Getir Uygulaması İle 10LT Hayat Su Bedava

hikmetsonmez

Yasaklanmış
Web sitesi
hikmetsonmez.com.tr
Uygulama içerisinde hemen önünüze popup reklam olarak çıkıyor.
herhangi bi ücret talep edilmiyor ücretsiz geliyor.
kart bilgisi girmek gerekiyor ama enpara ile yapamıyorum alabilenler yazarsa sevinirim.

sadece istanbul

edit : http://hizliresim.com/PoRWZ5

ürünü aldım adamlar her ay beleşe bişeyler dağıtıyor helal olsun yemeksepeti

Son düzenleme:
sanal kartı nasıl ayarlarız enpara ile halledebileceğim bi yer için yardımcı olur musunuz

hocam iş bankası filan varsa ailende yapabilirsin. bende normal kredi kartı tanımlı sorun çıkmadı şimdiye kadar. ben biraz çok karıştırmıştım sanal kartlarda sorun çıkartıyor benimkisi. başka kartımda yok yani olsa yardımcı olurum ama biri verir illa para kesilmiyor çünkü

hocam iş bankası filan varsa ailende yapabilirsin. bende normal kredi kartı tanımlı sorun çıkmadı şimdiye kadar. ben biraz çok karıştırmıştım sanal kartlarda sorun çıkartıyor benimkisi. başka kartımda yok yani olsa yardımcı olurum ama biri verir illa para kesilmiyor çünkü

hocam yandex wallet işimi görüyor galiba. ücretsiz bi olay olduğu için bunu hallederimde. banka kartı tanımlama olayınıda çözersem iyi olcak

Benim açmam lazımdı bu konuyu. :D Kız arkadaşıma söyleyeyim de alsın. Adana'ya getirmezler şimdi uzak diye...

neteller ve ya yandex money işinizi görür hocam. sanalkartta en iyi onlar.

neteller ve ya yandex money işinizi görür hocam. sanalkartta en iyi onlar.

enpara kart eklenmiyor ama hocam yandexe ekleyemedim hata aldım diğeri iş görür mü ? ücretsiz olduğu için yandex sanal halletti ama indirimlilerde kullanmak için lazm.

kardeşim kapıdan aldı çokta güleryüzlü insanlar çalıştırıyorlar.

enpara kart eklenmiyor ama hocam yandexe ekleyemedim hata aldım diğeri iş görür mü ? ücretsiz olduğu için yandex sanal halletti ama indirimlilerde kullanmak için lazm.

kardeşim kapıdan aldı çokta güleryüzlü insanlar çalıştırıyorlar.

Yandex sanal kart versede kartın bulunduğu konumu rusya olarak gösteriyor. Onun için hata verebilir. netellerde hangi ülkeyle kayıt yaptıysan sitede, sanalı o lokasyonlu gösteriyor. (Rus Paypala kart ekleyince denemiştim)

Bence kabul eder. Siz yinede bir deneyin derim.

Yandex sanal kart versede kartın bulunduğu konumu rusya olarak gösteriyor. Onun için hata verebilir. netellerde hangi ülkeyle kayıt yaptıysan sitede, sanalı o lokasyonlu gösteriyor. (Rus Paypala kart ekleyince denemiştim)

Bence kabul eder. Siz yinede bir deneyin derim.

türkiye seçilmiyor hocam bu kayıtta yok

yine kıyı taraflarına mı gönderiyorlar iç kesimlere gönderiyorlar mı

istanbul anadoluda kadiköy maltepe bostancı civarları var. kartal ve sonrası yok. ben devamlı dondurma siparişi veriyorum yüzde 30 indirimle iyi oluyor. suyu aldım bir de yine dondurma verdim :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri