Gmail Açarken

uploudpro39

Kayıtlı Üye
Çoğunlukla eski gmaillerimi kullandığımı için bayadan beri hiç gmail açmadım dün kanallarım kapanmış bugün açayım dedim gmail açarken tel onayı istiyor ıp,port,mac adresi değiştirip cclanerla temizledim yine istedi acaba spamdanmı istiyor yoksa normal birşeymi bu

çoğunlukla eski gmaillerimi kullandığımı için bayadan beri hiç gmail açmadım dün kanallarım kapanmış bugün açayım dedim gmail açarken tel onayı istiyor ıp,port,mac adresi değiştirip cclanerla temizledim yine istedi acaba spamdanmı istiyor yoksa normal birşeymi bu

telefon no istemesi normal birşey çok yuklenince istiyor iki haftadan beri kanallarımda sıkıntı yok bitanesine 120 video felan attım 60-70 bu sekilde kapanmadı hala ayakta , fazla yuklenmeyin vds den manuel atıyorum ben

Çoğunlukla eski gmaillerimi kullandığımı için bayadan beri hiç gmail açmadım dün kanallarım kapanmış bugün açayım dedim gmail açarken tel onayı istiyor ıp,port,mac adresi değiştirip cclanerla temizledim yine istedi acaba spamdanmı istiyor yoksa normal birşeymi bu

ben gecen format attım gene istedi fakat bunun bir cozumu muhakkak olmalı donanım haber veya sdn foruma butarda bir konu acmak lazım ozellikle donanım haber e işin ehli insanlar var bu forumda

bende format attım 2 bilgisayara ikisi de istiyor şaşırdım bişeyler değişitirdi heralde google

Hocam telefon doğrulaması geçilen kanalla geçilmeyen kanal arasında hiç bir fark yok. Sadece zaman farkı var. Daha çabuk açıyorsun. Sağlamlık açısından fark yok. Mail işinde bana yardım eden sınıf arkadaşım tüm kanallarda geçiyor neredeyse telefon doğrulamasını. Ben en fazla 6-7 kez geçebiliyorum. Ama ikimizin açtığı kanallardada sorun yok. Bunlara fazla takılmayın.Bunların hepsi hurafe.

Edit: Kendini bilmez biri ortaya böyle birşey attı kesin bir kanıtıda yok. Sonra böyle büyüdü bu olay.

Hocam telefon doğrulaması geçilen kanalla geçilmeyen kanal arasında hiç bir fark yok. Sadece zaman farkı var. Daha çabuk açıyorsun. Sağlamlık açısından fark yok. Mail işinde bana yardım eden sınıf arkadaşım tüm kanallarda geçiyor neredeyse telefon doğrulamasını. Ben en fazla 6-7 kez geçebiliyorum. Ama ikimizin açtığı kanallardada sorun yok. Bunlara fazla takılmayın.Bunların hepsi hurafe.

Edit: Kendini bilmez biri ortaya böyle birşey attı kesin bir kanıtıda yok. Sonra böyle büyüdü bu olay.
tamam hocam cevap için teşekkürler

bunu en iyi ben bilirim.başta tel onayı isteyip istememesiyle hiç alakası yok kapanacağı varsa iki türlüde kapanıyor. ( kanal açarken girişte hep tel onayı yapıyorum ben. )

3cx var sorun yok.
Ne kadar isterse sitesen 3cx çalıştığı sürece geçeriz.

telefon numarasını artık hotmail bile 1 haftadan sonra zorunlu girmeni istiyor. kim çıkardıysa bu telefon onayını 1 yıl içinde tüm sitelere üye olurken tel numarası isticekler

merhaba kolay gelsin simdi bende her defasında farklı ip ve çerezleri silerek açıyorum modem arayuzunden ip degiştirerek açtıklarımın hiçbirinde onay istemedi yaklaşık 40 tane açtım simdi bu hesapları tekrardan ip degiştirerek giriş yaparak kapanmaması için neler yapabilirim yani daha saglam olur diyeceginiz birde size göre kaç gün kapanmamış onaysız gmail satılabilir hale gelmiş kullanılabilir hale gelmiş olur

Tarih:31 aug 2014 saat:17:47 videoatma şekli:videoyap

bu burda kalsın çok titiz çalıştım 3 saatte 5gmail açabildim anca :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri