Gmail satın alırken dikkatli olun!

• Kullanıcı greyder
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Gmail Hesapları Alış - Satışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

greyder

Kayıtlı Üye
Bundan 2-3 hafta önce gezgin27 nickli arkadaştan toplu miktarda onaysız gmail almıştım. İlk açtığım hesaplarda kurtarma maili olarak mailin aynısı yazıldığını zannediyodum bugün nedense içime bir kurt düştü ve kanalları kontrol edeyim dedim. Kanallardaki kurtarma mail adreslerinin, hesap adresleriyle aynı olduğunu fakat mail uzantısının hotmail olarak düzenlendiğini gördüm. Bu durumu farketmemle 2 saatimi kurtarma maili düzeltmekle geçirdim ve hala kontrol edemediğim bazı mailler var. Ben bi hata yaptım başlarda dikkat etmedim ama siz dikkatli olun boşuna kurtarma maili değiştirmekle uğraşmayın. Bir insan neden böyle bir şey yapar bunu da anlamış değilim o kadar para veriyoruz bir de utanmadan kanallarımıza göz dikiyosun ayıptır. Madem kanallarımda gözün var söyle bana bi kaç tanede sana kanal yapim nedir bu açgözlülük anlamadım ki. Buradaki o kadar insanın emeğini hiçe sayıyosun bu resmen hırsızlıktır. Alabildiğim kadar fotoğrafta aldım kanıtlarımda bunlar gezgin27 nickli üyeden mail alırken dikkatli olun.

lk4VLQ.jpg

VlBbAB.jpg

nAyBkN.jpg

vgyqmA.jpg

1Y7X4B.jpg

LpGL20.jpg

Bundan 2-3 hafta önce gezgin27 nickli arkadaştan toplu miktarda onaysız gmail almıştım. İlk açtığım hesaplarda kurtarma maili olarak mailin aynısı yazıldığını zannediyodum bugün nedense içime bir kurt düştü ve kanalları kontrol edeyim dedim. Kanallardaki kurtarma mail adreslerinin, hesap adresleriyle aynı olduğunu fakat mail uzantısının hotmail olarak düzenlendiğini gördüm. Bu durumu farketmemle 2 saatimi kurtarma maili düzeltmekle geçirdim ve hala kontrol edemediğim bazı mailler var. Ben bi hata yaptım başlarda dikkat etmedim ama siz dikkatli olun boşuna kurtarma maili değiştirmekle uğraşmayın. Bir insan neden böyle bir şey yapar bunu da anlamış değilim o kadar para veriyoruz bir de utanmadan kanallarımıza göz dikiyosun ayıptır. Madem kanallarımda gözün var söyle bana bi kaç tanede sana kanal yapim nedir bu açgözlülük anlamadım ki. Buradaki o kadar insanın emeğini hiçe sayıyosun bu resmen hırsızlıktır. Alabildiğim kadar fotoğrafta aldım kanıtlarımda bunlar gezgin27 nickli üyeden mail alırken dikkatli olun.

lk4VLQ.jpg

VlBbAB.jpg

nAyBkN.jpg

vgyqmA.jpg

1Y7X4B.jpg

LpGL20.jpg

ilk önce sakin olun.Mail açarken kurtarma mailine kayıt oldugun maili zaten yazamazsınki arkadaş kolaylık olsun diye aynı mailin hotmail ini açmış istersen hotmailden bak o isim boştur yüksek ihtimal.Sonuçta oraya bi mail girmesi gerekiyor yada boş bırakabilir.Konusunda Kurtarma mailsiz ve tel numarasız kanallar yazıyorsa haklı olabilirsiniz tabi

kurtarma mailinde yazan hotmail kısmındaki hotmail adresi kayıtlımı? yani hotmail.comdan bu mail adresini alınmışmı?

kurtarma maillerini bir çok mail satıcı arkadaş hotmail veya mynet olarak ayarlıyor.o Mail adreslerini kontrol edersen boşta olduğunu görebilirsin ki benim aldığım tüm maillerde boştaydı.

sizleri anlıyorum böyle bir hesap yok diyebilirsiniz fakat o mailin alınmayacağı ne malum zor bişey değil sonuçta mail adresi almak.

Ayrıca Gezgin27 nin açtığı konuda "Gmail hesabı açma sırasında tüm yerleri el ile manuel olarak tek tek dolduruyorum. Kurtarma e postası ve telefon girmiyorum." yazısı mevcut.

Hocam sakin olun onlar sallamadır diğer gmail satan arkadaşlardada mevcut bir durum.

Hocam satıcı arkadaşla görüştünüzmü açmış oldugunuz konuda arkadaşa yaptıgınız ağır ithamları haketmedigi gün gibi ortada, öncelikle konunuzu düzenleyin lütfen.Satıcı arkadaş ile irtibata geçin, size gereken açıklamayı yapacaktır.
Saygılar.

lk4VLQ.jpg

VlBbAB.jpg

nAyBkN.jpg

vgyqmA.jpg

1Y7X4B.jpg

LpGL20.jpg

Hocam bu nasıl bir üslup, nasıl bir sinir böyle. Neden bir şeyleri tam olarak anlamadan, birine sormadan, bana yazmadan böyle bir başlık açabiliyorsunuz anlamıyorum. Konumu ilk açtığımda kurtarma maili girmeden onaysız gmail satıyorum yazmıştım, ama sonrasında kurtarma maili girmenin daha sağlam olacağını düşündüğümden gözlemlediğimden daha sonrasında sattığım hesaplarda hep kurtarma maili girerek devam ettim. Başlığımda da yazıyı düzenlememişim evet kusura bakmayın.

Ben o yazdığım kurtarma maillerinin hotmailini bile almadım, alsam bir nebze diyeceğim ki haklısınız ama o da yok. Hocam ben ne yapayım sizin kanallarınızı allah aşkına. Yüzlerce mail satmışım, tek tek o maillerin peşine düşeceğimi mi sandınız.

Ne kadar para verdiniz hocam, söyleyin de vereyim paranızı geri de böyle terbiyesizlik yapmayın. 50 lira mı 100 lira mı nedir yani.

Yönetici arkadaşlardan rica ediyorum lütfen gereği yapılsın arkadaş hakkında. [MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION]@%1;

Gerçek hotmail alarak yetişmesi mümkün değil bu satışların .zor olmayabilir ama 100 gmail açıp birde kurtarma maili olarak 100 hotmail açmak ! Mümkün degil gibi (mail satanlar için) mecburen atıyor arkadaşlar kötü bir niyeti yoktur bence

Kurtarma mailini parolayı değiştirrmelisin maili alır almaz. kurtarma maili mailin kendisi olmaz.

ilk defa mail alıyorsun sanırım, normal olanı budur yani, konunu editle bir an önce. Mail satan arkadaşa ayıp etmişsin.

Konudaki iddaların ve satıcı arkaşa yapılan ağır hakeret ve satışını baltalamaya yönelik sözlerin sahibi, konunun açılış saatinden bu ana kadar online ve forumda aktif olmasına ragmen konuya gelip herhangi bir açıklama ve düzeltme yapmamıştır.Konunun ne amaçla açıldıgı aşikar olup tarafımdan kilitlenmiştir.Gereken inceleme admin arkadaşlar tarafından yapılıp karar verilecektir. [MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=10039]bemonth[/MENTION] [MENTION=10082]Incubus[/MENTION]
Bol kazançlar.
Saygılar...

Hocam bu nasıl bir üslup, nasıl bir sinir böyle. Neden bir şeyleri tam olarak anlamadan, birine sormadan, bana yazmadan böyle bir başlık açabiliyorsunuz anlamıyorum. Konumu ilk açtığımda kurtarma maili girmeden onaysız gmail satıyorum yazmıştım, ama sonrasında kurtarma maili girmenin daha sağlam olacağını düşündüğümden gözlemlediğimden daha sonrasında sattığım hesaplarda hep kurtarma maili girerek devam ettim. Başlığımda da yazıyı düzenlememişim evet kusura bakmayın.

Ben o yazdığım kurtarma maillerinin hotmailini bile almadım, alsam bir nebze diyeceğim ki haklısınız ama o da yok. Hocam ben ne yapayım sizin kanallarınızı allah aşkına. Yüzlerce mail satmışım, tek tek o maillerin peşine düşeceğimi mi sandınız.

Ne kadar para verdiniz hocam, söyleyin de vereyim paranızı geri de böyle terbiyesizlik yapmayın. 50 lira mı 100 lira mı nedir yani.

Yönetici arkadaşlardan rica ediyorum lütfen gereği yapılsın arkadaş hakkında. [MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION]@%1;

Çok güzel yazmışsınız da son kısım da asıl terbiyesizliği siz yapmışsınız. 50 liramı 100 liramı nedir? İnsanlar sizden hizmet aldığında memnun kalmazsa "Ne kadar para verdiniz 50 liramı 100 liramı" diyorsunuz?
[MENTION=10503]greyder[/MENTION] mail aldığınız satıcıyla pm ile iletişime geçin aranızda halledemezseniz benimle pm ile iletişime geçin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri