Gollum - Yüzüklerin Efendisi Çalışmam - Özgün Kanal

• Kullanıcı pion87
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Kanalınızı takip ediyorum ara ara hocam çok iyi çizimler yapıyorsunuz.

Hiç dövmeci olmayı düşündünüz mü hocam bu yetenek ile. :)

[MENTION=28843]RoxiRox[/MENTION] Çok düşündüm , turizm geçmişim olduğundan ege ve akdenizde birçok dövmeciye soyut çizimler verdim - sattım . Başka yönde ilerledik hobi kaldı artık çizim :)

şuraya bak 5 ay olmuş kanal açılalı hala 70 abone var:(:(:( hocam bence insanların ilgisini çekecek başka iş yapın.En güzeli belgeseldir.Benim özgün bir belgesel kanalım varıd. 5,6 ay süre içinde bir videom 30k civarı izlendi.Ancak kanalın alt kanalında spam yapmıtım özgün kanalaın para kazanması gitti özgünü bıraktım:D:D:Dozamanlar pekbilmiyordum.Yani dicem oki daha ilgi çekici alana yönelin.

[MENTION=19316]dizikit[/MENTION] Özgün belgesel kanalı nasıl oluyor ? Eğer bildiğimiz belgeselse anlayamadım nasıl özgün olduğunu?

Çizimler harika [MENTION=13587]pion87[/MENTION] ama emeğin karşılığını alamıyorsun maalesef... İzlenimler ve abonelerden anlaşılan bu... İnşallah en kısa zamanda emeğinin karşılığını kat kat alırsın...

BOL KAZANÇLAR...

Hocam çay dökülmesini falan silmeseydiniz keşke. YouTube'da ya çok profesyonel işler çıkarmanız gerekiyor başarıyı yakalamak için ya da doğal davranmanız gerekiyor. Bu çay dökülmesi, kalem kırılması vb. vb. hatalar sizin profesyonelliğinizi sarsmayacağı gibi olaya mizahi olarak yaklaşıp tam tersi olumlu reaksiyon almanızı sağlar.
Başarılarınızın devamını dilerim. ;)

Bazen düşünüyorum bende bir yetenek var mı diye ama bir yetenek olmadığı için düşünmem çok kısa sürüyor helal olsun yetenek deyip başarınızı köreltmiyeyim birçok şeyide azmederek tamamlamışsınızdır.

mesela youtube ye tazmanya canavarı yaz görürsün çıkan belgeselde o belgesel ben yapıp seslendirdim.
Teşekkürler yorumun icin hocam , valla benim hobim olduğundan zevkle yapıyorum , yararı olmasa da youtube açısından , stres attırıyor çizim :D , başka özgün çalışmalarım var tabiki ancak işlerimden dolayı tam yüklenemiyorum onlara , hayırlısı bakalım ben zamanım oldukça çizimlerimi ekleyeceğim

---------- Spam Engelliyici 17:17 ---------- Önceki Mesaj 17:15 ----------

Hocam çay dökülmesini falan silmeseydiniz keşke. YouTube'da ya çok profesyonel işler çıkarmanız gerekiyor başarıyı yakalamak için ya da doğal davranmanız gerekiyor. Bu çay dökülmesi, kalem kırılması vb. vb. hatalar sizin profesyonelliğinizi sarsmayacağı gibi olaya mizahi olarak yaklaşıp tam tersi olumlu reaksiyon almanızı sağlar.
Başarılarınızın devamını dilerim. ;)
Çok doğru demişssin hocam aslında , işte bi an sinirle yırttım attım sildim :D ,müşterilerim yüzünden oldu zaten :D işe mizah katmayı çok istiyorum açıkçası . Zamanla eklentiler yapabilirm aslında yeni çizimlere .

---------- Spam Engelliyici 17:19 ---------- Önceki Mesaj 17:17 ----------

Çizimler harika @pion87 ama emeğin karşılığını alamıyorsun maalesef... İzlenimler ve abonelerden anlaşılan bu... İnşallah en kısa zamanda emeğinin karşılığını kat kat alırsın...

BOL KAZANÇLAR...

Teşekkürler , emek veriyorum doğru bir çizim editlemesi hariç ortalama 1 - 1,5 saat sürüyor . Elim az daha ısındığında , portreler dışında farklı bir projem olacak zaten .

hocam sen şu del piero'yu çizen kişiydin değil mi ? hakkaten yeteneklisin bravo :)

facebook profil fotoğrafımı atsam aynı şekilde çizebilirsen parası neyse vereyim :D

Gördüğün ressamların hepsinin yazısı biraz kötü genetik mi ne :D

türklerde bu tip kanal sahibi olup popülaritesi yüksek olan pek kimse yok. o yüzden önceliğin türkler olmalı, yabancılarda rakibin aşırı fazla. türk insanlarına hitap et, türk ünlüleri resmet ve twitterdan kendilerine ulaşıp bi göz atmalarını iste kibar bi dille. beğendikleri takdirde rt leyeceklerdir, böylece yayılır popülariten. iş güzel, icraat de öyle fakat yöntem yanlış. dediklerimi uygula, max 6 ay sonra en az 10-15k abonen garanti.

edit. melih gökçek, nihat doğan, atilla taş gibi twitter da nefes alan kişilere videolarını ulaştırman daha kısa sürebilir.

hocam bence yeteneğiniz varsa How to Draw kategorisinden devam ederseniz gerçekten güzel sonuçlar alabilirsiniz.
dikkat çekici ilginç 3d çizimlerle kolay izlenim alabilirsiniz
6195inciq9488884.png

ya da çocuklara hitaben kanal açıp basit renkli çizimler yapabilirsiniz. mesela adım adım pikaçu nasıl çizilir :D tabi şuan popüler çizgifilm karakterleri yaparsanız daha çabuk izlenim alabilirsiniz şuan hangileri popüler bilmiyorum :D

youtube a how to draw yazarsanız aklınıza daha fazla fikir gelicektir fikir konusunda her türlü danışabilirsiniz iyi günler

hocam bence yeteneğiniz varsa How to Draw kategorisinden devam ederseniz gerçekten güzel sonuçlar alabilirsiniz.
dikkat çekici ilginç 3d çizimlerle kolay izlenim alabilirsiniz
6195inciq9488884.png

ya da çocuklara hitaben kanal açıp basit renkli çizimler yapabilirsiniz. mesela adım adım pikaçu nasıl çizilir :D tabi şuan popüler çizgifilm karakterleri yaparsanız daha çabuk izlenim alabilirsiniz şuan hangileri popüler bilmiyorum :D

youtube a how to draw yazarsanız aklınıza daha fazla fikir gelicektir fikir konusunda her türlü danışabilirsiniz iyi günler
Teşekkürler hocam , evet çok düşündüm çocuk çizimleri vs nasıl çizilir durumlarını , çok da basit şeyler bi video 10 dakkamı alır aslında , baya da hit alacağını düşünüyorum çocuk işlerinin ,de istek olmalı bazı şeyler için :D ben zevk aldığım için yapıyorum açıkçası , ama kesinlikle yapmam gerekir aslında , güzel bir gelir kapısı olur.

---------- Spam Engelliyici 18:29 ---------- Önceki Mesaj 18:29 ----------

türklerde bu tip kanal sahibi olup popülaritesi yüksek olan pek kimse yok. o yüzden önceliğin türkler olmalı, yabancılarda rakibin aşırı fazla. türk insanlarına hitap et, türk ünlüleri resmet ve twitterdan kendilerine ulaşıp bi göz atmalarını iste kibar bi dille. beğendikleri takdirde rt leyeceklerdir, böylece yayılır popülariten. iş güzel, icraat de öyle fakat yöntem yanlış. dediklerimi uygula, max 6 ay sonra en az 10-15k abonen garanti.

edit. melih gökçek, nihat doğan, atilla taş gibi twitter da nefes alan kişilere videolarını ulaştırman daha kısa sürebilir.
Haklısınız hocam , birkaç içimden gelen çizim daha var , Türklere de yöneleceğim , mesaj alındı :)

Teşekkürler hocam , evet çok düşündüm çocuk çizimleri vs nasıl çizilir durumlarını , çok da basit şeyler bi video 10 dakkamı alır aslında , baya da hit alacağını düşünüyorum çocuk işlerinin ,de istek olmalı bazı şeyler için :D ben zevk aldığım için yapıyorum açıkçası , ama kesinlikle yapmam gerekir aslında , güzel bir gelir kapısı olur.

eğer yapmak isterseniz bana mesaj atabilirsiniz gerçekten aklımda güzel fikirler var elimden geldiği kadar yardımcı olurum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri