Giyim Satış Konusu İçin Önerileriniz

aokancelik

Kayıtlı Üye
Sa Arkadaşlar Herkese Hayırlı Geceler , Arkadaşlar Giyim Eşyaları İçin bi Satış Konusu Açmayı Düşünüyorum Ayakkabı , Gömlek , Tişört Vs Duruma Göre Biraz Birikim İle Bu İşe Girmeyi Düşünüyorum Ürün Maliyeti Dışında Sadece Bi Kargo Ücreti Ödeyeceğimden Pek Fazla Masrafım Olmayacak Ve Ürünleride Ona Göre Uygun Fiyattan Vereceğim Bu Konuda Düşünceleriniz Önerileriniz Varsa Ben Alırım Dien Arkadaşlar Varsa Yorumlarınızı Görmek İsterim Herkese Teşekkürler :)
Satışını Yapacağım Örnek Ürünler :
11017648_677658489027152_1634610824_n.jpg

5860Gz.jpg

07JXGZ.jpg

GvM7yr.jpg

j4bM6W.jpg

22zdaE.jpg

Son düzenleme:
özel baskılı tshörtler iyi tutar ytpara youtuber vb gibi
birde özellikle bayan hamile kıyafetleri çok iyi satılıyor ;)

Son düzenleme:
özel baskılı tshörtler iyi tutar trpara youtuber vb gibi
birde özellikle bayan hamile kıyafetleri çok iyi satılıyor ;)

ASlında şu tarz bir tasarım güzel olur site yönetimiyle anlasılsa:d parasını veren herkes ytpara amblemli lacoste tshırt sahibi olsa arkasında forma gibi nicki yazsa ve üyelik sıralamasındaki sayısıda forma nosu olsa:D

Hocam satacağın kıyafetleri ve fiyatları görmeden kimse alırım veya almam demez..

kaliteli olursa bende yaptırırım benim profili tshirte basarsan alırım :D

Sa Arkadaşlar Herkese Hayırlı Geceler , Arkadaşlar Giyim Eşyaları İçin bi Satış Konusu Açmayı Düşünüyorum Ayakkabı , Gömlek , Tişört Vs Duruma Göre Biraz Birikim İle Bu İşe Girmeyi Düşünüyorum Ürün Maliyeti Dışında Sadece Bi Kargo Ücreti Ödeyeceğimden Pek Fazla Masrafım Olmayacak Ve Ürünleride Ona Göre Uygun Fiyattan Vereceğim Bu Konuda Düşünceleriniz Önerileriniz Varsa Ben Alırım Dien Arkadaşlar Varsa Yorumlarınızı Görmek İsterim Herkese Teşekkürler :)

kaçak üretime girermi herhangi bir şey olurmu bilmem ama şuda aklıma geldi bir beşiktaş taraftarı olarak hep fenerıum ve gs storedeki ürün çeşitliliğine özenmişimdir

Çarşı
Karagümrüklüler
Sarıyer
Gibi beşiktaşın stadda adı duyulmus taraftar gruplarına özel şeyler yapabilrsin hocam birde 3 büyük takım için görmüşssündür zaten bu resmi şundan yaptırabilrsin.
7o3JMW.jpg

Bunun forma yerine Tshırtını yaptırabilrsin forma pahalı oldugu için iki forma birde yazı yazdırmak insanlara pahalı gelebilr ama sonucda tek forma parasına iki tshırt bu şekilde daha ekonomik ve daha kullanıslı olur:d önünede takımın amblemini koydunmu tamamdır:d

hocam bu işler bu kadar basit olsa herkes yapar. eğer düzenli olarak gittigidiyor vb gibi sitelerden satış yapacaksanız oraya maliye bakıyor biraz araştırın çok kişinin başı yandı vergilendirmeden şirketsiz satıştan kazandığınız paranın kat kat fazlasını ödersiniz maliyeye.

kaçak üretime girermi herhangi bir şey olurmu bilmem ama şuda aklıma geldi bir beşiktaş taraftarı olarak hep fenerıum ve gs storedeki ürün çeşitliliğine özenmişimdir

Çarşı
Karagümrüklüler
Sarıyer
Gibi beşiktaşın stadda adı duyulmus taraftar gruplarına özel şeyler yapabilrsin hocam birde 3 büyük takım için görmüşssündür zaten bu resmi şundan yaptırabilrsin.
7o3JMW.jpg

Bunun forma yerine Tshırtını yaptırabilrsin forma pahalı oldugu için iki forma birde yazı yazdırmak insanlara pahalı gelebilr ama sonucda tek forma parasına iki tshırt bu şekilde daha ekonomik ve daha kullanıslı olur:d önünede takımın amblemini koydunmu tamamdır:d
hocam bu baya skıntı olur hem lisanssız baya dert açar başıma :) ben baskı değil zaten hazır olarak alıp satacağım hocam

---------- Spam Engelliyici 01:49 ---------- Önceki Mesaj 01:48 ----------

hocam bu işler bu kadar basit olsa herkes yapar. eğer düzenli olarak gittigidiyor vb gibi sitelerden satış yapacaksanız oraya maliye bakıyor biraz araştırın çok kişinin başı yandı vergilendirmeden şirketsiz satıştan kazandığınız paranın kat kat fazlasını ödersiniz maliyeye.
hocam araştırdım ben hepsini saol yorumun önerin için fatura kesemem gerek her ürüne bunu tanıdık bi mağaza adına kestirip vergisini ben ödeyeceğim

hocam bu baya skıntı olur hem lisanssız baya dert açar başıma :) ben baskı değil zaten hazır olarak alıp satacağım hocam

---------- Spam Engelliyici 01:49 ---------- Önceki Mesaj 01:48 ----------

hocam araştırdım ben hepsini saol yorumun önerin için fatura kesemem gerek her ürüne bunu tanıdık bi mağaza adına kestirip vergisini ben ödeyeceğim

usta hazır olarak bu işi yapıcaksan fantezi iç çamaşırı ama çokda fantastik değil orta seviyede ipli tanga falan filana bunlara gir derim hala utanan ama almak isteyen çok bayan var netten sipariş genç nesile daha mantıklı geliyor yani buraya ayakkabı koyarsan ben almam şahsen ama birine çamaşır almam gerekiyorsa :D netten alırım gidipde seçmem dükkandan yani insanların açıklarını kullan utangaclıklarını kullanırsan güzel para kazanırsın aynı marketlerin en yakın bölümünde prezervatiflerin satılması gibi bişi :D çogu kişi eczaneden istemeye utanır markette çalıştıgım için biliorum kasadda bile boş anı kollar :D laps die modeline adına bile dogru dürüst bakmadan alır 2 yıla yakın markette çalıştım deterjan reyonunda 30 dk geçireni gördüm ama prezervatif alırken 1 dkdan uzun o reyonda duranı görmedim:d:d

usta hazır olarak bu işi yapıcaksan fantezi iç çamaşırı ama çokda fantastik değil orta seviyede ipli tanga falan filana bunlara gir derim hala utanan ama almak isteyen çok bayan var netten sipariş genç nesile daha mantıklı geliyor yani buraya ayakkabı koyarsan ben almam şahsen ama birine çamaşır almam gerekiyorsa :D netten alırım gidipde seçmem dükkandan yani insanların açıklarını kullan utangaclıklarını kullanırsan güzel para kazanırsın aynı marketlerin en yakın bölümünde prezervatiflerin satılması gibi bişi :D çogu kişi eczaneden istemeye utanır markette çalıştıgım için biliorum kasadda bile boş anı kollar :D laps die modeline adına bile dogru dürüst bakmadan alır 2 yıla yakın markette çalıştım deterjan reyonunda 30 dk geçireni gördüm ama prezervatif alırken 1 dkdan uzun o reyonda duranı görmedim:d:d
hocam haklısın ama ben açıkcası o tür şeyler satmayı hiç düşünmedim bunlarla başlıyayım iyi olursa işi mağazaya dönüştürmeyi falan düşündüm ha oda iyi olursa dedğin olabilir :D önerilerin için çok teşekkür ederim

Satışını Yapacağım Örnek Ürünler :
11017648_677658489027152_1634610824_n.jpg

5860Gz.jpg

07JXGZ.jpg

GvM7yr.jpg

j4bM6W.jpg

22zdaE.jpg

Antepdesin zaten başlarsan Satışa alırım baya :D

Baskı ürünler için de bir makina vardı pek de pahalı olmadığını hatırlıyorum eyer trend olan şeyleri takip edebilirsen bu iş tutar gibi me geliyor. Yani eve bile kurabilirsin makinayı

Tişört ve Tasarım Ürünler, Baskı T-shirt | KAFT
bu sitedeki ürünler fena satış yapıyor :)
belki biliyorsunuzdur ama yine de paylaşayım dedim her ihtimale karşı, fikir açısından ;)
kolay gelsin.

Teşekkürle hocam önerin için ben hazır alacğaım bunları baskı falan değil :)

Aşağı doğru ilk gömleği alabilir miyim ? Hazır mı ?

yok hocam ama aynı ürünleri bikaç haftaya getirip satışa başlayacağım bu ürünler dışında daha farklı modellerde getireceğim

ılk ayakkabı guzelmıs ama orjınal degıl galıba

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri