Gmail Açmak İçin Yabancı Numara Lazım

velixyz

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.pokemonum.net
Arkadaşlar bazı denemeler yapıyorum da kapanmalara karşı. 1 tane yabancı numara lazım gmail açmak için. Yardımcı olabilecek var mı? İngiltere tercihimdir yoksa da farketmez..

hocam telefon doğrulamasına takılmadan açılan gmail vereyim bir tane ücretsiz deneyin isterseniz .. numarada verebilirim İngiltere değil ama ...

Son düzenleme:
Dostum öncelikle şunu belirteyim: Mesajını düzenlemişsin farketmedim. İkinci olarak da ben sizin mesajınıza zaten gayet nazik bir şekilde cevap verdim zaten. Bunda tripvari şekilde cevap verecek ne var var anlamadım. Neyse youtube herkesin dengesini bozdu ona verelim :)

hocam burada yazı dilinde öyle geldi size sanırım, ben trip felan yapmadım :) düzenleme yaptığımı fak etmediniz dedim gülücük koysam sorun olmazdı sanırım .. isterseniz numarada verebilirim yazmıştım orada .. yanlış anlaşıldım sanırım: ve numara vermekle uğraşacak vaktim olmuyor, normalde ama şuan boşuz işler durgun yardımcı olmak istedim sadece tekrar kolay gelsin hocam

hocam burada yazı dilinde öyle geldi size sanırım, ben trip felan yapmadım :) düzenleme yaptığımı fak etmediniz dedim gülücük koysam sorun olmazdı sanırım .. isterseniz numarada verebilirim yazmıştım orada .. yanlış anlaşıldım sanırım

Eyvallah hocam yazı dili işte :) Zahmet olmazsa alayım hocam 1 numara ozaman. Ücreti varsa ödeyebilirim :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri