Gmail açarken sorun olur mu?

• Kullanıcı Yeteneck
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Yeteneck

Platin Üye
netten tel onayı alarak ard arda gmail alıyorum ama bunu alırken 2. mail adresini hepsinde aynı giriyorum...

Yani

[email protected]
[email protected]
[email protected]
...
..
.

Diye açtığım mail adresleri için her birine farklı tel onayı yapıyorum ama 2. mail adresi olarak

xxx.hotmail.com

gibi aynı maili kullanıyorum..

Bu durum bir problem yaratır mı?
Mail adresi için ilerleyen zamanlarda bir onay isteme durumu olur mu?

Çünkü eğer öyle bi durum olursa bide ayrıca hotmailden mail adresi almam gerekecek her bir gmail hesabı için...yok problem yaratmayacaksa ilerleyen süreçte bana 10min mailden de 10 dakikalık mailler alıp onaylama yapabilirim

Cevaplar için teşekkürler şimdiden

çözüm nedir peki

Alternatif mail adresini aynı verip
gmail isimlerini farklı alırsam problem olur mu?

yoksa her gmail için ayrı bir alternatif mail adresi alıp
her biri için ayrı bir tel onayı almak
adres olarak da farklı mail adresleri mi girmek gerekiyor(sıralı olmayan)

aynı pcden fazla hesap almanı önermem anında karalisteye girersin ne yaparsan yap hepsi kapanır.

Sıralı mailleri kapanan kişiler %90 mail satın alan kişiler. Bende sıralı mail yaptım 2 aydır duruyor

Kapanır diyen arkadaşlar daha önce kapandıgını gördünüzmü sıralı maillerin ?

2 sefer sıralı mail ile açtığım kanllar gitti. birinde kendi bilgisayarım ile diğerinde de android cep telefonumla. hala da kendi bilgisayarımdan açtığım alt kanallar bile tek tek uçuyor.

hah tecrübeli birisi :)..dostum peki gmail açarken her biri için farklı bir alternatif mail mi kullanıyosun..

yoo niye farklı mail kullanıyım ki zaten tüm kanallarım bi maile bağlı açtığım tüm maillere outlook hesabımı giriyorum.

---------- Mesaj saat 19:40:34 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:39:48 civarında gönderildi. ----------

2 sefer sıralı mail ile açtığım kanllar gitti. birinde kendi bilgisayarım ile diğerinde de android cep telefonumla. hala da kendi bilgisayarımdan açtığım alt kanallar bile tek tek uçuyor.

sıralı açtığım mailler 50 yi geçiyor sorun yok :)

mantıklı düşünelim. Youtube 1 ipden 10 larca mail açılmasına sizce izin verirmi ?

Siz youtube olsanız bir kişinin onlarda mail alıp birde sıralı açıp almasına izin verirmisiniz ?

Daha mantıklı düşünmek gerekirse 1 ipden 1 mail açılsa o maile sadece o ipden yükleme yapılsa sizce kapanır mı kanal ? :)

En basit kanal açma modem resetleyerek mozilla gizliden açın. Her maili aynı ipden alıp aynı ip den video atarak spam riskini %90 yapacagınıza mailleri ayrı iplerden alın aynı ipden yükleme yapıp %60 düşürün :)

walla beni çok büyük bi işkenceden kurtardınız :D...kendi kendime farklı logaritmalar kuruyodum oluşturduğum bir gmaili diğerinde alternatif kullanırım felan diyodum sorun olmuyosa çok iyi

mantıklı düşünelim. Youtube 1 ipden 10 larca mail açılmasına sizce izin verirmi ?

Siz youtube olsanız bir kişinin onlarda mail alıp birde sıralı açıp almasına izin verirmisiniz ?

Daha mantıklı düşünmek gerekirse 1 ipden 1 mail açılsa o maile sadece o ipden yükleme yapılsa sizce kapanır mı kanal ? :)

En basit kanal açma modem resetleyerek mozilla gizliden açın. Her maili aynı ipden alıp aynı ip den video atarak spam riskini %90 yapacagınıza mailleri ayrı iplerden alın aynı ipden yükleme yapıp %60 düşürün :)

karalisteye düştük bir kere çıkamıyorum riske de etmiyorum açıkcası artık uğraşmıyorum da bu işi sağlam yapanlardan alıyorum :)

---------- Mesaj saat 20:00:02 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:59:33 civarında gönderildi. ----------

yoo niye farklı mail kullanıyım ki zaten tüm kanallarım bi maile bağlı açtığım tüm maillere outlook hesabımı giriyorum.

---------- Mesaj saat 19:40:34 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:39:48 civarında gönderildi. ----------

sıralı açtığım mailler 50 yi geçiyor sorun yok :)

nazar etme kendi kendine maşallah de :)

karalisteye düştük bir kere çıkamıyorum riske de etmiyorum açıkcası artık uğraşmıyorum da bu işi sağlam yapanlardan alıyorum :)

---------- Mesaj saat 20:00:02 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:59:33 civarında gönderildi. ----------

nazar etme kendi kendine maşallah de :)

maşallah inşallah :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri