GlobAllShare Hisse Senedi ile Para Kazanma Yöntemi.

• Kullanıcı thetex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları

thetex

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar sizinle GlobAllShare ile para kazanma yöntemini anlatacağım. Benimde 2 gün önce başka bir forumda okudugum yöntem fırsatını buldum paylaşmak istedim.

Globallshare nedir ? Bir sosyal paylaşım sitesi arkadaşlar. Facebook twitter gibi sitelerin önüne geçmeye çalışıyor. Bunu her kayıt olan kullanıcıya hisse senedi vererek yapacağını söylüyor.
Kayıt olduğunuzda size 1 hisse senedi veriyor. Ve sanırım 5 kişiyi davet ettiğinizde bir hisse senedi daha veriyor. Ayrıca siteye her gün girip paylaşımda bulunduğunuzda günlük 1 hisse senedi veriyor.

Hisse senetlerinizi isterseniz satabiliyorsunuz, isterseniz size her ay belirli bir miktar gelir sağlıyor.

Sanırım yeni bir sistem, yani ben yeni öğrendim.

Panelden bir görüntü ekleyeyim.

344cdue.jpg

Şuana kadar 3 hissem oldu.
34 dolar 1 hissenin fiyatı.
Toplamda 104 dolar ediyorlar.
Hisselerimi satmaz elimde tutarsam aylık 8.97 dolar gelir sağlayacak.

Yani kısaca durum böyle. Gerçek midir değil midir bilemiyorum. Bana gerçek gibi geldi. Kaçırmayın derim belki değerlenir.

Kayıt oldultan sonra Hesap Ayarları'ndan GAZ-Dunya yazan yerden hisse kazanmayı etkinleştirmeniz yeterli.

Kayıt olmak için ref linkimi kullanmanızı rica ediyorum arkadaşlar. Bu size bir şey kaybettirmez. Paylaşımın karşılığı teşekkür olarak refimi kullanabilirsiniz :)

KAYIT OL

İstemeyenler için refsiz link.

Sanırım hisse dağıtımı 24 gün sonra sonra erecek. Bir sayaç var sitede geri doğru sayıyor. "hisse konunun ön organizasyonu ve bitiş Kapanış" yazıyor. Acele edin derim.

Elimden geldiğince anlatmaya çalıştım.

İyi çalışmalar.

Hisselerin belirli gün sonra kapanması para kazanmanın devamlılığının olmadığının göstergesi, ödeme alan varmı bu site ne zaman açılmış içerik ney aynı facebook gibimi ?

Facebook hisseleri 34 $ dan açılmıştı borsaya. Sence bu şirket 34 $ edecek durumda mı?
Hiçbir işe yaramayan pazarlama stratejisinden başka bir şey değil hiç vakit kaybetmeyin

Hisselerin belirli gün sonra kapanması para kazanmanın devamlılığının olmadığının göstergesi, ödeme alan varmı bu site ne zaman açılmış içerik ney aynı facebook gibimi ?

Site facebook gibi fotoğraf video paylaşımı durum paylaşımı vs yapılıyor.

Hisseler o kadar cok dağıtılıyor ki.. Şuan cok türk yok yabancı sayısı cok fazla sitede.

Para kazanmanın devamlılığın olmadığının göstergesini nasıl çıkardınız anlamadım. Ön yargılı yaklaşıyorsunuz.

Bedava hisse dağıtılmayacak sadece. Kullanıcılar arasında hisse ticareti açılacak. İsteyen hisse satın alabilecek, isteyen satacak. Bedava dağıtım kapanmadan önce kazanabildiğinizi kazanın bence.

Tabiki belirli bir zaman sonra kapanacak hisse senedi dağıtımı mantıklı olan bu zaten. Yıllarca bedava hisse dağıtımı yapacak değiller. Lütfen önyargılı yaklaşmayın.

Ben ödeme almadım. Ödeme alan varmı bilemiyorum. Kullanıcılar arasında ticaret açılınca göreceğiz bunu.

Facebook hisseleri 34 $ dan açılmıştı borsaya. Sence bu şirket 34 $ edecek durumda mı?
Hiçbir işe yaramayan pazarlama stratejisinden başka bir şey değil hiç vakit kaybetmeyin

Denemekte yarar var. Facebook birden büyümedi. İnternet yeniliklere açık.

bir siteye bedava üye olup oldugun gibi 34 dolar sahibi olmak nekadar mantıklı ? ve hergün bedavadan 34 dolar daha ?

bir siteye bedava üye olup oldugun gibi 34 dolar sahibi olmak nekadar mantıklı ? ve hergün bedavadan 34 dolar daha ?

Sadece kısıtlı bir süre.
Şans işimi gerçek mi bilemiyorum.
Sadece 1 ay sonra süre bitince. Tüh keşke kayıt olsaymışım demek istemediğim için paylaştım.
Ve kimse de bir şey kaybetmez, denemek isteyen kaçırmasın derim.

Son düzenleme:
inanmayın böyle şeylere :) paranı hesabına yatırsınlar, sana 100 kişi göndericem senin refinden üye olsunlar. Aam önce paran yatsın, haber ver.

Arkadaşlar sizinle GlobAllShare ile para kazanma yöntemini anlatacağım. Benimde 2 gün önce başka bir forumda okudugum yöntem fırsatını buldum paylaşmak istedim.

Globallshare nedir ? Bir sosyal paylaşım sitesi arkadaşlar. Facebook twitter gibi sitelerin önüne geçmeye çalışıyor. Bunu her kayıt olan kullanıcıya hisse senedi vererek yapacağını söylüyor.
Kayıt olduğunuzda size 1 hisse senedi veriyor. Ve sanırım 5 kişiyi davet ettiğinizde bir hisse senedi daha veriyor. Ayrıca siteye her gün girip paylaşımda bulunduğunuzda günlük 1 hisse senedi veriyor.

Hisse senetlerinizi isterseniz satabiliyorsunuz, isterseniz size her ay belirli bir miktar gelir sağlıyor.

Sanırım yeni bir sistem, yani ben yeni öğrendim.

Panelden bir görüntü ekleyeyim.

344cdue.jpg

Şuana kadar 3 hissem oldu.
34 dolar 1 hissenin fiyatı.
Toplamda 104 dolar ediyorlar.
Hisselerimi satmaz elimde tutarsam aylık 8.97 dolar gelir sağlayacak.

Yani kısaca durum böyle. Gerçek midir değil midir bilemiyorum. Bana gerçek gibi geldi. Kaçırmayın derim belki değerlenir.

Kayıt oldultan sonra Hesap Ayarları'ndan GAZ-Dunya yazan yerden hisse kazanmayı etkinleştirmeniz yeterli.

Kayıt olmak için ref linkimi kullanmanızı rica ediyorum arkadaşlar. Bu size bir şey kaybettirmez. Paylaşımın karşılığı teşekkür olarak refimi kullanabilirsiniz :)

KAYIT OL

İstemeyenler için refsiz link.

Sanırım hisse dağıtımı 24 gün sonra sonra erecek. Bir sayaç var sitede geri doğru sayıyor. "hisse konunun ön organizasyonu ve bitiş Kapanış" yazıyor. Acele edin derim.

Elimden geldiğince anlatmaya çalıştım.

İyi çalışmalar.

Refsiz linki refli link gibi belirgin yapmadığın için refsiz linkinden üye oluyorum. Ref kaybetmemek için durumu düzeltmeni öneririm.

inanmayın böyle şeylere :) paranı hesabına yatırsınlar, sana 100 kişi göndericem senin refinden üye olsunlar. Aam önce paran yatsın, haber ver.

Konuda belirttim zaten benimde cok bilgim yok diye. Kimse bana bir şey ispatlamadı benimde kimseye ispatlamak gibi bir iddaam yok. Bilgilendirme amaçlı açtığım bir konu.

Refsiz linki refli link gibi belirgin yapmadığın için refsiz linkinden üye oluyorum. Ref kaybetmemek için durumu düzeltmeni öneririm.

Nasıl isterseniz arkadaşım. Ref toplamak için yalvarmıyorum. Üstte de belirttim bilgilendirme amaçlıydı. İster üye ol ister olma.
Benim anlamadığım forumda o kadar çok ön yargılı ve çekemeyen insan var ki, sanki cebinden cüzdanını çalıyoruz. Bilgilendirme amaçlı, belki bir getirisi olur yardımcı oluruz diye konu açıyoruz, cepçi muamelesi görüyoruz.

İsteyen üstüne alınsın isteyen alınmasın, fesatlıktan çatlayacaklar.

Konuda belirttim zaten benimde cok bilgim yok diye. Kimse bana bir şey ispatlamadı benimde kimseye ispatlamak gibi bir iddaam yok. Bilgilendirme amaçlı açtığım bir konu.

Nasıl isterseniz arkadaşım. Ref toplamak için yalvarmıyorum. Üstte de belirttim bilgilendirme amaçlıydı. İster üye ol ister olma.
Benim anlamadığım forumda o kadar çok ön yargılı ve çekemeyen insan var ki, sanki cebinden cüzdanını çalıyoruz. Bilgilendirme amaçlı, belki bir getirisi olur yardımcı oluruz diye konu açıyoruz, cepçi muamelesi görüyoruz.

İsteyen üstüne alınsın isteyen alınmasın, fesatlıktan çatlayacaklar.

kendinde bilmiyorsun ki ödeme alınıp alınmadığını ispatlayasın :) İşte sana dediğim ne sen boşa kürek çek, nede başkalarını sürükle bu işe. üyeliğe 34 dolar kim verir? Biraz mantıklı düşünün lütfen.. Yıllarca paid to signup işiyle uğraştım En babası 1 dolar veriyordu kayıt için, 5 dolar ve üzeri verende oluyordu ama ondada telefon numarası istiyorrlardı, gelen kodu onayladığında misli sana giriyordu :) Dolayısı ile böyle bir şey olamaz. Seni suçlamıyorum, kesiniikle iyi niyetli olarak bulmuş ve bizlere tavsiye ediyorsun, ama ödeme alamayacağın aşikar.

Uzun süre hyip sistemlerden ciddi para kazandım ve kaybettim en son liberty reserve kapandı ve bu işleri bıraktım. Kazanmak için ilk girenlerden ve sistemi ilk terk edenlerden olman lazım, tüm hyip siteleri kapanacaktır bunu unutma.

Bunun gibi onlarca program var para kazandırdıgını iddia eden.
Artık TV'lerde bile binbir cesit sahtekarlar varken netde bu kadar para kazandıran site olması cok normal :)

Sözüm arkadasa degil fakat bu gibi seylere itibar etmeyin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri