Gmail açmak için sistem

• Kullanıcı Falcon14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Falcon14

Kayıtlı Üye
Gmaıl açmak için telefon onay sistemi arıyorum arkadaşlar sağlam bir sistem bir türlü bulamadım eskiden konu açan arkadaşlara vs. yazdım kimse cevap vermiyor.

Ücretlide olabilir mesajları bekliyorum.(Ücretli derken 1000-2000 tl diyenler oluyor sadece site ismi ve anlatımı yapıyorsunuz arkadaşlar site sizin olmadığından 1000-2000 tl vermem boşa yazmasın o arkadaşlar.)

Son düzenleme:
nasıl bir gmail sistemi istiyorsun ? ,telefon dogrulamamı , full oto create gmail mi , istediğini tam olarak yazarsan yardımcı olunur

bana da lazım.Eski sistemler çalışmıyor

Gmaıl açmak için telefon onay sistemi arıyorum arkadaşlar sağlam bir sistem bir türlü bulamadım eskiden konu açan arkadaşlara vs. yazdım kimse cevap vermiyor şuan sisteme vericek nakitim de yok yokmu bi arkadaş yardımcı olabilicek ne kadar araştırdıysam bulamadım

telefon onayıysa buyrun konum:
http://www.ytpara.com/adsense-soru-...-onaylama-ve-gmail-onayi-sistemi-yakinda.html

fakat serı halde gmaıl acmaya uygun dııldır sıstm yavas calısır

[MENTION=11581]denizkan38[/MENTION] aragon hocamdaki durum bende'de var kullanılmaz diyor tüm temizlikleri yapıp denedim

cvp

[MENTION=11581]denizkan38[/MENTION] aragon hocamdaki durum bende'de var kullanılmaz diyor tüm temizlikleri yapıp denedim

hocam yenı numara alıp denedınızmı? ve aramayı secın..
her bu durumu ıleten arkadastn sonra denıyorum kabul edıyor.. bazen alıyorum dedıgınız hatayı ondada yenı numara alınca sıkıntı kalmıyor

Arayış devam ediyor denizkan38 hocamın yöntemini çözdüm 1-2 deneme yaptım daha sonra kullanılmış demeye başladı numaralar, bitirimişler sanırım noları :)

[MENTION=53697]isirlik[/MENTION] skype adresimi özelden attım hocam sizden haber bekliyorum

cvp

Arayış devam ediyor denizkan38 hocamın yöntemini çözdüm 1-2 deneme yaptım daha sonra kullanılmış demeye başladı numaralar, bitirimişler sanırım noları :)
yenıden almak gerekıyor bırde serı olarak hesap acan arkadaslara uygun dııl sıstem yavas cunku.. ama sıkısmı arkadaslara yardımı olur dıye dusunuyorum

Arkadaşın dediği gibi sınırsız hesap açılıyor mu? Deneyen yazabilir mi buraya?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri