mert0507
Yasaklanmış
Referanslar
Mert güvenilirdir.100lerece kanal aldım ve bir sıkıntı çıkmadı.
İlk aylar hatırlarım 10 15 aldımmı sevinirdim yanı yukleme vs yapardım buay baktımda 150+mail almılım heray artıyor 1tane kapanma olmadı maşallah
Devamlı çalıştığım arkadaş işini çok temiz yapıyor teşekkür ediyorum kendisine 50 kanal alındı.
arkadaştan 100 kanal aldım az önce bu saatte bile çok ilgilendi. 1 aydır da devamlı 20 30 kanal alıyorum daha kapanmadı gerçekten tebrikler hocam
İşini mükemmel yapan bi abim. Teşekkürler...
100 adet onaysız mail alındı ilgili bi arkadaş tavsiye ederim . Hayırlı işler
[MENTION=13595]mert0507[/MENTION] güvenilir sağlam arkadaş...!
20 kanal daha alınmıştır bu kaç oldu bilmiyorum
ellerine sağlık dostum.. YT işi bitene kadar çalışırız böyle giderse![]()
Arkadaştan kanal almaya devam ediyorum, hiç sorun yaşamadık
Arkadaştan bir buçuk ay önce falan 10 adet kanal aldım ve kanallar sağlam duruyor , ilk kazancımı da bu kanalların birinden aldımBir 10 kanal daha alacaktım bir ara forumdan güvenilir başka bir arkadaşatan aldım toplu kapanma oldu ama o arkadaş iademi geçti hemen aklıma özel mesajlarımı kurcalamak geldi ilk 10 kanalı kimden aldım diye ve [MENTION=13595]mert0507[/MENTION] arkadaşa tekrar ulaşarak bir 10 kanal daha aldım 2 hafta önce falan , o kanallar da hala ayakta aktif kullanıyorum. Bugün de 30 kanal daha aldım kendisinden, kendi adıma gerçekten çok memnun olduğum bir arkadaş ellerine sağlık çok teşekkür ederim arkadaşım. Hayırlı satışlar bol kazançlar diliyorum.
Mail alındı her zamanki gibi Mert arkadaşımdan![]()
Teşekkürler
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaştan kanal almaya devam ediyorum, hiç sıkıntı yaşamadım şu ana kadar![]()
Arkadaştan 10 Adet Onaylı kanal alınmıştır. Güvenilir bir arkadaş satın alma işlemi yaparken anlayacaksınız![]()
Son düzenleme: