Google Adsense İban Numarasını 26 karakter istemesi

kazuya55

Yasaklanmış
Payooner hesap açtım 22 rakamdan oluşan iban numarası var fakat bunu girince adsense eksik diyerek kabul etmiyor.
Bu sorunu nasıl aşabiliriz? daha önce karşılaşan var mı?

hangi ülkeye ait adsense ve payoner hesapları?adsense normalde iban istemez.sort code,account number filan ister ve onlarda ayrı ayrı.

hangi ülkeye ait adsense ve payoner hesapları?adsense normalde iban istemez.sort code,account number filan ister ve onlarda ayrı ayrı.

adsense Türkiye.
Aktif olarak kullanıyorum adsenseyi. Payooner hesabı ekleyeyim dedim
Yeni hesap ekle dediğimde payooner ireland iban numarasını (22 rakam) yazıyorum. 26 olmalı diye ikaz veriyor.
1 aydır şu payooner hesabını bir halledemedim.
ilk başta iban yoktu. iban hesabı açtırmak için belge yolladım. Açtılar bu sefer 22 karakter...
valla yardımcı olursanız sevinirim.

eger yakın zamanda benim gözümden kaçan bi güncelleme olmadıysa,ekleyemezsiniz zaten.normalde kural şu ; tr adsense hesabına tr bankalarına ait iban girebilirsin.irlanda hesabı aldıysan payonerde,onu irlanda adsense hesabında kullanabilirsin. (irlanda hesabını,almanya hesapları yerine veriyor payoner artık.normalde euro kabul eden adsenselerde kullanabilmemiz gerek ama deneyen arkadaşlar adsense in bunu kabul etmedigini söylüyorlar.) abd adsense hesabında iban yerine farklı bilgiler ekleniyor,ingiltere adsense hesaplarında farklı...

Son düzenleme:
eger yakın zamanda benim gözümden kaçan bi güncelleme olmadıysa,ekleyemezsiniz zaten.normalde kural şu ; tr adsense hesabına tr bankalarına ait iban girebilirsin.irlanda hesabı aldıysan payonerde,onu irlanda adsense hesabında kullanabilirsin. (irlanda hesabını,almanya hesapları yerine veriyor payoner artık.normalde euro kabul eden adsenselerde kullanabilmemiz gerek ama deneyen arkadaşlar adsense in bunu kabul etmedigini söylüyorlar.) abd adsense hesabında iban yerine farklı bilgiler ekleniyor,ingiltere adsense hesaplarında farklı...

Çok teşekkür ederim değerli vaktinizi ayırıp böyle güzel ve açıklayıcı cevap verdiğiniz için.
Ben anlaşılan boşuna tırmalıyormuşum tr adsense'den payoonerden ödeme almak için.
Verdiğiniz bilgi çok ömemli.

Çok teşekkür ederim değerli vaktinizi ayırıp böyle güzel ve açıklayıcı cevap verdiğiniz için.
Ben anlaşılan boşuna tırmalıyormuşum tr adsense'den payoonerden ödeme almak için.
Verdiğiniz bilgi çok ömemli.

rica ederim.daha önce çok ugraşan oldu ama alamadı.tr adsenseden payonerle ödeme alabilmemiz için,tr banka ibanı vermesi gerekiyor payonerin :)

rica ederim.daha önce çok ugraşan oldu ama alamadı.tr adsenseden payonerle ödeme alabilmemiz için,tr banka ibanı vermesi gerekiyor payonerin :)

bu da bizi loop a sokar... akrebin kendisini sokması gibi :D resmen bütün çıkışlar kapalı.
Sıkıntı şu; youtube kanalı açmak, büyümek zamanla olan bir şey. Sabah kalkıp 3-5-10k para kazanmıyor insanlar. 2k geliri olan binlerce kanal var. Vergi vereyim dese olmuyor yani cebinden kazandığından fazla para çıkması lazım.
Her şeye herkese teşvik var ancak youtube da bu çok sığ...
insan istiyor ki biraz idare edeyim ama yok...
Bakalım neler olacak:D belki bir sabah kalkarım ve hesabımda 1 milyon dolar + holosko
olur:D

bu da bizi loop a sokar... akrebin kendisini sokması gibi :D resmen bütün çıkışlar kapalı.
Sıkıntı şu; youtube kanalı açmak, büyümek zamanla olan bir şey. Sabah kalkıp 3-5-10k para kazanmıyor insanlar. 2k geliri olan binlerce kanal var. Vergi vereyim dese olmuyor yani cebinden kazandığından fazla para çıkması lazım.
Her şeye herkese teşvik var ancak youtube da bu çok sığ...
insan istiyor ki biraz idare edeyim ama yok...
Bakalım neler olacak:D belki bir sabah kalkarım ve hesabımda 1 milyon dolar + holosko
olur:D

Size güzel bir çözüm önerisi sunacağım

Payoneer TR iban vermez. Ancak en az payoneer kadar güçlü bir firma var. Sanırım her ülkenin ibanını veriyor
Firmanın ismi Transferwise
Transferwise de 1 yıl falan yada hatrı sayılır bir meblağ biriktirin. Akabinde Varlık barışının olduğu bir zamanda varlık barışına başvurun ve parayı tek seferde Transferwise den Banka hesabınıza aktarın
İster varlık barışına başvurup işinizi garantiye alırsınız. Ya da yılda bir kere varlık barışsız paranızı banka hesabınıza atarsınız
Vergi meseleleri genelde google irlanda ödemelerine bakar. Yada düzenli devamlı sık sık olan ödemelere bakar
Ama tabiki yinede vergi incelemesine düşmeyeceğinizin garantisi yok

Size güzel bir çözüm önerisi sunacağım

Payoneer TR iban vermez. Ancak en az payoneer kadar güçlü bir firma var. Sanırım her ülkenin ibanını veriyor
Firmanın ismi Transferwise
Transferwise de 1 yıl falan yada hatrı sayılır bir meblağ biriktirin. Akabinde Varlık barışının olduğu bir zamanda varlık barışına başvurun ve parayı tek seferde Transferwise den Banka hesabınıza aktarın
İster varlık barışına başvurup işinizi garantiye alırsınız. Ya da yılda bir kere varlık barışsız paranızı banka hesabınıza atarsınız
Vergi meseleleri genelde google irlanda ödemelerine bakar. Yada düzenli devamlı sık sık olan ödemelere bakar
Ama tabiki yinede vergi incelemesine düşmeyeceğinizin garantisi yok

teşekkür ederim
benim vergi ile bir derdim yok ama keşke kanal vergi verecek kadar kazandırsa.
Biraz yatırım yaptım ve gelen parayı her ay çekmek zorunda kalıyorum. Keşke birikmesine dayanabilsem...
bakalım, dediğim gibi belki bir gün olur.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri