goodhead64 Arkadaştan Şikayetçiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ligtv39

Kayıtlı Üye
[MENTION=10751]goodhead64[/MENTION] , Arkadaş ile bir bot yazılımıyla anlaştık [MENTION=24414]Bay Torlak[/MENTION] a bir bot yazdırmıştım onun botunun üstüne özellikler ekleyecekti.15 Mart tarihinde işi aldı bot 1 hafta içinde stabil olur dedi garanti vermem sonrası için dedi.Arkadaş botu 2 günde ekledim dedi denedik o sorun bu sorun derken yapamadı çoğu özelliği olmuyor dedi eyvallah dedim canın sağolsun boşverelim yapabileceği 2-3 özellik kaldı zar zor 1 özellik yapabildi.Diğer özellikler çalışmıyor bana dediği şu " hocam botu başka birisinide sattım onda her şey çalışıyor"dedi,bot bana özel yazılıyor başkalarına satıyor neyse ses çıkarmadım.Bot bende çalısıyor dedi gösterdi gerçekte çalışıyor bende çalışmayanlar artık uğraşamam dedi.Yazılım bende çalışmıyor önemli olan o sen sunları yapamadın paramı ver diye bir şey demedim.Paranı iade ederim demişti malesef etmedi öyle bir şey olmaz dedi.
Muhabbet bayağı uzundur.Moderatör arkadaşa bütün konuşmaları istediği zaman atacağım. [MENTION=12450]ligtv39[/MENTION]
Merhaba hocam
[29.03.2015 11:13:14] Okan Salman: bota bir kaç ayar yapmanız lazım
[29.03.2015 11:13:22] Okan Salman: müsait olduğunuzda gösteririm
[20:30:54] Okan Salman: Merhaba
[20:32:06] Okan Salman: bottaki hataları çözecekmisiniz artık
[20:32:09] Okan Salman: 1 hafta oldu
[20:32:21] Okan Salman: yazdım düzeltirmisn diye
[20:32:38] Okan Salman: şikayet konunu açacağım artık yetti arkadaşım
[20:32:49] Okan Salman: enayi yerine koyuyon adamı
[20:45:55] Onaysız Hesap Satışı {Samed DMR}: ohaa
[20:45:55] Onaysız Hesap Satışı {Samed DMR}: artık
[20:45:58] Onaysız Hesap Satışı {Samed DMR}: ben ne dedim
[20:46:00] Onaysız Hesap Satışı {Samed DMR}: 1 hafta destek
[20:46:06] Onaysız Hesap Satışı {Samed DMR}: ve bu kadarı fazla desem yerdiri
[20:46:24] Onaysız Hesap Satışı {Samed DMR}: çünkü ben botu 2 kişiye daha sattım sadece bi kaç özellik eklettiler başka bir şey yok
[20:46:29] Onaysız Hesap Satışı {Samed DMR}: hem artık bot yazımı falan kalmadı
[20:46:34] Onaysız Hesap Satışı {Samed DMR}: git torlakla hallet meseleni
[20:46:37] Onaysız Hesap Satışı {Samed DMR}: ne alaka ya
[20:46:39] Okan Salman: Böyle bir saçmalık olamaz
[20:46:45] Okan Salman: bot bende çalısacak
[20:46:46] Onaysız Hesap Satışı {Samed DMR}: 100 lira para verdin diye hayırdır ?
[20:46:49] Okan Salman: başkasında değil
[20:46:55] Onaysız Hesap Satışı {Samed DMR}: kaç defa denedik
[20:47:07] Onaysız Hesap Satışı {Samed DMR}: sizde bi sorun var
[20:47:13] Okan Salman: canım kardeşim
[20:47:15] Okan Salman: o kadar alttan aldım
[20:47:25] Okan Salman: 1 hafta içinde stabil yaparım
[20:47:26] Okan Salman: dedin
[20:47:32] Okan Salman: yapamazsan iade ederim dedin
[20:47:51] Okan Salman: üstelik bu botlar kişiye özel yazılıyor
[20:47:52] Onaysız Hesap Satışı {Samed DMR}: iade ederim dedim öylemi :D
[20:47:54] Onaysız Hesap Satışı {Samed DMR}: ahahah
[20:48:13] Okan Salman: ne işler çeviriyonuz ilginç
[20:48:29] Okan Salman: botun bende çalışması önemli
[20:48:31] Okan Salman: 19 gün oldu
[20:48:34] Onaysız Hesap Satışı {Samed DMR}: he yaw he
[20:48:35] Onaysız Hesap Satışı {Samed DMR}: tamam

Son düzenleme:
hocam yetti artık. bakın botun aynısını başka birisine satmadım. Sırf çalışmıyo dediğine inat başka bi arkadaşıma bi kaç özellik eksik halinde sattım. Sürekli aynı şey. Çalışmıyo. Çalışmıyo. hani bi kere bota para verdiniz diye sürekli dediğniiz yapmak zorunda değiliz. sizde çalışması değil. sizin çalıştırmanız önemli olan şey. her pc aynı. Program aynı program. Yapılan şey ayıptan başka birşey değil.

[MENTION=9914]2gunde1uyuyanadam[/MENTION] 'da satış yapıldı gayet rahat kullandığını söylüyor. kullanmayı bilmiyorsa yapacak birşey yok.

[MENTION=24414]Bay Torlak[/MENTION] ve [MENTION=10751]goodhead64[/MENTION] sikayetciyim sizden bana.yazilan botu bir baskasina satamazsiniz.Bay torlakin onaylanmks konusu vardi.O konuyu bu arkadas devralmisti suanda ortak kullaniyorlar galiba geregini kisa surede yapilacagina eminim.

---------- Spam Engelliyici 22:36 ---------- Önceki Mesaj 22:34 ----------

[/COLOR [MENTION=24414]Bay Torlak[/MENTION] ve [MENTION=10751]goodhead64[/MENTION] Bu forumda at kosturamazsiniz.

Ne oldu hicbirsey anlamadim kime senin botunu atmisim ? Goodhead64 le alakam yok ben yokken yerime bakti sadece. Ve ben dondugunde o sizinle anlastigini falan soylemisti parasini bana vermedin botu bana yaz demedin ee ? Samed ile anlasmisin benden ne sikayetci oluyorsun ? Suan disardayim ayrintili cevap vericem eve gecince [MENTION=12450]ligtv39[/MENTION]

@goodhead64 sana isleri devrettim diye herkeze programciyim diyerek para toplama kotu olur bunu soyleyim sana. Gelipte millete git torlakla konus et deme 100lirayi almasini bildigin gibi adaminda botunu hallet bana yikma muhabbeti valla kotu olur.

Suna bak parasini aliyor, botu yapmiyor, ve benim projelerimi herkeze satiyor oldu pasam. 2gundebir uyuyan adama sattigin o botuda ben yaptim ustunu editleyip satmakta nedir ? Kim bilir daha neler satti herkeze. Hergun 2 3 kisi skypeden ekliyor samed sana yolladi diye bende noluyor diyordum simdi cikti ortaya

Tum lisanslari iptal edicem ben bot yazdigim kisileri biliyorum benden harici satilanlar ortaya cikmis olur 1k lisans var hepsinin arasindan fakeleri ayiklayamam. Programi bu pcde kayitli degil diyenler pm atsin. Yokaa bu is boyle olmaz gelen beni sikayet ediyo ama konudan bile haberim yok samedden alan onu sikayet etsin arkadasla alakam yok artik. Suna bak arkadas ya adam 100lira almis ve botu yapmamis ustune bide okana yazdigimi almis dagitmis valla yetti artik. w1.navigate; sadece bu kodlari bilen adama bot yazdirtmayin sizde bu kadar basit. Iside beni kim karistirdi orasini anlamadim

Son düzenleme:
[MENTION=10751]goodhead64[/MENTION] hocam,parayı aldıgın ama işi düzgün bi şekilde teslim etmedigin ortada.bot herkesde çalışıyor o arkadaşda çalışmıyorsa kendi çalıştıramıyor ne demek?gerekirse team ile baglanır,onun pcsinde botu kendin denersin.bu arada botu çalıştırmayı bilmiyorsa o arkadaşda ögrenmiş olur ve sende sorunsuz çalıştıgını ispatlamış olursun.botda sorun varsa sen bunu ögrenmiş olursun ve düzeltirsin yada skype görüşmelerinde belirttigin gibi parasını iade edersin.
[MENTION=24414]Bay Torlak[/MENTION] hocam,sen goodhead64 e işlerini devrettiysen bu ona güvendigini,kefil oldugunu gösterir yani onun yaptıkları beni baglamaz diyip çıkamazsın bu işin içinden.o arkadaş madem senin yerine bakıyor,yaptıklarının hepsi senide ilgilendirir.

[MENTION=10751]goodhead64[/MENTION] , [MENTION=24414]Bay Torlak[/MENTION] arkadaş sizin yüzünüzden magdur durumda.forumda online oldugunuz halde cevap vermiyorsunuz.arkadaşın sorununu çözmezseniz ikinizde banlamak zorunda kalacagımı son kez hatırlatmak isterim.

kusura bakmayın arkadaşla ilgileneceğim istenilenleri yerine getireceğim konu kitlenebilir. Cevap veremediğim için kusura bakmayın. pc başına oturamıyorum 2 3 gündür. sadece mobil olarak gözüküyor.

pm ilede belirttigim gibi yarın akşama kadar bu sorun çözülmezse sizi banlamak zorunda kalıcam hocam,bunu konuyada eklemek istedim.kaç gün olmuş hala sorunu çözmenizi bekliyorum....

edit : 15 martta iş alınmış bugün 10 nisan olmuş hala stabil,düzgün şekilde çalışır halde teslim edilmemiş bot.başka bö yönetici olsa yerimde,çok daha önce banlardı sizi.defalarca süre tanıdım sorunun çözülmesi için ama yine bişey yapmadınız.son skye görüşmelerinizi gönderdi arkadaş,hangi birisini yazsam bilemedim şimdi.kusura bakmayın ama 15 yıldır bot vb alımlar yaparım webmaster sitelerinde ama müşteriyle böyle bi konuşma şekli,yaptıgı işle ilgilenmeme hiç görmedim.yazdıklarınızdan anladıgım kadarıyla aldıgınız parayı haketmek istemiyorsunuz,paramı alırım karşıdaki naparsa yapsın diye düşünüyorsunuz.bana attıgınız pmde işi çözeceginizi söylediniz sürekli ama skype görüşmelerinde hiç öyle bişey göremiyorum.sorunu çözmeye degil,bu sorunu bian önce başınızdan atmaya çalışıyorsunuz.daha fazla açık tutmaya gerek yok bu konuyu...

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri