Geçen açtığım konu silinmişti, şimdi de forum yedeğini geri yüklerken arada kaynamış bu konu, kimse de söylemiyor ki aç tekrar diye
Bugün aldım yeni haberi 3cx numaraları bitmiş. http://www.ytpara.com/youtube-kazan...nirsiz-kolay-ucretsiz-telefon-numaralari.html Konumuz buydu. Kısaca anlatayım yeni sistemi 
Adresimiz:
Sonetel
Hep aynı telefon numarasını (kendi telefonunuzu yazınız, bu telefona gelecek çağrılar otomatik olarak.)
Tüm bilgileri girin
Buradaki seçim çok önemli. Bunu atlarsanız gider
Ayrıca Connects to kısmından sonraki numarayı direk kopyalayıp yapıştırabilirsiniz Gmail ya da youtube sayfasına. Direk olarak sizin kendi cep telefonunuz çalacak işlemde, ne bir program var 3cxte olduğu gibi ne başka bir şey.
Önemli Not: USA numaraları çalışmamakta onay sürecinde, diğer numaraları, rastgele ülke numaralarını deneyin, ben Kıbrıs'ta takılıyorum genelde oldukça iyi.
Her mail için tek numara alabiliyorsunuz
İsterseniz ip reset ve cookie silmeyi de yapabilirsiniz. Bu kadardı önemli not da.
Beğenin, yorum yapın, paylaşıma devam ederiz
Herkese bol kazançlar..
Adresimiz:
Sonetel
Hep aynı telefon numarasını (kendi telefonunuzu yazınız, bu telefona gelecek çağrılar otomatik olarak.)
Tüm bilgileri girin
Buradaki seçim çok önemli. Bunu atlarsanız gider
Önemli Not: USA numaraları çalışmamakta onay sürecinde, diğer numaraları, rastgele ülke numaralarını deneyin, ben Kıbrıs'ta takılıyorum genelde oldukça iyi.
Her mail için tek numara alabiliyorsunuz