Gmail hesapları askıya alınmaması için Soru

• Kullanıcı slayfer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

slayfer

Kayıtlı Üye
merhaba,

1 hafta önce açtığım gmail hesapları topluca askıya alındı, siz toplu kanal yönetirken hesapların askıya alınmaması için ne gibi önlemler alıyorsunuz ?

her hesap için ayrı ip
silinmiş çerezler vsvs ?

kanallarınızı kontrol ederken hesaplara girdiğinizde çerezleri tekrar tekrar siliyormusunuz ?

kısaca neler yapıyorsunuz ?
2 hafta öncede aynı şey oldu topluca askıya alınıyorlar.. spamdan gitmediğini biliyorum bazı kanallarım günlük 3 4 video atıyordum çünkü onlarda gitti..

şimdiden teşekkürler..

---------- Mesaj saat 16:37:11 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:48:04 civarında gönderildi. ----------

bir fikri olan yokmu

merhaba,

1 hafta önce açtığım gmail hesapları topluca askıya alındı, siz toplu kanal yönetirken hesapların askıya alınmaması için ne gibi önlemler alıyorsunuz ?

her hesap için ayrı ip
silinmiş çerezler vsvs ?

kanallarınızı kontrol ederken hesaplara girdiğinizde çerezleri tekrar tekrar siliyormusunuz ?

kısaca neler yapıyorsunuz ?
2 hafta öncede aynı şey oldu topluca askıya alınıyorlar.. spamdan gitmediğini biliyorum bazı kanallarım günlük 3 4 video atıyordum çünkü onlarda gitti..

şimdiden teşekkürler..

---------- Mesaj saat 16:37:11 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:48:04 civarında gönderildi. ----------

bir fikri olan yokmu

Kendi yaptıklarımı söyleyeyim hocam siz ona göre kendiniz bir yol belirleyin.

1. Her 5 hesap için ayrı ip. Her hesaba girişten önce silinmiş çerezler.

2. Kanal kontrol ederken de aynı şekilde yine 5 hesap kontrolü için (açtığım hesaplarla aynı 5er 5er yapıyorum bunu) aynı ip. Yine her girişte çerezlerin temizlenmesi.

Kolay gelsin ;)

gmail acarken her gmail için ip değiştiriyorum ve firefox gizli gezinme ile dolaşıyorum. gizli gezinme ile nette dolaşrsan cerez kaydı olmaz.
bu sekilde tek bir kanalım bile askıya alınmadı.

Kendi yaptıklarımı söyleyeyim hocam siz ona göre kendiniz bir yol belirleyin.

1. Her 5 hesap için ayrı ip. Her hesaba girişten önce silinmiş çerezler.

2. Kanal kontrol ederken de aynı şekilde yine 5 hesap kontrolü için (açtığım hesaplarla aynı 5er 5er yapıyorum bunu) aynı ip. Yine her girişte çerezlerin temizlenmesi.

Kolay gelsin ;)

teşekkürler hocam böyle deneyeyim birde..

gmail acarken her gmail için ip değiştiriyorum ve firefox gizli gezinme ile dolaşıyorum. gizli gezinme ile nette dolaşrsan cerez kaydı olmaz.
bu sekilde tek bir kanalım bile askıya alınmadı.

teşekkürler hocam.. hesap kontrollerini yaparkende ip değiştiriyormusunuz yoksa sadece gizli gezinme ile hesapları kontrol etsek oluyormu

[MENTION=4843]SameT[/MENTION]
firefox ayarlar-secenekler-gizlilik bölümünden geçmiş asla hatırlanmasını seçmektir

---------- Mesaj saat 16:44:53 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:43:17 civarında gönderildi. ----------

teşekkürler hocam.. hesap kontrollerini yaparkende ip değiştiriyormusunuz yoksa sadece gizli gezinme ile hesapları kontrol etsek oluyormu

gmailleri actıktan sonra 5 gün felan beklet. ve kanallara video yüklerken her kanal yüklemesinden sonra baska kanala video yükleyeceksen yine ip değiştir
ama sadece kanallarını dolaşıp kontrol edeceksen her 5 hesap için ip değiştirmek yeterli.

[MENTION=4843]SameT[/MENTION]
firefox ayarlar-secenekler-gizlilik bölümünden geçmiş asla hatırlanmasını seçmektir

---------- Mesaj saat 16:44:53 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:43:17 civarında gönderildi. ----------

gmailleri actıktan sonra 5 gün felan beklet. ve kanallara video yüklerken her kanal yüklemesinden sonra baska kanala video yükleyeceksen yine ip değiştir
ama sadece kanallarını dolaşıp kontrol edeceksen her 5 hesap için ip değiştirmek yeterli.

anladım hocam teşekkür ederim bilgilendirme için.. inş sorun çıkartmaz daha..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri