Gizli videolar flaglanmış

• Kullanıcı TRGeneraL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

TRGeneraL

Kayıtlı Üye
kanalımdaki tüm videolar gizliyken flaglanmış nasıl oluyor bu ??

Aynısı dün bana olmuş kanal kapanmış.

gizlideki videonun flaglanma yolu mu var ?
bunların hepsi flag değil ki...

Youtube kendi topluluk sistemi olabiir mi hocam? Gizli video nasıl flaglansın ki

tek tek flaglanan videoların mailleri geldi

Videolara değilde kanala o dediğiniz işlem yapılabiliyor biyerde bi şekilde açık var nasıl diye sormasın lütfen kimse kendi kanalımı kardeşime gösterirken onun bilgisayarından o seçeneğin açık olduğunu gördüm gözlerimle ve korkum 2 kat arttı.

Videolara değilde kanala o dediğiniz işlem yapılabiliyor biyerde bi şekilde açık var nasıl diye sormasın lütfen kimse kendi kanalımı kardeşime gösterirken onun bilgisayarından o seçeneğin açık olduğunu gördüm gözlerimle ve korkum 2 kat arttı.
kanala işlem yapılsa kanalı kapanır.bu videolardan bahsediyor.youtube sistemi atmıştır ama flag sansın ne yapalım.

Herşeyi flag olarak görmeyin yt'nin yeni sisteminde önceden telif veya topluluk gelmiş videoları ne kadar renderlasan bile topluluk kurallarından kapatabiliyiorlar.

kanala işlem yapılsa kanalı kapanır.bu videolardan bahsediyor.youtube sistemi atmıştır ama flag sansın ne yapalım.

darall biz gerizekalı değiliz adamlar 9-10 videoya flag atmış sen bize gak guk yapıyon
ZVzJmV.jpg

Bende bir kere komple sildiğim kanala sonradan Telif yemiştim.
Yani linkleri vs alabiliyorlarsa yapılabilir belki, bir açığı muhakkak vardır.
YT'nin kendi attığı topluluk vs olduğunu sanmıyorum.
YT direk spamdan kapatıp otomatik mesaj atıyor.
Birden fazla video Flag gelmeside zaten YT'nin bu işi yapmadığının kanıtı.

Herkes bir kılıf uydurmaya çalışıyor nedendir anlamadım.
Olay bu kadar basit.

bende de partnerde videolarını gizlediğim 2 kanal topluluktan gitmiş, adsenseden de 12 kanal uçurmuşlar

Gizlemeden önce flag atmışlardır sonra sen gizlemişsindir yt'de onu devreye sokmuştur diye tahmin ediyorum.

Sanırım videoları özele yeni aldın? 3-4 gün önce felan almadın dimi?

gizlemeden önce gelen şikayetler üzerine yapılmış olabilir yada youtube yakaladı youtube botları otomatik yakalıp topluluk kuralları ihlalini bahane gösterip kaldırıyorlar

flaglandıktan sonra gizliye almışsın fakat youtube dan kaçmaz.

Arkadaşlar şu yorumları gördükten sonra sormadım farz edin. teşekkür ederim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri