Merhaba arkadaşlar tüm google servislerinizde sınırsız şekilde sms doğrulaması yapabileceğiniz bir sistemdir.
6 Senedir aktif olarak kullanıyorum onay kodlarının geç gelmesi vb bir durum hiç olmadı. (6 sene önce bu numaralar ile acılan kanallarım ve gmail hesaplarım mevcut hiçbir şekilde zarar görmedim)
Abd numaralarıdır.
Sisteme bot yazılıp Sms onay hizmeti verebilirsiniz. şuan ortalama sms onay fiyatı 1 TL'dir. Yada farklı işlerinizde kullanabilirsiniz tamamen size kalmış.
her türlü cihazdan kullanabileceğiniz bir sistemdir. aldıgınız numaralar tamamen size özel geliyor ve bu numara daha once kullanıldı vs. gibi bir hata almıyorsunuz. sınırsız numara alabilirsiniz.
Sistemin ücreti 7500 TLdir . sınırsız ömür boyu kullanabilirsiniz.
Sistem sadece 1 kişiye satılacaktır.
Sormak istediğiniz birşey olursa memnuniyetle cevap verebilirim .
Fiyatta indirim söz konusu değildir.
6 Senedir aktif olarak kullanıyorum onay kodlarının geç gelmesi vb bir durum hiç olmadı. (6 sene önce bu numaralar ile acılan kanallarım ve gmail hesaplarım mevcut hiçbir şekilde zarar görmedim)
Abd numaralarıdır.
Sisteme bot yazılıp Sms onay hizmeti verebilirsiniz. şuan ortalama sms onay fiyatı 1 TL'dir. Yada farklı işlerinizde kullanabilirsiniz tamamen size kalmış.
her türlü cihazdan kullanabileceğiniz bir sistemdir. aldıgınız numaralar tamamen size özel geliyor ve bu numara daha once kullanıldı vs. gibi bir hata almıyorsunuz. sınırsız numara alabilirsiniz.
Sistemin ücreti 7500 TLdir . sınırsız ömür boyu kullanabilirsiniz.
Sistem sadece 1 kişiye satılacaktır.
Sormak istediğiniz birşey olursa memnuniyetle cevap verebilirim .
Fiyatta indirim söz konusu değildir.