Gmail Açarken ..

• Kullanıcı dortnes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

dortnes

Kayıtlı Üye
Arkadaşalar Merhaba .Bu aralar okulum yoğun olduğundan dolayı partnerli kanal satışı yapmaya karar verdim .Gmail açarken neler yapmam gerek nelere dikkat etmem gerek .? alt kanalı mı yoksa ana kanalı mı partnere bağlamam gerek ? hertürlü önerilerinize açığım .

Arkadaşalar Merhaba .Bu aralar okulum yoğun olduğundan dolayı partnerli kanal satışı yapmaya karar verdim .Gmail açarken neler yapmam gerek nelere dikkat etmem gerek .? alt kanalı mı yoksa ana kanalı mı partnere bağlamam gerek ? hertürlü önerilerinize açığım .

bunları yeni öğreniceksen partner işine hiç girme pişman olursun

öncelikle youtube işinin kurdu olmalısnız mail satmak için.mail işinde yüzlerce incelik vardır.Önce partner ile ilgili %90 bilgi sahibi olup öyle satışını yapın.

hocam okadarını biliyorum zaten yavaş yavaş gidicem .ipyi çerezleri v.s hepsini öğrendim forum sayesinde .
bakın normal kanal neyse ama partner zordur.kanalalr toplu bi kapansa bi iade etmeniz tekrardan toparlamanız zor.ya okulunuz aksayacak yada bu işten fazla kazanamaycaksınız.Bi kaç kere düşünün çünkü her zaman mail satıcıları belli bi süreden sonra tökezler..

ipleri çerezleri bende biliyorum ama wınn la açtıklarım bile kapandı :D

:D Valla ben bile o kadar satış yaptım halada 100 kanalda illa 1-2 kapanan çıkıyor onaylı satarkende oluyordu çok azda olsa toplu kapanma ama sen okul var v.b de diyorsun başın sıkışır sıkıntıya girersin hiç girme hem zaten nedir bu partner satış hevesi anlamadım :D ilklerde gunde en az 20 stok satıyodum bugun 6 stok kaldı elimde satamadım yani ne biliyim işte pazarı yogun iş sıkıntısı çok 30 stok yapıyorsan nolur nolmaz 10 stokda yedek yapman lazım belli olmuyor youtubenin işi yada alan arkadaşın diğer kanalı kapanınca senin verdiğin kanalda gidiyor veya video atıyor kanal videolardan kapanıyor iade istiyor bitmez derdi sen bilirsin yinede ama en azından sağlam stok yapmadan girme derim başın sıkışmasın

partner satıcıları cogalmaya basladı vizelerden sonra programını yapıp satalım bari :p

partner satıcıları cogalmaya basladı vizelerden sonra programını yapıp satalım bari :p

Forexim hangi pazara girsem botunu yapıyon ayıp oluyor :D :D ama partner botu biraz sıkıntılı olur çünkü video yükleme 1000 izlenim alma işi filan sıkıntılı he hadi partnere sokma işlemini yapabilirsin ama bu seferde bende 1000-2000 izlenimli kanal satarım biraz daha ucuza :D :D

Forexim hangi pazara girsem botunu yapıyon ayıp oluyor :D :D ama partner botu biraz sıkıntılı olur çünkü video yükleme 1000 izlenim alma işi filan sıkıntılı he hadi partnere sokma işlemini yapabilirsin ama bu seferde bende 1000-2000 izlenimli kanal satarım biraz daha ucuza :D :D

huyum kurusun :p bakalım vizeler geçsinde bi :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri