Gereksiz Konu Ama HASTA Olan Varmı ?

MehmetYT

Yasaklanmış
Arkadaşlar Bogazım Agrıyor Başım agrıyor . Burnumu çekiyorum mevsim degişikligi oldugu için diyolar aranızda olan varmı ? ŞİFA YOKK:(:(:(

3-4 gün boyunca çekeceksin ilaç kullanmamaya çalış bence yat dinlen bol su iç sağlıklı beslen geçer gider unutursun. :)

Olan Varmı Değil Olmayan Varmı Diye Sor Bu Sene Gidiyo Geri Geliyo Kurtulamadık

Mafoldum Ya . Wallahi Karnımda Bi Boşluk war Gibi Beynim Sanki Daralıyor . Başımda Arada Donklama . :(

3-4 gün boyunca çekeceksin ilaç kullanmamaya çalış bence yat dinlen bol su iç sağlıklı beslen geçer gider unutursun. :)

İlaç Kullanıyorumda Etkisi 5-6 saat sonra Fıss. Saglıklı Beslen Derken Sucuklu TOST tan Başka Satmıyor kantin Lise 4 :)

Arkadaşlar Bogazım Agrıyor Başım agrıyor . Burnumu çekiyorum mevsim degişikligi oldugu için diyolar aranızda olan varmı ? ŞİFA YOKK:(:(:(

4 gündür bademcik intihabı ile resmen savaş içerisindeyim. bendede belirtiler bogaz ağrısı ile başladı eğer batma veya yutkunma zorlugu varsa, sabah ilk işin bir hastaneye gitmek olsun, doğru zamanda müdahale edilirse büyümeden önüne geçilir,

ben ciddiye almadım gribaldir dedim. intihap büyüdü 4 gündür yattım yattım. yeni iyi oldum.

bu sürede, 4 adet penisilin igne [ felaket bişey adamı felç eder]

ve bi ton antibiyotik kullandım doktorun söyledigi.

doktor tavsiyesi dışında ilaç alma.

Burnum fenaaa

2143.jpg

fransadayım 2 gündür ölü gibiydim... yemeğe bastım acıyı limonlu çay üstüne 2 nescafe birde soğuk duş (çok da soğuk olmasın) bugün iyim yani :) tam düzelmedim yinede :D

Abi NE Hastalıktır Ya Kışa Gireriz hastalık Bahara Gireriz Hastalık nasıl bi döngü bu ya :(

Bendede vardı dün hamama gittim bir buhar odası bir sauna bi göbek taşı. 3 saatim geçmiş . Geldim birde baktım bişeyım kalmamıs.

Aynı benimde öyle boğaz ağrısı ve halsizlik var.Sanki heryerim kırılıyormuş gibi hissediyorum..

Allah Şifa Versin Dışarı Çıkmayın Arkadaşlar Bu Mevsimlet İlk Bahar Kötüdür

3 sene dominosda kuryeydim bir kaç ay oldu çıkalı işten. 3 Sene boyunca yazlar da dahil olmak üzere burnumun 1 kere açık olduğunu hatırlamıyorum. Şuan nefes alınca 2 burnumun da açık olduğunu hissettiğimde hala şaşırıyorum :D

Devit-3 ampül al bir bardak sütün içine kır iç :) Bi de dinleneceksin bol bol yataktan çıkma. Kronik bir hasta olarak söylüyorum.

normaldir. rahat olun 1 haftaya hiçbişeyiniz kalmaz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri