda adam gibi adam gerçektende allah ondan binkere razı olsun . (EaglePaw ismail hocam mesaj attım skypeden ) ismail hocama kanal ihtiyacım var 1000 tl bütçem var dedim. oda bana bu fiyatta bulamassın dedi 4 aşamalı
sonra durumumu anlattım aslında kesinlikle bana acısın ucuza versin amacında degildim cünkü ismail hocamın bu forumda eski bir üye olup onun saglam arkadaşları var bana yardımcı olup güvenilir kişiden 3 veya 4 aşamalı kanal bulabilir düşüncesine girdim ve aşırı derece utandım. ismail hocam 5 dakika afk kaldı sonra bana hediye bir kanal verdi suan gerçektende cok mutlu oldum. abi bu hikaye okursan gerçektende allah senden binkere razı olsun sen gerçektende iyi bir insansın adamsın adammm