Gmail İlk Onayı Atlatmak ... ?

• Kullanıcı OFC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

OFC

Kayıtlı Üye
Forumda aradım fakat android uygulamalarını bulabildim ve bunlarla da ancak +15 onayı halledebiliyorum.
3cx dışında gmail ilk onayı nasıl geçebiliriz?
3cxde yine numara alınabiliyor ve kullanılabiliyor fakat kullanılmamış numara bulmak çok zorlaştı cidden.

Aynen hocam hiçbir şekilde tel onayı yapamıyorum elim kolum bağlandı resmen

pcye format atın.sonra başlayın onaysız açmaay 5-6 tane açarsınız.sonra tel sorunca çerezleri silin pcyi 12 saat bekletin ardından tekrardan açın.sorna olmamaya başlar bi format daha.benim yöntemim bu

pcye format atın.sonra başlayın onaysız açmaay 5-6 tane açarsınız.sonra tel sorunca çerezleri silin pcyi 12 saat bekletin ardından tekrardan açın.sorna olmamaya başlar bi format daha.benim yöntemim bu

Bilgi için teşekkürler fakat yöntemin çok uğraştırıcı dostum , daha basit yöntemler arıyorum.

yok artık daha neler. 3-5 mail için pc ye format atmak nedir :D
dandik bi tablet al. ondan aç maillerini....

bende ılk onayı geçmek ıcın alt kanal acıyorum bence en doğrusu bu oluyor cunklu tum kanallar bi anda karşıomda olıyor sureklı gmailler arası gırıp çıkmak zorunda kalmıyourm

bende ılk onayı geçmek ıcın alt kanal acıyorum bence en doğrusu bu oluyor cunklu tum kanallar bi anda karşıomda olıyor sureklı gmailler arası gırıp çıkmak zorunda kalmıyourm

Bende alt kanal çalışmanızı tavsiye ederim. Korkunuz nedir?

Bende alt kanal çalışmanızı tavsiye ederim. Korkunuz nedir?

alt kanal olduğnda kanal kapandğında hemen goruyorum mudale edıyorum bi kere canım yandı cunku çok fazla gmail açmıştım
hiç birinı kontrol etmedim para kazanması gitti bende boyle bişey dusundm şimdilik ıyı gidiyor sizede tavsıye ederm

Dostlar arkadaşlar neden bu kadar zora sokuyorsunuz herşeyi. Yapacağınız şey çok basit

Vınn + ccleaner+elle doldurma yani kopyala yapıştır yapmama

Ccleaner ile temizle. Vınn ı tak çıkar al sana taptaze bilgisayar. Dun gece saatlerce uğraştım. Şimdi rahatladım bende çok şükür.

Dostlar arkadaşlar neden bu kadar zora sokuyorsunuz herşeyi. Yapacağınız şey çok basit

Vınn + ccleaner+elle doldurma yani kopyala yapıştır yapmama

Ccleaner ile temizle. Vınn ı tak çıkar al sana taptaze bilgisayar. Dun gece saatlerce uğraştım. Şimdi rahatladım bende çok şükür.

hocam sanrm çerezleri silın modeme reset atın demek ıstedın de elle doldurma derken onu anlamdm manuel anlamındamı ?

hocam sanrm çerezleri silın modeme reset atın demek ıstedın de elle doldurma derken onu anlamdm manuel anlamındamı ?

Normal modemlerde çok sıkıntı yaşadığım için ben turkcell vınn ve vodafone vodem kullanıyorum. Elle doldurma derken kopyala yapıştır yapmamak yani.

onaylı kanallar 1 TL civarında satılıyor, eskiden bende hep kendim kanal açardım,
şimdi full satın alıyorum, 1TL için okadar uğraşa hiç değmiyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri