Gmail açmak için sistem yokmudur ya

• Kullanıcı Reyes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Reyes

Kayıtlı Üye
gmaıl satın almak ıcın durumu olmayan arkadaslar ıcın paylasın lutfen
.pl uzantılılar gece calısmıyor gunduz sms gelmıyor
dıgerlerı +15 ıcın calısıyor yokmudur sıstem bılen yahu adsenseden odeme gelınce seref sozu oduyecem yani

ekleme :: .pl lerı gunduz kullanamıyorum zaman eksıklıgınden dolayı sadece gece kullanabılıyorum yt calısabılıyorum

Son düzenleme:
dıgerlerı +15 ıcın calısıyor yokmudur sıstem bılen yahu adsenseden odeme gelınce seref sozu oduyecem yani

hocam her zaman bir kaç mail veya kanal problem değil, durumu olmayan arkadaşlara yardımcı oluyorum zaten .. ama şuna inanın bizlerde kolay açmıyoruz ve bir sistem birilerine öğretince o sistem patlıyor ve bir kanal açmak bazen 10 dk mızı alıyor zaten bizlerden satın alanlar genelde zaman ayırıp açamayanlar ..
eğer 3-5 mail alamayacak kadar durumu iyi olmayanlar varsa elimden geldiğince yardımcı olurum ve oluyorum ...

hocam telefon onayına takılan hesaplardan fazla hayır gelmiyor. her hesap için VMware Workstation ' a windows kur. günde böyle 5 tane açarsın onaya takılmadan.

hocam her zaman bir kaç mail veya kanal problem değil, durumu olmayan arkadaşlara yardımcı oluyorum zaten .. ama şuna inanın bizlerde kolay açmıyoruz ve bir sistem birilerine öğretince o sistem patlıyor ve bir kanal açmak bazen 10 dk mızı alıyor zaten bizlerden satın alanlar genelde zaman ayırıp açamayanlar ..
eğer 3-5 mail alamayacak kadar durumu iyi olmayanlar varsa elimden geldiğince yardımcı olurum ve oluyorum ...
allah razı olsun yardımcı oluyorsan ben mesela gunduzlerı pek ugrasamam gunde bana 50 60 civarı kanal lazım onun ıcın normal bır sıstem arıyorum cunku gercekten tek ıhtıyacım ve tek eksıgım bu ..
para ıle alıcak durum yok cunku adsenseden odeme vs gelmedı....
gecen skypeden bırı mesaj attı 600 tl cıvarı ıstıyor bır sıstem ogretmege bır baskası 300 tl bır baskası 150 cıvarı vs vs adsenseden odeme gelınce yollarım fazlasıyla dıyorum kabul eden cıkmıyor resmen paraya dondu hersey o yuzden arıyorum hocam...

---------- Spam Engelliyici 23:43 ---------- Önceki Mesaj 23:42 ----------

hocam telefon onayına takılan hesaplardan fazla hayır gelmiyor. her hesap için VMware Workstation ' a windows kur. günde böyle 5 tane açarsın onaya takılmadan.
bılgısayarım ozellıklerı o kadar ıyı degıl

ben 3-5 kanal lazım olupta durumu olmayanlara yardımdan bahsetmiştim 50-60 değil hocam
evet 3-5 tane açılınca tel onayına düşmeden kapanmayabiliyor ama fazlası kesinlikle kapanıyor ama günde 20-40 veya 100 kanal kullananalar mecburen tel onayı ile açmak zorunda kalıyor

[MENTION=46780]yaneolsun[/MENTION], iyi aksamlar abi, konuya yaziyorumda arkadas affeder her halde, 3-5 kanal isterim 15 onaysizda olur sorun degil, bende ne yaparsam yapayim tel onayina takiliyorum malesef, adsenseden para alamadigim icin kanal ala bilmiyorum

cvp

ekleme :: .pl lerı gunduz kullanamıyorum zaman eksıklıgınden dolayı sadece gece kullanabılıyorum yt calısabılıyorum

hocam buyrun:

http://www.ytpara.com/adsense-soru-...-onaylama-ve-gmail-onayi-sistemi-yakinda.html

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri