Gezi Parkını Buradan Canlı İzleyebilirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ne kadar it kırıgı varsa kibrit çöğü :D

ordaki yasananlar cevreci yaklasımdan cıkısmıs tamamen siyasi propanganya dünüşmüştür. şuan itibari ile tamamen aşırı siyasi gurupların olaylara el attıgı görüsündeyim. bu guruplarında kımler oldugunu yazmama gerek yok.

Ben gerginlik çıkartacak bişey demedim arkadaş söylediğimi yanlış anlayıp saygısızlık yapmasa hiç bir şey yok

inceldiği yerden kopsun (: şaşıyorum türkiye nelerle ugrasıyor....1940 önceki halinde yıkılırken kimse bişey demedi şimid ne oldu :D

8 saattir taksimdeyim. Dün geceden beri takip edip dayanamadım, geldim.. Burada neler yaşandığını bilmeden kimse konuşmasın abuk subuk!
Faşizm'e karşı haklarınızı savunuyoruz, padişahlık olmasında yarın öbür gün yatağınızdan alınmayın diye gaz yiyoruz!

Bu ne ağaç ne de ideoloji meselesidir..
Halkın guvenlıgını saglaması gereken polısın, halkına yaptıgı zulme karsı halkın bıreysel olarak ayaklanmasıdır!
Dıncı,dınsız, sagcı,solcu ne ararsanız buradaydı ve hala burada..
Beynı azcık calısan dıncı kardeslerım bıle, cemaatte abılık yapanlar bıle "ben bunlarla aynı Allah'a ınanmıyorum, boyle zulum olmaz" dıyor, 1000 polıs sılahını bırakıp ıstıfa edıyor, edırne polısı mudahale etmeme kararı aıyor vs...

Bu oylesıne bır ayaklanma, oylesıne bır eylem degıl..

Hayatımda hıcbır eylemde yer almadım, hıcbır ıdeolojının kopegı olmadım, Allah'tan baska kımseye tapmadım. Allahın kuluna tapacak kadarda onursuz olmadım..

Tekrar soyluyorum, burada neler yasadıgımızı bılmeden kımse konusmasın. Telefondan gırıyorum, b.sayar basına gectıgımde detaylı yazarım..

Yanımda 2 kısı öldü, sayamadıgım kadar yaralı ınsan var yanımda. Bunu yapan benım polısım! Bu zulmü yapan benım polısım!

Sag kalırsak, allahın ıznıyle sonra yazarım.

Allaha emanet olun arkadaslar. Televızyonlarda yayınlananlara ınanmayın. Izleyeceksenız, gerceklerı sadece halk tv verıyor. Internet uzerınden takıp edın.
Eyvallah.

8 saattir taksimdeyim. Dün geceden beri takip edip dayanamadım, geldim.. Burada neler yaşandığını bilmeden kimse konuşmasın abuk subuk!
Faşizm'e karşı haklarınızı savunuyoruz, padişahlık olmasında yarın öbür gün yatağınızdan alınmayın diye gaz yiyoruz!

Halkın guvenlıgını saglaması gereken polısın, halkına yaptıgı zulme karsı halkın bıreysel olarak ayaklanmasıdır!
Beynı azcık calısan dıncı kardeslerım bıle, cemaatte abılık yapanlar bıle "ben bunlarla aynı Allah'a ınanmıyorum, boyle zulum olmaz" dıyor, 1000 polıs sılahını bırakıp ıstıfa edıyor, edırne polısı mudahale etmeme kararı aıyor vs...

Hayatımda hıcbır eylemde yer almadım, hıcbır ıdeolojının kopegı olmadım, Allah'tan baska kımseye tapmadım. Allahın kuluna tapacak kadarda onursuz olmadım..

Tekrar soyluyorum, burada neler yasadıgımızı bılmeden kımse konusmasın. Telefondan gırıyorum, b.sayar basına gectıgımde detaylı yazarım..

Yanımda 2 kısı öldü, sayamadıgım kadar yaralı ınsan var yanımda. Bunu yapan benım polısım! Bu zulmü yapan benım polısım!

Allaha emanet olun arkadaslar. Televızyonlarda yayınlananlara ınanmayın. Izleyeceksenız, gerceklerı sadece halk tv verıyor. Internet uzerınden takıp edın.
Eyvallah.

Yolunuz açık olsun dikkat edin kendinize hocam .

[MENTION=79]Strider[/MENTION]
Yanımda 2 kısı öldü, sayamadıgım kadar yaralı ınsan var yanımda.

ne koptum var'ya :D chp 'li bir başkan yardımcısı senın dedıgın kanal'da tlfla baglantı yapmış

neymiş efendim ankarada bir kız kardeşimiz panzerin altında kaldı :D öldü moderatör bile şaşırıyor.... :D

alayına kibrit çöpü :D

---------- Mesaj saat 01:55:15 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:53:59 civarında gönderildi. ----------

Şimdi Ölü Sayısı 3 Olmuştur.. :D

Burada 1 tane sıyası orgut vs. Bısey yok. Etrafımdakı onlarca kısıyle konustum, herkesın. Fıkrı aynı.. "Herhangı bı sıyası orgut sahıplenırse, gıderım" aynı sekılde bende..

Burada olmamızın sebebı, dun gece oturan ınsanların zulme ugraması, polısın kendını kaybetmesı, yonetımın fasızme donmesıdır..

Ben durumu ıyı olan, yasadıgı hayattan memnun olan bı ınsanım. Bu gece reına'da olcagıma buradayım. Bunu soylememın sebebı, meselenın ne ıdeolojı ne sınıf farkı olmadıgını kavramanızdr.
Burada olmayan, anlayamaz.

Altından kalkamayacagınız seyler yazmayın, b.sayar basına gectıgımde herkes ona gore yorumlanır....

Turk toplumunun bu kadar buyuk ayaklanmasını gormezden gelecek olan, dusuncelere saygısızlık yapan bunu da tehdıt olarak algılasın, umrumda degıl.

Bız burada saatlerdır olumle burun buruna, hakkınızı savunuyoruz.

Asker bızı desteklıyor, harbıye ordu evı kapılarını acıyor, burada yasayanlar kapılarını acıp yardım edıyor (bunu da tanımadıgım yaslı bı teyzenın evınde oturup dınlenırken yazıyorum) gerı kalan uyuyanlar uyanmasınlar, burayada sakkkkkkın yazmasınlar. Tehdıtse tehdıt!
Türk halkı polıse, hukumete boyun egmesın, ozgur olsun dıye ölelim diyerek geldik... "Hukumetten memnunuz" dıyenler gozumde zaten beyınsızdır.

Tekrar soyluyorum, tehdıtse tehdıt.
Zaten sıyaset konusmak forumda yasak, b.sayar basına gectıgımde bakarım.
Eyvallah.

Eyvallah.

eskişehirdeki müdahale cok sert hocam eskişehir anadolu üniv ve eskişehirspor taraftarları ile ortaklaşa yarım saat sonra istanbula yola cıkıyoruz .

tam destek hep destek amacıyla.

eger orda olursanız omuz omuza dimdik durup slogan atmak isterim sizlerle.

edit:limoon su ve sodamız sınırsız bol miktarda saglık malzemesiyle beraber.

[MENTION=79]Strider[/MENTION]
Yanımda 2 kısı öldü, sayamadıgım kadar yaralı ınsan var yanımda.

ne koptum var'ya :D chp 'li bir başkan yardımcısı senın dedıgın kanal'da tlfla baglantı yapmış

neymiş efendim ankarada bir kız kardeşimiz panzerin altında kaldı :D öldü moderatör bile şaşırıyor.... :D

alayına kibrit çöpü :D

---------- Mesaj saat 01:55:15 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:53:59 civarında gönderildi. ----------

Şimdi Ölü Sayısı 3 Olmuştur.. :D

3'ten fazla.

Hılton'da kolu kopan var, 2 tane plastık mermıyle gozu cıkan var, sayısız astımdan fenalasan (2 tanesıne kendım mudahale ettım) sayısızda kafasına ısabet alan var.
Tekrar soyluyorum, hıcbır ıdeolojının iti olmadım ve Allah'tan baska hıcbır ıte tapmadım. Tapanlar kendılerıyle gurur duysunlar. Zaten baska bısey yapamazlar, neyı neden savundugumuzu anlayamazlar! Bu IQ'ya sahıp degıller.

Ama hatırlatayım, Allah'tır yaradan. Hz. Muhammed (S.A.V)'dir peygamberimiz. Tayyıp degıl, avm'nın ortagının babası olan Bulent Arınc degıl.

Neyse, dedıgım gıbı.. Sarjım azaldı, dıncı dınsız sagcı solcu butun aklı basında arkadaslarımızla dırenıyoruz.
Koyunlar mee'lemeye devam etsın, konusmasın. Yarın bakarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri