Gizli Videoya Topluluk İhtarı?

• Kullanıcı rhaegar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

rhaegar

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar başlıkta gördüğünüz gibi. 17'sinde gizliye aldığım videoya bugün saat 12'de topluluk ihtarı gelmiş.Son zamanlarda çok arttı bu olay. gerek benim kanallarımda, gerekse forumdan gördüğüm kadarıyla.
Kimse bana videoyu gizliye almadan önce birisi flag atmıştır, daha yeni topluluk ihtarı gelmiştir demesin. Flag atınca youtube onu 1 gün içerisinde inceliyor.
Bu videoları flaglamadan youtube kendisi tespit edip topluluk ihtarı atıyor benim fikrimce.

Tabiiki bazi iceriklerde youtube kendiside hallediyor kullanicilara birakmadan. Ozellikle icerik dizi, cizgifilm yada filmse.

Tabiiki bazi iceriklerde youtube kendiside hallediyor kullanicilara birakmadan. Ozellikle icerik dizi, cizgifilm yada filmse.

çizgi film hocam doğrudur

---------- Spam Engelliyici 14:10 ---------- Önceki Mesaj 14:09 ----------

Hocam video da cinsellik vs. olmadıktan sonra YouTube neden topluluk versin ki videoya ancak flagla olabilecek bir şey. (bence)

vallahi bilmiyorum dostum benim fikrim bu yönde.
videolar 2 hafta genelde kaldı hiçbir şey yoktu.

Arkadaşlar başlıkta gördüğünüz gibi. 17'sinde gizliye aldığım videoya bugün saat 12'de topluluk ihtarı gelmiş.Son zamanlarda çok arttı bu olay. gerek benim kanallarımda, gerekse forumdan gördüğüm kadarıyla.
Kimse bana videoyu gizliye almadan önce birisi flag atmıştır, daha yeni topluluk ihtarı gelmiştir demesin. Flag atınca youtube onu 1 gün içerisinde inceliyor.
Bu videoları flaglamadan youtube kendisi tespit edip topluluk ihtarı atıyor benim fikrimce.

Youtube kendisi yapıyor hocam. Güncel videolardan kendin bişeyler yaparak yt ye takılmadan geçtiysen kısa süre sonra topluluk yiyorsun.

Aynısı benimde başıma geldi. Daha yeni yüklediğim kanala yükleme bitmeden topluluk geldi.

Banada topluluk geldi az önce kanal kapandı.
Calıstıgım kategoride son 1 haftadır ugrasıyordu adam benimle zaten flaglamıs ha bire.
Kapattırmıs sonunda ici rahatlamıstır ama ben yine acacam :)

bu da yeni icad :(
bende kaç gündür küfür edip duruyorum.hadi bir dilde olana flag atıyorda her dilde yayına nasıl bir kişi atıyor diye.gece onda,üçtede olsa yükleyince topluluk geliyor diye kafayı yemek üzereydim.

en çok kazandıran bir içeriğime dünya engeli,diğerine topluluk gelmeye başladı ve bu iş gerçektende aslanın ağzında olmaya başladı.ben bile belimi doğrultmakta zorlanıyorsam yenilerin vay haline.

Arkadaslar inanmayacaksınız fakat ben bundan 20 gün önce konu da acmıstım sanırım 20 25 gün öncesinde sildigim videodan dolayı bile topluluk ihtarı yemistim.
Yani bu YouTube'nin nasıl bir algoritması varda bu sekilde sonradan bu sekilde tepki veriyor cözemedim :)

daha işlenme bitmeden topluluk yedim bende.

Aöıklamalardaki spamı algılıyor sanırım bende parta topluluk ihtarı geldi tek parçada sorun yok

'topluluk yedim yine, Allah belalarını versin' diye konu açan kişilere cevap niteliğinde konu olmuş :=

Arkadaşlar galiba youtube yeni önlemi bu. Benimde düşüncem açıklama ve etiketten spam olduğunu algılıyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri