Gol videoları

r1primo

Kayıtlı Üye
Gol videolarında para kazanmasını aktişleştirebiliyorum ancak hemen yayınlayan bir site bulamadım bildiginiz bir yer varmı ?

çerçeve içine al

adam zaten etkinleştirdiğini söylemiş sadece güncel site istiyo ? :mad:

hocam ben ntvspor çalışıyorum. ordan video inmiyor ama camtasia ile ekran görüntüsü çekiyorum maç videosunun hazır camtasia açıkkende iki ayar çekip yolluyorum ama genede eşleşen veriyor, çerçeve içine almayı bile denedim ama eşleşenden kurtulamadım ,sende eşleşenden nasıl kurtulduğunu anlatırsan üper olur ..

adam zaten etkinleştirdiğini söylemiş sadece güncel site istiyo ? :mad:

hocam ben ntvspor çalışıyorum. ordan video inmiyor ama camtasia ile ekran görüntüsü çekiyorum maç videosunun hazır camtasia açıkkende iki ayar çekip yolluyorum ama genede eşleşen veriyor, çerçeve içine almayı bile denedim ama eşleşenden kurtulamadım ,sende eşleşenden nasıl kurtulduğunu anlatırsan üper olur ..
uyarı için saol da çok kızma tırsarım ben. Genellikle aktifleştiremiyorum diye açılır bu tarz konular.

Acele davranmaktan kaynaklı yanlış cevap için kusura bakmayın.

bi kaç aydır kastamonuda yaşıyom kesintisiz, Burda k harfi yok onun yerine G var. Okudum Kol vidyoları ney ya diyom nasıl bi kafadaysam. Kendi kendime güldüm :D:D

Hocam, bir facebook sayfası veya basit bir blogspot hit kaynağı olabilir... Önemli olan index ve içerik :)

Yapılabilir aslında ama videoları o kadar uzun tutmuyorum en fazla 1-2 saat sonra siliyorum. Arada görüntüleme patlama yapabiliyor. Bazenda 10-20 videoda en fazla 3-5 k izlenim geliyor. Genelde millet daha maç bitmeden oyunlardan çektiği görüntüyü attıgı için benimkiler altta kalıyor.

Kardeşim nasıl aktifleştiriyosunuz bazen hemen oluyo bazı videolara ne yapsam olmuyor

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Öncelikle ismi yüklerken gfgh,,.GDFdg gibi bişey yap tam bu noktada şuna dikkat et;

a ve s ile başlamasın isim. iki üç tane harf girdikten sonra nokta virgül at sonra büyük harf ardından yine küçük harf.

Para kazanmaya tıkla. 15 saniye içinde gelmediyse. Önce para kazanmayı kapat ismi aynı böyle değiştir.

Para kazanmayı tekrar aktif et. 15 saniye kadar zamanda yine olmuyorsa

Para kazanmayı ofline yap ismi değiştir.Video yöneticisine gel solundaki kutucuğu işaretle

seçeneklerden para kazan de bunda kesin olur.Bu seri yapıldığında 1 dakikanı bile almayan

bir işlemdir. Kolay gelsin.

Öncelikle ismi yüklerken gfgh,,.GDFdg gibi bişey yap tam bu noktada şuna dikkat et;

a ve s ile başlamasın isim. iki üç tane harf girdikten sonra nokta virgül at sonra büyük harf ardından yine küçük harf.

Para kazanmaya tıkla. 15 saniye içinde gelmediyse. Önce para kazanmayı kapat ismi aynı böyle değiştir.

Para kazanmayı tekrar aktif et. 15 saniye kadar zamanda yine olmuyorsa

Para kazanmayı ofline yap ismi değiştir.Video yöneticisine gel solundaki kutucuğu işaretle

seçeneklerden para kazan de bunda kesin olur.Bu seri yapıldığında 1 dakikanı bile almayan

bir işlemdir. Kolay gelsin.

Yapıyorum olmuyor ben mi beceremiyorum çok sinir bozucu

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Futbol ve gol videoları video yöneticisi-görüntü iyileştirme kısmından görüntüyü sepya,festival vb. yapınca para kazanma sorunsuz aktif oluyor, fakat normal atınca para kazanma ışığı yanmamakta. Futbol çalışan arkdaşlara sorum bu şekilde görüntüyü değiştikten sonra kanalın telif riski nedir? para kazanma uzun süre gider mi? normal şekilde atınca videoyu sorunsuz nasıl para kazanmaya aktif edilebilir?

hem iddia oynarken hem de youtube'da premier lig'den uzak durun :D

bu kategorinin en sağlam yolu youtube to youtube'dur. goalsarena'dan yaptığım çekim anında engellendi. yeni adsensemde futbol kategorisini kullanmayacağım. varsın az olsun öz olsun. gerçekten sakat ama bu kategori kadar anında hit alınan başka kategori yok :(

Arkadaşlar Gol videoları kısa olduğu için sorun olmuyor ben ismini A yapıyorum sonra kapat aç o kadar ama sadece buna dikkat edin :
video tam yüklensin herşey onaylasın(feed abonelere gönderme mi neydi) o da bitsin sonra aktifleştirin sonra adını A yapın kapatın açın bu kadar basit(gollerde-kısa videolarda)

Artık özetlerden telif yememek için after effecti deniyorum, ve şuanda bir video uploadıyorum bakalım eşleşen vercekmi video üzerinde baya bir uğraştım editler, color correctionlar vb. eğer eşleşen vermezse youtubeda bir seviye atlamış olcam :D

---------- Mesaj saat 00:28:40 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:27:32 civarında gönderildi. ----------

uyarı için saol da çok kızma tırsarım ben. Genellikle aktifleştiremiyorum diye açılır bu tarz konular.

Acele davranmaktan kaynaklı yanlış cevap için kusura bakmayın.

hocam kızmak haddime değil :rolleyes: bu ifade yeriine :mad: buna tıklamışım yandaki kutudan :D :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri