Gizli Video Yayından Kaldırıldı!! Neler Oluyor??

• Kullanıcı Zeynocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Zeynocan

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaşlar,

Bazı ülkelere engelleme gelmiş olan videoyu gizlemiştim, 2 hafta önce. Bugün gizli olan video yayından kaldırıldı, kanal askıya alındı, hesap kapandı. bunlar aynı anda olmuş gelen mailler onu gösteriyor. Spamdan giden kanal, silinse de yt de spam yazısı gitmiyordu. Şimdi kanal kapatıldı yazısı çıkıyor.

Gizli videosu kaldırılmış olan var mı başka, yeni güncelleme mi bu durum?

Gizli video her zaman telif alabilir flag yiyebilir bu ilk olan bişey değil

Keşke bir sorsaydın, Eşleşen-Bazı ülke-Dünya Engeli geldiği zaman o video hak sahibinin panelinde görünüyor, gizlesende telif atabilir.
Geçmiş olsun.

Gizli video her zaman telif alabilir flag yiyebilir bu ilk olan bişey değil

6-7 aydır bu şekilde çalıştım ilk defa oldu, üstelik aynı içerik.. sağlık olsun :)

---------- Spam Engelliyici 13:31 ---------- Önceki Mesaj 13:29 ----------

Keşke bir sorsaydın, Eşleşen-Bazı ülke-Dünya Engeli geldiği zaman o video hak sahibinin panelinde görünüyor, gizlesende telif atabilir.
Geçmiş olsun.

Öneriniz nedir? Hemen silelim mi videoları? kesinleşmeye etkisi nasıl olur hemen silersek?

6-7 aydır bu şekilde çalıştım ilk defa oldu, üstelik aynı içerik.. sağlık olsun :)

Öneriniz nedir? Hemen silelim mi videoları? kesinleşmeye etkisi nasıl olur hemen silersek?

Ben siliyorum seni bilemem.
Dertsiz başıma dert almaya gerek yok, zaten o videodan kazanç gelmiyor.

kanal kapansa bile youtube dashbord unda son 2-3 gün güncellenmeyen tutar kesinleşeceği varsa kesinleşir.adsenseye bağlıysa başka sorun yoksa kesinleşir,partnerdeyse güncellenmiş kazancı partner görebilir...

video silmek kanalın kapanması ,bunlara engel değildir.gizliye alayım son 3 günde panele yansısın öyle sileyim demek de gereksizdir...

dedikleri gibi videoya herhangi bir uyarı geldiğinde ,video sahibi sizden haber sahibi olur ve istedği işlemi uygulayabilir.

Kesinlikle youtube spamı bitirdi dün gece sorunsuz yükledigim video az önce kontrol ettigimde kaldırıldı herkesin evine gitsin dağılın :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri