8 saattir taksimdeyim. Dün geceden beri takip edip dayanamadım, geldim.. Burada neler yaşandığını bilmeden kimse konuşmasın abuk subuk!
Faşizm'e karşı haklarınızı savunuyoruz, padişahlık olmasında yarın öbür gün yatağınızdan alınmayın diye gaz yiyoruz!
Bu ne ağaç ne de ideoloji meselesidir..
Halkın guvenlıgını saglaması gereken polısın, halkına yaptıgı zulme karsı halkın bıreysel olarak ayaklanmasıdır!
Dıncı,dınsız, sagcı,solcu ne ararsanız buradaydı ve hala burada..
Beynı azcık calısan dıncı kardeslerım bıle, cemaatte abılık yapanlar bıle "ben bunlarla aynı Allah'a ınanmıyorum, boyle zulum olmaz" dıyor, 1000 polıs sılahını bırakıp ıstıfa edıyor, edırne polısı mudahale etmeme kararı aıyor vs...
Bu oylesıne bır ayaklanma, oylesıne bır eylem degıl..
Hayatımda hıcbır eylemde yer almadım, hıcbır ıdeolojının kopegı olmadım, Allah'tan baska kımseye tapmadım. Allahın kuluna tapacak kadarda onursuz olmadım..
Tekrar soyluyorum, burada neler yasadıgımızı bılmeden kımse konusmasın. Telefondan gırıyorum, b.sayar basına gectıgımde detaylı yazarım..
Yanımda 2 kısı öldü, sayamadıgım kadar yaralı ınsan var yanımda. Bunu yapan benım polısım! Bu zulmü yapan benım polısım!
Sag kalırsak, allahın ıznıyle sonra yazarım.
Allaha emanet olun arkadaslar. Televızyonlarda yayınlananlara ınanmayın. Izleyeceksenız, gerceklerı sadece halk tv verıyor. Internet uzerınden takıp edın.
Eyvallah.