gmail acma methodu bilen var mı

bludeveloper2

Kayıtlı Üye
herkese merhaba

internetten para kazanmam lazım bir vasfım yok gmail acarak kazanayım dedim ama hangi methodu denesem onaya düşüyor

onaya düşmeden gmail acabilen varsa yardımcı olursa sevinirim

herkese kolay gelsin sevgilerle

Hocam bu metodu burada paylaşacak kişi tanımıyorum açıkcası. Şöyle ki insanlar bundan para kazanıyor ve büyük bir rekabet içindeler. Bu işi profesyonel olarak yaptıkları için kimse sana öğretmez böyle yapacaksın vs. diye. Daha doğrusu ben böyle düşünüyorum belki biri anlatır nasıl yaptığını :)

Sınırsız Gmail Açma Methodu

1- telefona tarayıcı indiriyoruz (browser yazıp herşeyi indiriyoruz)

2- ayarlar->hücresel kısmına girip her şeyi kapatıyoruz.

3- telefonu uçak moduna alıyoruz

4- uçak modundan çıkıyoruz

5- ayarlar->hücresel kısmından sadece hesap açacağımız tarayıcıyı etkinleştiriyoruz.

6- sonra o tarayıcıya girip gizli sekmeden google'da arama yapıyoruz.

7- sağ üst kısımdan oturum aç kısmına tıklayıp mail oluşturuyoruz.

8- ayarlar->hücresel kısmına gidip etkinleştirdiğimiz şeyi kapatıyoruz.

9- tekrar uçak modu

10- tekrar ayarlar->hücresel kısmından bir tarayıcı etkinleştirm

11- tekrar o tarayıcıdan mail oluşturmak

12- 9. adımdan tekrar.

dipnot: eğer telefon numarası isterse bir tarayıcı başka bir tarayıcıya geçilmesi gerekmekte. Başka bir tarayıcıya geçmeden uçak modunu açıp kapatmak gerekiyor. Eğer tüm tarayıcılar telefon onayı istiyorsa 3-4 saat ara verip devam edilmesi gerekiyor.

dipnot 2: seri bir şekilde açılmak yerine saatte 5-10 tane açmak spama düşmeyi az da olsa engelliyor.

NOT: DENEMEDİM SİSTEMİN ÇALIŞIP ÇALIŞMADIĞINI BİLMİYORUM.
iphone Telefonlarda rahatlıkla bir çok arkadaş hesap açtığı duydum imkanın varsa oradan da dene Umarım işine yarar Saygılar.

Hocam bu metodu burada paylaşacak kişi tanımıyorum açıkcası. Şöyle ki insanlar bundan para kazanıyor ve büyük bir rekabet içindeler. Bu işi profesyonel olarak yaptıkları için kimse sana öğretmez böyle yapacaksın vs. diye. Daha doğrusu ben böyle düşünüyorum belki biri anlatır nasıl yaptığını :)

değerli yorumunuz için tesekkürler

---------- Spam Engelliyici 00:08 ---------- Önceki Mesaj 00:07 ----------

Sınırsız Gmail Açma Methodu

1- telefona tarayıcı indiriyoruz (browser yazıp herşeyi indiriyoruz)

2- ayarlar->hücresel kısmına girip her şeyi kapatıyoruz.

3- telefonu uçak moduna alıyoruz

4- uçak modundan çıkıyoruz

5- ayarlar->hücresel kısmından sadece hesap açacağımız tarayıcıyı etkinleştiriyoruz.

6- sonra o tarayıcıya girip gizli sekmeden google'da arama yapıyoruz.

7- sağ üst kısımdan oturum aç kısmına tıklayıp mail oluşturuyoruz.

8- ayarlar->hücresel kısmına gidip etkinleştirdiğimiz şeyi kapatıyoruz.

9- tekrar uçak modu

10- tekrar ayarlar->hücresel kısmından bir tarayıcı etkinleştirm

11- tekrar o tarayıcıdan mail oluşturmak

12- 9. adımdan tekrar.

dipnot: eğer telefon numarası isterse bir tarayıcı başka bir tarayıcıya geçilmesi gerekmekte. Başka bir tarayıcıya geçmeden uçak modunu açıp kapatmak gerekiyor. Eğer tüm tarayıcılar telefon onayı istiyorsa 3-4 saat ara verip devam edilmesi gerekiyor.

dipnot 2: seri bir şekilde açılmak yerine saatte 5-10 tane açmak spama düşmeyi az da olsa engelliyor.

NOT: DENEMEDİM SİSTEMİN ÇALIŞIP ÇALIŞMADIĞINI BİLMİYORUM.
iphone Telefonlarda rahatlıkla bir çok arkadaş hesap açtığı duydum imkanın varsa oradan da dene Umarım işine yarar Saygılar.
bilgiler için tesekkür ederim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri