Godaddy Paypal Sorunu

crazykanka61

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar godaddy paypal alıcam ama bir türlü alamıyorum sıkıntı çıkıyor.Nasıl halledicem.

godaddy normal kartlarda bile sorun çıkarıyor dostum yakın zamanda kafayı sıyıracak konuma geldim sonra başka yerden aldım. paypal da denemiştim olmadı.

godaddy normal kartlarda bile sorun çıkarıyor dostum yakın zamanda kafayı sıyıracak konuma geldim sonra başka yerden aldım.

Hocam malesef başka yerden alacağım bir domain değil.Domain yabancı ve yabancı bir harf içeriyor.İsimtescil olsun yonca olsun aratınca çıkmıyor yada eksik çıkıyor bende mecbur godaddy almam lazım orda çıkıyor.Zaten site en büyük domain sitesi.Bütün dillerdeki aramlar çıkıyor.

Hocam malesef başka yerden alacağım bir domain değil.Domain yabancı ve yabancı bir harf içeriyor.İsimtescil olsun yonca olsun aratınca çıkmıyor yada eksik çıkıyor bende mecbur godaddy almam lazım orda çıkıyor.Zaten site en büyük domain sitesi.Bütün dillerdeki aramlar çıkıyor.

http://tr.bluehost.com/

Bluehost'u dene hocam baya kalitelidir orası da. yabancı bir çok site bulursun domain almak için, istersen başka siteler de bulur yazarım denersin istediğin domain çıkıyor mu diye.

Sorunun ne olduğunu yazsanız belki yardımcı olabilecek biri çıkar.

sıkıntı nerede çıkıyor godaddy paypal ile alışveriş yapmak isterken ne hatası veriyor.

sıkıntı nerede çıkıyor godaddy paypal ile alışveriş yapmak isterken ne hatası veriyor.

Hocam anasayafa para birimi dolar seçtim.Bunu seçmesek paypal ödeme ekranı çıkmıyor.Domain seçtim v.s paypal seçtim paypal adresimi yazdım paypala giriş yaptı daha sonra sipariş ver tıklayınca bu çıkıyor.Madem bu çıkıyor o zaman bu ekran varken neden ödeme ekranına geçiyor.

İşlemini gerçekleştirirken bir sorun oluştu. Ödeme bilgilerini doğrula ve farklı bir ödeme yöntemi seç.

geçen karti le domain aldım illa kimlik resimini çekin vs dediler bende argo ile karışık, alın ulan isterseniz evin tapusunuda üzerinize yapayım, dedim anında onayladılar :D

geçen karti le domain aldım illa kimlik resimini çekin vs dediler bende argo ile karışık, alın ulan isterseniz evin tapusunuda üzerinize yapayım, dedim anında onayladılar :D

hocam bende bilmiyorum ne yapacağımı pazartesi günü müşteri hizmetlerini arıycaz artık

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri