Gmailde Çalışan Telefon Satsam Alan Olurmu

• Kullanıcı Reina
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Alışveriş

Reina

Yasaklanmış
Merhaba Arkadaşlar.

1 Telefon x TL Şeklinde Telefon Satsam. Alan Olurmu

1 telefon ile 2 gmail+2youtube onaylanıyor. yani 1 telefonla 2 tane onaylı kanalınız olabiliyor. sistemim güzel. yani size vereceğim sitede alt alta sıralı mesela 300 tane telefonunuz olucak sms gönderdiğiniz anda telefonun yanında sms kodu belirecek. ve miktar sizce nası olmalı.2 kanalın fiyatı 2-2.5 tl iken. kaça almanız sizin için iyi olurdu.

10 kuruş a [MENTION=11620]era[/MENTION] yapıyor bildiğim kadarıyla :-)

Sadece +15 onayımı olucak, hesap açarken çalışıcakmı?

gmail için değilde ünlem için oluyorsa iyi geri dönüş alırsın diye düşünüyorum

Sadece +15 onayımı olucak, hesap açarken çalışıcakmı?

hayır çalışıcak 2gmail-2youtube yani 1 telefonu toplam 4 kere kullanabileceksiniz.(onaylı açanlar)

onaysız açanlar 2 gmail açabilecek

Sms başı 50kuruş falan olursa baya müşterisi olur bence.

Tel no başı 1tl gayet iyi, ama tel no bize özelmi olucak, aldığımız tel no kullanılmış olma ihtimali varmı. Ringringde binlerce tel no vardı bi ay sürmedi hepsinde kullanılmış diyodu.

hocam bu sistem size mi ait yoksa siz aracı mı olacaksınız?
yani enesen arkadaş gibi sistem üzerinden numaramı satacaksınız ve satacaksanız da hangi ülkelere ait olacak.Fiyatı belirleyen en önemli faktör bu olur bence.
USA - DEU - FRA - CANADA gibi ülkelerin numaraları ise 1 TL az olur bence.

---------- Spam Engelliyici 01:05 ---------- Önceki Mesaj 01:04 ----------

@YTcu 1 ay mı o sistemi 5-6 kullandık hocam sömürdük bildiğin iyi bile dayandı:)

Tel no başı 1tl gayet iyi, ama tel no bize özelmi olucak, aldığımız tel no kullanılmış olma ihtimali varmı. Ringringde binlerce tel no vardı bi ay sürmedi hepsinde kullanılmış diyodu.

şuana kadar ortalama 600 numara kullandım 1 tanesi bile hata vermedi dostum.

---------- Spam Engelliyici 01:07 ---------- Önceki Mesaj 01:06 ----------

hocam bu sistem size mi ait yoksa siz aracı mı olacaksınız?
yani enesen arkadaş gibi sistem üzerinden numaramı satacaksınız ve satacaksanız da hangi ülkelere ait olacak.Fiyatı belirleyen en önemli faktör bu olur bence.
USA - DEU - FRA - CANADA gibi ülkelerin numaraları ise 1 TL az olur bence.

---------- Spam Engelliyici 01:05 ---------- Önceki Mesaj 01:04 ----------

@YTcu 1 ay mı o sistemi 5-6 kullandık hocam sömürdük bildiğin iyi bile dayandı:)

telefonlar usa bende kafamdaki 1 tl fikrini sildim zaten. 4 onay için 1 tl az bi miktar.aracıyım

hocam USA ise ve sıralı değil ise telefon başı 1,6 TL yapın hocam.
Onaylı kanal fiyatına gelir bir numara hem rabet görür hem de sizi magdur etmez.

hocam USA ise ve sıralı değil ise telefon başı 1,6 TL yapın hocam.
Onaylı kanal fiyatına gelir bir numara hem rabet görür hem de sizi magdur etmez.

numaralar sıralı değil. +1 3156249664,+1 7246586726,+1 5512322294,+1 8629952989 gibi

1,6 biraz fazla bi miktar olur. düz hesap 1.5 düşünebilirim

ünlem sistemindede çalışıyor telefonlar denendi. [MENTION=8430]ranger[/MENTION] yorumunu yazabilir.

ünleme düşmüş bir kanalda denedim sıkıntısız bir şekilde onay yapıldı, fiyat konusunda bir şey diyemem forumun arz talep ilişkisine göre uygun bir fiyatla iş yapılır

hocam bunlar sim kart mı yoksa sistemden alınma mı

sim kart olsa bu kadar ucuza satmazdım. konu yarın açılacaktır 1.5 tl den.

şimdiden almak isteyen olursa mesaj atabilir. elimde belli bi miktar var

min : 50 adet alabilirsiniz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri