Bundan 2-3 hafta önce gezgin27 nickli arkadaştan toplu miktarda onaysız gmail almıştım. İlk açtığım hesaplarda kurtarma maili olarak mailin aynısı yazıldığını zannediyodum bugün nedense içime bir kurt düştü ve kanalları kontrol edeyim dedim. Kanallardaki kurtarma mail adreslerinin, hesap adresleriyle aynı olduğunu fakat mail uzantısının hotmail olarak düzenlendiğini gördüm. Bu durumu farketmemle 2 saatimi kurtarma maili düzeltmekle geçirdim ve hala kontrol edemediğim bazı mailler var. Ben bi hata yaptım başlarda dikkat etmedim ama siz dikkatli olun boşuna kurtarma maili değiştirmekle uğraşmayın. Bir insan neden böyle bir şey yapar bunu da anlamış değilim o kadar para veriyoruz bir de utanmadan kanallarımıza göz dikiyosun ayıptır. Madem kanallarımda gözün var söyle bana bi kaç tanede sana kanal yapim nedir bu açgözlülük anlamadım ki. Buradaki o kadar insanın emeğini hiçe sayıyosun bu resmen hırsızlıktır. Alabildiğim kadar fotoğrafta aldım kanıtlarımda bunlar gezgin27 nickli üyeden mail alırken dikkatli olun.