Gmail Açma Sorunum

emrect

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar forumda belirtilen bütün yöntemleri denedim ama malesef 1 tarayıcıdan en fazla 1-2 gmail açılıyor daha sonra mobil onayı gerekiyor. Çerezleri tarayıcıdan temizliyorum, +ccleaner kullanıyorum, ip değiştiriyorum ne yapsam etsem onaya takılıyor, yardımcı olursanız Allah razı olsun.

ya googledan gmail aratıp giriyorum yada direk adresi yazıp giriyorum.

Direk yazıp girmeni tavsiye etmem hocam.Google in ürünlerini kullanırsan onaya takılma ihtimalin azalır.Normal kullanıcı gibi davranmak her zaman iyidir ;) Bu arada Ccleaner,JetClean,GoogleClean kullanıyorum.4 tarayıcından tek tek mail alıyorum.Her mail için reset atıyorum.Sonra çerez temizleyip tekrar devam ediyorum.10 mailde en fazla 2 kez takılıyor.O da hızlı davrandığımdan :)

Direk yazıp girmeni tavsiye etmem hocam.Google in ürünlerini kullanırsan onaya takılma ihtimalin azalır.Normal kullanıcı gibi davranmak her zaman iyidir ;) Bu arada Ccleaner,JetClean,GoogleClean kullanıyorum.4 tarayıcından tek tek mail alıyorum.Her mail için reset atıyorum.Sonra çerez temizleyip tekrar devam ediyorum.10 mailde en fazla 2 kez takılıyor.O da hızlı davrandığımdan :)

Her mailden sonra modeme mi reset atıyorsunuz pcyemi

Kimin sorunu değilki.
Forumdaki herkes bu dertten muzdarip.

Modeme veya Vınn a hocam.Bunu herkes yapıyor zaten forumda en çok söylenen şey :) Önemli olan diğer söylediklerim

Hocam peki modem arayüzünden ip değiştirmek işe yaramıyor mu? Çünkü öbür türlü çok uzun sürüyor reset atmak.

İşe yarar hocam ben öyle yapıyorum.Bu konuda en hızlısı Vınn ve onaya takılma oranı daha az.

Hocam yardımınız için çok teşekkür ederim ama her maili açarken modeme reset atmam çok uzun sürmez mi 10 mail 30-35 dakika sürüyor ortalama.

Modem arayüzü işe yarar dedim hocam :)

Anladım kafam karıştı biraz :D Ama dediğim gibi ip değiştirsemde, çerezleri temizlesem de onaya takılıyorum dediğiniz programları da kurdum. Ama modemi resetleyince sorun olmuyor anlamadım bende.

Son düzenleme:
Anladım kafam karıştı biraz :D Ama dediğim gibi ip değiştirsemde, çerezleri temizlesem de onaya takılıyorum dediğiniz programları da kurdum. Ama modemi resetleyince sorun olmuyor anlamadım bende.

Hocam arayüzden ip değiştiğine emin misin? Bu arada satış konun hayırlı olsun :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri