Google 600 milyon Euro’luk yatırımla Hollanda’da data center kuracak

• Kullanıcı mikail9595
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Haftanın Trend Videoları / Konuları

mikail9595

Kayıtlı Üye
IMG_0540-389x253.jpg

Google, yaptığı resmi açıklamayla birlikte Hollanda’da yeni bir data center kuracağını açıkladı. Toplamda 600 milyon Euro’luk (1 milyar 726 milyon TL) yatırımla Hollanda’nın Eemshaven adını taşıyan bölgesinde kurulacak data center Google tarafından alınan çok ciddi bir yatırım kararı olduğunu söyleyebiliriz.

Şu anda Google’ın Avrupa’da İrlanda, Finlandiya ve Belçika’da data center’ları bulunuyor. Google’ın Hollanda’da kuracağı data center, Google’ın Avrupa’daki dördüncü merkezi olacak. Yapılan açıklamada Google’ın Avrupa’da çekilen işsizlik sıkıntısına karşın da duyarlılığı vurgulanmış. Verilen bilgilere göre, data center inşaatında 1000 işçi çalışacak.

Google’ın Eemshaven’de kuracağı data center’ın temel atma töreninde, Hollanda Ekonomi Bakanı Henk Kamp’ın bulunması da, Hollanda hükümetinin Google’a gösterdiği desteği kanıtlıyor. Google gibi bir devin tüm sunucularını kuracağı ülkeyi seçerken pek çok etmen söz konusu ve burada hükümetlerin desteği de önemli.

Google’ın açıklamalarına göre, son teknoloji ve tasarıma sahip olan soğutma ve elektrik sistemleriyle donatılacak olan Hollanda data merkezi, 2016 yılında ilk operasyonel faaliyetlerine başlayacak ve 2017’nin ikinci yarısında ise tam kapasite ile hizmet verecek. Toplamda 150 kişiye istihdam sağlayacak olan merkez, hem verimlilik açısından oldukça iddialı hem de klasik bir data merkezine nazaran yüzde 50 daha az enerji kullanması bekleniyor.

Kaynak:
Google 600 milyon Euro'luk yatırımla Hollanda'da data center kuracak

Google adsense banlama paraları nereye gittiği belli oluyor :)

Dün akşam 2 adsensem gitti biraz google kızdım sonra oturup düşündüm zaten yaptığım iş illegal ve bu paraları başka yerde kazanmam imkansız (4000 yıl yaşasam belki bir umut kazanırım) o yüzden düşündüm eyv google dedim sende olmasan halim nice olurdu başladım google'a dua etmeye...Şimdi iki adsense kaldık bir tanesinde özgün Türkçe kanal var bgbg'si 70 kuruş ona yükleniyorum 100 k izlenime geldiğim an bırakıcağım illegalliği özgünle devam ediceğim.Bu yediğim paraların hesabınıda nasıl vericeğim onu düşünüyorum bunu da niye anlattığım bilmiyorum.özet:Ağaç yaş iken eğilir

Harbi he ne güzel iş , biz çalışalım adam bizim paramıza konsun. Tamam spam yapıyor olabiliriz de kazandığımız parayı cebe indirmesi de hiç mantıklı değil.

Harbi he ne güzel iş , biz çalışalım adam bizim paramıza konsun. Tamam spam yapıyor olabiliriz de kazandığımız parayı cebe indirmesi de hiç mantıklı değil.

Google'a hiç bir parayı cebine indiremez, google'ın açığını kovalamak üzere bir çok şirket özel avukatlar tutmuş durumda.İllegal bir durum yakalar hesabı kapatır o paralarıda reklamverenlerle istişare edip ona göre hareket eder

Alakası yok arkadaşlar, reklam kullanıcıya düzgün bir şekilde ulaşmış, ürünü görmüş şimdi google yaptığı reklamın parasını neden geri iade etsin ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri