Google a saldırımı var ???

badboydbz

Kayıtlı Üye
Google youtube gmail hiçbirine giremiyorum Google a saldırımı var..

aynen öyle banada öyle bişi geliyor ya bakım var yada saldırı

Aynı sorun bendede var Google + youtube + blogger çok geç giriyor

Vds den sorunsuz giriyorum google hizmetlerine. Türkiye ile alakalı bir durum ttnet de inanılmaz yavaş hiçbir site açmıyor.

Bakım onarımdır yav kim uğraşsın googleye saldırıyla zaten dünyadaki sunucuların yarısı adamalrın neyle saldırıcaklar :D

haberlere de çıktı benimde pert ya. hiçbirşey yapamıyorum.

Google ürünlerine erişim dışında genel internette de anormallik hisseden var mı?

bakım onarım olurmu koca şirket bakım ile sarsılmaz vpn ile girişlerde sorun yok belki türkiye'den kaynaklı. ama sevinmiştim çok kişinin canını yakmıştı reyiiz :D

ulan bende sadece bende mi var bu sorun diye çıldırıp türkcell superonline müşteri hizmetlerini aricaktım tamda.. 100 mbps internet ile hiçbir şeye giremiyorum 1 saattir.. Modem filan resledim yine düzelmedi , sanırım mevzu büyük. :D

Edit - ben ayrıca alışveriş sitelerinede giremiyorum , girse de resimler yüklenmiyor veya sayfa çöküyor... Yani sadece youtube , facebook da sorun yok.. Google ile bağlantılı herşeyde sorun yaşıyorum 1 saattir.

Arkadaş böyle şeyler olunca allah muhafaza hemen aklıma yine bombamı patladı sorusu geliyor..

Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 62 (48 üye ve 14 misafir)
sorun genel demektir :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri